aktiv-eiendomsmegling
Vekommen til Tangarholen 10

Klepp stasjon Tangarholen 10

Klepp Stasjon - NYHET! Lekre leiligheter i flotte omgivelser - allerede 3 solgt!

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Tangarholen 10, Rogaland

 • En ny leilighet i Tangarholen gir deg utmerkede muligheter for gode, trygge og innholdsrike dager. Her får du herlige Frøylandsvatnet med tursti, grønt og levende kulturlandskap i nabolaget, togstasjon, buss, dagligvare og restaurant like ved.

  Fra Klepp stasjon går det to tog i timen både sørover og nordover. Jærbanen er fantastisk for alle jobbpendlere - og når dere skal på kosetur til Egersund, Bryne, Sandnes eller Stavanger.
  Fra Klepp stasjon har dessuten bussrute 59 hyppige avganger i retning Klepp sentrum og Jærhagen. Bilfrie hverdager? Absolutt ingen
  problem.

  De siste årenes fine utvikling har satt Klepp på kartet som et handelssentrum. Kjøpesenteret Jærhagen tiltrekker seg kunder fra Egersund i sør til Stavanger i nord, og med 60 flotte butikker og 6 jille spisesteder er Jærhagen helt sikkert et sted der du også vil trives som kleppbu.

  Åpne, grønne marker med standhaftige, vindskeive tre. Lange steingjerder som bukter seg på kryss og tvers i landskapet. Sterke, sunne dyr på beite. Frodige myrdrag og fiskerike vann. Lune skoger som er perfekte for en avstikker på forblåste dager. Langstrakte kystlyngheier og milevis med strender. Bare Jæren er Jæren. Heldig er den som bor der.
 • Velkommen til Tangarholen 10 - en lekker leilighetsblokk med gode kvaliteter, smarte løsninger og idyllisk beliggenhet!

  Prosjektet består av 22 leiligheter med 2-3 soverom og størrelser fra 72 til 144 m2 BRA. Nesten alle leilighetene får gjennomgående planløsning, noe som gir mye lys inn. Med sørvendt uteplass kan du glede deg til mange gode soltimer på din egen terrasse eller innglassede balkong. Og ja, her får alle parkering - slett ingen selvfølge i dagens boligmarked.

  Lys teglstein og mørke kontrastområder i tre er blant de arkitektoniske virkemidlene sandnesfirmaet Sjo Fasting har valgt i sitt arbeid med siste bygg i Tangarholen. Bygget som nå er for salg, blir dermed annerledes enn de første tre.

  De innvendige material- og fargevalgene underbygger den lyse, luftige opplevelsen, blant annet i form av lys eikeparkett, lyse vegger og generøs takhøyde. Er du tidlig inne i prosjektet får du selvsagt mange muligheter til å påvirke endelige løsninger i din leilighet.

  Se også prosjektets hjemmeside med boligvelger: https://tangarholen.no/.
  Nøl ikke med å kontakte megler om du har noen spørsmål eller ønsker et møte for en nærmere gjennomgang.
 • Det medfølger én parkeringsplass til hver boenhet i felles parkeringskjeller. For Leil.501 og 502 medfølger det også en ekstra parkeringsplass utendørs. På utendørs parkeringsplass blir det 2 felles El-bil ladere som disponeres av sameiet.
 • kr. 50.000,- betales når selgers forbehold er frafalt, resterende betales ved overtakelse. Faste priser, ingen indeksregulering.
 • Jan Erik Tuen
Andreas Rage

Megler

Andreas Rage

93 49 41 15

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev