aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen, Kvednadalen 59 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.
Velkommen, Kvednadalen 59 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.

KLEPP STASJON Kvednadalen 59 59

Flott selveierleilighet i 2.etg - 2 soverom - Balkong m/utsikt - Parkering i lukket anlegg

 • kr 2 850 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostningerkr 84 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 934 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Felleskostnaderkr 1 900
 • Tomt1 823.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000)) 84 292 (Omkostninger totalt) 2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning - Kvednadalen 59
Vi har gleden av å presentere en flott og lys selveierleilighet i Kvednadalen 59 beliggende sentralt på Klepp Stasjon. Leiligheten i 2.etasje inneholder: 2. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, og bod. Parkering i lukket anlegg. Utvendig sportsbod. Leiligheten ligger i etablert boligområde med Frøylandsvatnet like i nærheten med fantastiske naturområder. Kort vei til lekeplass, balløkke, skole, barnehage, butikk og postkontor. Kort vei til Jærbanen med god togforbindelse. Verdt å nevne: - Parkering i garasjeanlegg - Gassovn i stue - Jæren kabelnett - Mulighet for Altibox - Balkong med utsikt - Stort loftsbod med gode lagringsmuligheter Husk påmelding! Velkommen til Kvednadalen 59!

Kvednadalen 59 59, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 81 kvm Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, og bod.
  Primærrom
  2. etasje: 78 kvm  Tomt
  1823.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er pent opparbeidet og beplantet. Asfaltert gårdsrom.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et etablert og attraktivt område på Klepp Stasjon. Dette området er også kjent for sitt gode naboforhold. Dagligvarehandelen, Coop Extra Klepp Stasjon, ligger i gang- og sykkelavstand. Og litt lenger fra leiligheten finner du Klepp sentrum med alle servicetilbud, og kjøpesentre som Jærhagen kan tilby shopping- og kafémuligheter. Frøylandsvatnet er et populært turområde som ligger i nærheten av boligen. For den aktive familie er det et bredt utvalg av gode sport- og fritidstilbud hos Klepp IL, samt treningssentrene Arena, SportMed og Sport 4 You. Gangavstand til Engelsvoll skule og barnehage (1-7 kl.), Vibå musikkfamiliebarnehage og Klepp ungdomsskole (ca. 3 km) er i sykkel- og gangavstand. Kollektivtransport tilgjengelig fra bussholdeplass og togstasjon på Klepp Stasjon (ca. 800m.) med gode forbindelser mot både nord og sør. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsdestinasjon til den aktuelle boligen. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

  Byggemåte
  Bygning/leilighet oppført/ferdigstilt i 2008. Bygning er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning/fasade plater. Etasjeskiller av betong. Saltak konstruksjon i tre, tekket med betong panner. Leilighet er i god stand og uten påvist skader. Registrerte tilstandsanmerkninger har årsak i bygningens alder, vedlikehold samt konstruksjon. Enkelte tilstandsgrader er gitt kun utfra alder og hva som er forventet teknisk levetid på bygningsdelene i denne del av landet.

  Innhold
  Vi har gleden av å presentere en flott 3-roms leilighet i andre etasje i Kvednadalen 59, beliggende sentralt på Klepp Stasjon. Velkommen inn: Praktisk entré med god plass til å sette fra seg ytterjakker og sko. Fra gangen har man tilgang til stue/kjøkken, bad og 2 soverom. Stuen er innbydende med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys, og har gode møbleringsmuligheter for ulike sittegrupper. Fra stuen er det utgang til balkong av god størrelse for ønsket utemøblering og gass- eller elektrisk grill. Her kan man nyte utsikten og solfylte sommerdager- og kvelder. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass til det en skulle ha behov for. Den åpne løsning mellom stue og kjøkken gir en svært god romfølelse og gjør det enkelt å møblere leiligheten. Hovedsoverommet er lyst og luftig med god plass til ønsket soveromsinnredning, og har eget walk in closet. I tillegg er det et soverom som egner seg også godt til kontor, gjesterom eller barnerom. Helfliset bad med gulvvarme, og baderomsinnredning bestående av servant i seksjon med speil og overlys, profilerte skapdører, benkeplate og god skapplass i under- og overskap, toalett, og dusjhjørne. Loftsbod med gode lagringsmuligheter, som selger er meget fornøyd med. Parkering i lukket anlegg. Utvendig sportsbod med gode lagringsmuligheter. Leiligheten har parkett på gulv og malte veggflater er gjennomgående for alle oppholdsrom, med unntak av badet som er flislagt på gulv og vegg. Boligen fremstår innbydende med god planløsning. Verdt å nevne: - Garasje i lukket anlegg - Gassovn i stue - Jæren kabelnett - Mulighet for Altibox - Balkong med utsikt - Stort loftsbod med gode lagringsmuligheter Husk påmelding! Velkommen til Kvednadalen 59!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Ingen TG3 registrert i følge tilstandsrapport fra takstmann.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Avvik: Det er liten lufting i nedre kant av konstruksjonen. Tiltak: Lufting/ventilering må forbedres. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Jæren Kabelnett. Mulighet for Altibox.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. NB: Alt løsøre i som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg, samt løse hvitevarer medfølger ikke handelen, med mindre det står tydelig beskrevet i salgsoppgaven at det medfølger. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Definisjon på fastmontert oppvaskmaskin på kjøkkenet er når frontene på kjøkkeninnredningen er like, og en løs oppvaskmaskin defineres av når fronten ikke er lik med resten av innredningen. Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare og kan fravike fra faktiske forhold. Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsoppgaven, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000)) 84 292 (Omkostninger totalt) 2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler. Gassovn. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5268

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, renovasjon. Beløpet er fordelt på 2 terminer. Avgift for 1. termin 2022 med forfall 15. april er på kr 2 884,-. Avgift for 2. termin 2022 med forfall 15. oktober er på kr 2 384,-.

  Formuesverdi primær
  731705

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2634139

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, fellesutgifter til sameiet og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  80/662

  Felleskostnader pr. mnd
  1900

  Felleskostnader inkluderer
  I disse inngår det bl.a gass service, heis, vedlikehold fellesområde, strøm fellesområde og forsikring bygg.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er vedlagt salgsoppgave. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/10/429/6: 23.06.2008 - Dokumentnr: 508504 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Klepp Kommune Org.nr: 864 969 682 Bestemmelse om vann og kloakkledning Bestemmelse om telefonledning/telesentral Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:1120 Gnr:10 Bnr:429 Gjelder denne registerenheten med flere 23.06.2008 - Dokumentnr: 508504 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Ke Nett AS Org.nr: 977 285 712 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om telefonledning/telesentral Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:1120 Gnr:10 Bnr:429 Gjelder denne registerenheten med flere 23.06.2008 - Dokumentnr: 508504 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1120 Gnr:10 Bnr:429 Gjelder denne registerenheten med flere 13.08.2008 - Dokumentnr: 654188 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 80/662

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og næring med følgende planer for området: Reguleringsplan Kvednadalen felt KS3 - Bebyggelseplan, vedtaksdato 04.08.04. Kommuneplan for Klepp for periode 2022-2033, ikrafttredelse 27.03.2023. Bestemmelser til arealdelen. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser til arealdelen. Kopi av kart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000)) 84 292 (Omkostninger totalt) 2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  84292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag fast pris kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og visninger kr. 17 000,- oppgjørshonorar kr. 5 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev