aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tangarholen 6, H0302! Kjekk leilighet i tredje etasje
Velkommen til Tangarholen 6, H0302! Kjekk leilighet i tredje etasje

KLEPP STASJON Tangarholen 6 H0302

Lekker leilighet i tredje etasje med 2 soverom og gode solforhold! Flotte turområder og togstasjon like ved.

 • kr 3 190 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostningerkr 92 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 282 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2015
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 2 329
 • Tomt1 872.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Tangarholen 6, H0302! En flott leilighet i tredje etasje med 2 soverom. Her ligger man fint til med kort avstand til turområde, dagligvarebutikk, skole, barnehage og ikke minst togstasjonen som ligger like ved. Innhold: 3. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bod, bad/vaskerom, stue/kjøkken og balkong. Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg med bod like ved. Kort fortalt: -Gjennomgående god standard med parkett på gulv og malte vegger. -Lekkert flislagt bad med varme på gulv og spotter som belysning. -Mulighet for innglassing av balkong. -2 romslige soverom med plass til stor seng og garderobeskap. -Parkering i lukket garasjeanlegg med tilhørende sportsbod. -Heis til alle etasjene. -Flott turområde like utenfor dørene med midtgardsormen som tar deg over til Njåskogen.
Balkong

Tangarholen 6 H0302, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 70 kvm Entré/gang, 2 soverom, bod, bad/vaskerom og stue/kjøkken.
  Primærrom
  3. etasje: 65 kvm Entré/gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  3. etasje: 5 kvm Bod.  Tomt
  1872.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Her bor du svært sentralt på Jæren! Området er rolig og fredelig. Kort avstand til jernbanestasjon gjør at det er enkelt å komme seg til Stavanger i nord og Egersund. Området er rolig og veletablert, noe som gjør beliggenheten barnevennlig og ideell for barnefamilier. Her har man lekeplasser og koselige uteområder. Flotte turområder i nærheten, med bla. turstier rundt Frøylandsvatnet med midtgardsormen som høydepunkt. Det er kort avstand til skole, som for eksempel Engelsvoll skule og barnehage. Nærmeste butikk er Coop Extra Klepp Stasjon som har post i butikk. Engelsvoll ballbinge er også i nærheten for de som ønsker å være aktive. Klepp stasjon er under en positiv utvikling når det gjelder boligbygging og ikke minst at flere bedrifter velger å etablere seg i nærområdet. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Utdrag fra takstrapport: Boligblokk oppført i tre/mur/betong. Betongdekke mellom etasjer. Antatt flatt tak tekket med papp. Vinduer og dører med isolerglass (Nor-Dan). Leiligheten er i normal stand iht. alder. Registrert anmerkninger skyldes hovedsakelig teknisk levetid og normal brukslitasje. De enkelte vurderinger er nærmere beskrevet i rapport. Rapport anbefales lest i sin helhet.

  Innhold
  3. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bod, bad/vaskerom, stue/kjøkken og balkong. Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg med bod like ved.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 (1 stk) og TG 3 (0 stk.).   Forhold som har fått TG2: Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisternen. "Treg" oppsamling av vann i sisternen. Krakelering i overflate servant. Sanitær og ventilasjon forøvrig i normal stand iht. alder. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Innhente dokumentasjon på godkjent løsning for sisterne uten drensåpning. Generell kontroll av sisternen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Medfølger ikke i handelen: Lamper over spisebord.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken med unntak av kjøleskap medfølger i handelen.

  Parkering
  1 stk. fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg. Tilhørende sportsbod på ca. 6 kvm. medfølger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme på bad og viftekonvektor i stue.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8528

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter for 2023 utgjorde totalt kr. 8.528,-. I dette inngår bl.a. avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er vannmåler og vil derfor variere etter bruk.

  Formuesverdi primær
  816861

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2940699

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet felleskostnader, påløper kostnader til strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  71/1780

  Felleskostnader pr. mnd
  2329

  Felleskostnader inkluderer
  Kr. 2329,- pr. måned inkluderer blant annet: Grunnpakke tv (199,-) og felleskostnader (2.130,-).

  Om sameiet
  - Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i underetasje. Leil nr B103, B203 og B303 har utendørs biloppstillingsplass. - Sameiet består av i alt 22 boliger. - Eierseksjonsloven § 30: For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk. Dette innebærer at sameieren har såkalt proratarisk ansvar for sameiets forpliktelser. - Sameiet har kollektiv avtale vedr. TV-pakke. Kontakt selger for mer informasjon.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/14/329/12: 09.09.2015 - Dokumentnr: 822530 - Erklæring/avtale Felles plikt til å vedlikeholde fellesanlegg på gnr. 14 bnr. 34 og 49, herunder lekeplass og grøntanlegg
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.03.2015 - Dokumentnr: 191161 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 71/1780
  09.09.2015 - Dokumentnr: 822530 - Erklæring/avtale Felles plikt til å vedlikeholde fellesanlegg på gnr. 14 bnr. 34 og 49, herunder lekeplass og grøntanlegg
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.03.2015 - Dokumentnr: 191161 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 71/1780


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på boligblokk A og B datert 19.02.2019.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål/blokkbebyggelse. Reguleringsplan: Tangarholen, datert 20.09.10, formål: blokkbebyggelse. Kommuneplan: Klepp formål: boliger, periode: 2022-2033.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  92792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,- oppgjørshonorar kr 5 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 7 900,- for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev