aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vesleforen 33

KLEPP STASJON Vesleforen 33

Moderne leilighet i første etasje med 2 soverom og sentral beliggenhet.

 • kr 2 650 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 79 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 729 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr 1 575
 • Tomt1 190.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000)) 79 292 (Omkostninger totalt) 2 729 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har fått gleden av å presentere salg av leilighet i Vesleforen 33 - en moderne leilighet som vil falle i smak hos de fleste. Her har man det man trenger; to soverom, terrasse, smart planløsning og gjennomgående høy standard. Egen oppstilligsplass til bil med opplegg for elbil lader like utenfor døren, samt tilhørende isolert bod for ekstra oppbevaring. Innhold: 1. etasje: Entre/gang, 2 soverom, bad, vaskerom/bod og stue/kjøkken Velkommen til visning i Vesleforen - husk påmelding!

Vesleforen 33, Rogaland

 • Tomt
  1190.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med diverse beplantning og asfalterte parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Vesleforen er et nyetablet område med sentral beliggenhet Gode skole- og barnehagetilbud med blant annet Orstad skole(1-10 kl.), Orstad naturbarnehage og Ormadalen barnehage. Dagligvarebutikken Coop Extra på Orstad er en ny og stor butikk, hvor det er søndagsåpent. Nærhet til fritidsaktiviteter i Orstad idrettslag, Frøyland idrettslag og Orstad BMX. En kort gåtur til Frøylandsvatnet, en populær gangsti som fører til Midgardsormen. Gode bussforbindelser, og nærhet til togstoppet Øksnevadporten. Både buss og tog går hver halvtime i ukedagene.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Leilighet som er oppført med ringmur og plate i betong. Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med stående trepaneler. Etasjekskillet i antatt tre bjelkelag. Flatt tak i antatt tre tsom er tekket med papp. Takrenner/nedløp i aluminium. Vinduer og dører med isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: Entre/gang, 2 soverom, bad, vaskerom/bod og stue/kjøkken. Utvendig sportsbod.

  Standard
  Leiligheten: Leiligheten er malt i lune og tidsriktige farger og står i god stil til materialvalgene ellers i boligen. Inngangspartiet er utstyrt med garderobeløsning og tar deg videre til gang med 2 soverom. Hovedsoverommet har plass til dobbel garderobe. Delikat bad med flis på gulvet med varmekabler. På badet er det vegghengt wc, dushjørne i glass, samt vask i sekjson. Eget vaskerom/teknisk rom med flis på gulvet og varmekabler. Vaskerommet er av god størrelse og har innredning med skap og skuffeløsninger. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, noe som gir godt med romfølelse. Kjøkkenet er både praktisk og lekkert med hvite slette fronter og integrert oppvaskmaskin og stekeovn. God plass til spisebord ved vinduet. Trivelig stuekrok med utgang til lun terrasse med gode solforhold. Ellers: Med seksjonen følger en egen oppstillingsplass til bil like utenfor døren med mulighet for elbil lader. Det er også en tilhørende isolert sportsbod med innlagt strøm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Antall TG 2: 1 stk. Antall TG3: 0 stk.   Forhold som har fått TG2: BAD Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Lekkasje mellom slage/dusjhode. Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisterne. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Utbedre lekkasje slage/dusjhode. Innhente dokumentasjon på godkjent løsning uten drensåpning. Fuktmåling: Variable fuktverdier i nedre del av vegg i dusj. Påregnelig normalt med fukt mellom flis og membran når dusj er i daglig bruk. Ingen riss eller bom registrert. Hulltaking er ikke foretatt da tilstøtende konstruksjon til våtsonen ikke er tilgjengelig. Anbefalte tiltak fukt: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Egen oppstillingsplass medfølger seksjonen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000)) 79 292 (Omkostninger totalt) 2 729 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varme i gulv på badet og på vaskerom. Varmepumpe i stuen.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8041

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I kommunale avgifter inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, og renovasjon, og vil variere ved forbruk. Beløpet er fordelt på to terminer.

  Formuesverdi primær
  721682

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2598056

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Pliktig medleskap i Orstad veforening fra ca 2023. Velavgift er foreløpig ikke satt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS samarbeider med Jæren Sparebank i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Sameiebrøk
  63/532

  Felleskostnader pr. mnd
  1575

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsfører, forsikringer, styrehonorar, tv og/eller internett, drift og vedlikehold, m.m.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Avtale om finansiering av felleskostnader hos Klare Finans AS

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/9/806/3: 27.11.2000 - Dokumentnr: 9204 - Kjøpekontrakt Rettighetshaver: Klepp handelslag og Orstad legesenter Gjelder en del av eiend. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:1120 Gnr:9 Bnr:806 Gjelder denne registerenheten med flere 03.06.2021 - Dokumentnr: 658270 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 63/532

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Orstad felt B1 Formål: boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse. Vedtaksdato: 18.06.2018. Kommuneplan: Klepp Formål: Boliger Periode: 2014 - 2025 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000)) 79 292 (Omkostninger totalt) 2 729 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  79292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr, oppgjørshonorar og markedsføring totalt kr 35 700,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Kjersti Birkeland

Megler

Kjersti Birkeland

97 77 57 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev