aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen, Bakkavegen 3B presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.
Velkommen, Bakkavegen 3B presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.

KLEPPE Bakkavegen 3B

Enebolig m/3 soverom - 3 stue - Hagestue - Carport og garasje - Veletablert område

 • kr 4 490 000
 • BRA 177 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 490 000
 • Omkostningerkr 129 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 619 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 984
 • Soverom3
 • ArealP-rom 165 m²
 • Tomt524.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000))

  129 292 (Omkostninger totalt)

  4 619 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning - U.etasje
Vi har gleden av å presentere en velholdt familiebolig i Bakkavegen 3B, beliggende i et veletablert boligområde på Klepp. Boligen inneholder: U.etasje: Entré, gang m/trapp, kjellerstue, soverom, bad, vaskerom og 2 boder. 1.etasje: Stue, kjøkken, toalettrom, og grov kjøkken/vaskerom. 2.etasje: Loftstue, 2 soverom og bod. Garasje. Carport med plass til bobil. Parkering i eget gårdsrom. Verdt å nevne: - Mulighet for altibox - Jæren Kabelnett. - Hagestue - Vedovn og varmepumpe - Carport med plass til bobil - Garasje - Gode solforhold - Sentrumsnært Husk påmelding! Velkommen til visning!

Bakkavegen 3B, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Boligen
  Bruksareal
  -1. underetasje: 71 kvm Entré, gang m/trapp, kjellerstue, soverom, bad og vaskerom
  1. etasje: 78 kvm Stue, kjøkken, toalettrom, og grov kjøkken.
  2. etasje: 28 kvm Loftstue og 2 soverom.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 23 kvm

  Hagestue
  Bruksareal
  1. etasje: 11 kvm  Tomt
  524.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med trær, busker og gressplen. Singel i gårdsrom med carport og garasje.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Klepp. Boligen ligger sentralt, men skjermet i det populære området Kleppestemmen. Boligfeltet består av en fin og jevn fordeling av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligen ligger i nærhet til offentlig transport, shopping og gode rekreasjonsområde som Kleppelunden, Klepp idrettshall og flere fotballbaner. I kort kjøreavstand finner du de idylliske Jærstrendene som Borestranda, Orrestranda, Selestranda og flere. Klepp IL har idrettsanlegg med flere fasiliteter. Klubben kan tilby bl.a. fotball, håndball, svømming, turn osv. Ved Jærhagen finnes det også isbane, som det er mulig å bruke gjennom vinteren. Klepp kan også tilby flere treningsstudioer, bl.a. Arena og Sport 4 You. Driver du med sportsfisking er det mulighet for dette i Figgjoelva som har utløp på Selestranda. I den idylliske Kleppelunden kan du ha med hele familien og grille, eller ta deg en joggetur gjennom Kleppelunden og over Håland på tre kilometer. Kleppelunden har bl.a. grillplass for familien, belyste løyper for sene joggeturer og treningsapparater for de som ønsker å benytte seg av det. Et barnevennlig område med lekeplasser og fotballbane tilrettelagt for barn i alle alder. Fra boligen er det gangavstand til flere barnehager. For å nevne noen av de nærmeste så har vi; Kleppestemmen FUS barnehage, Kleppe friluftsbarnehage, Lyngmarkå barnehage og Steingarden Barnehage. Området gir mulighet for offentlig transport via buss, flybuss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplasser ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er hyppige avganger. Nærmeste togstasjon er Klepp stasjon, ca. 7 minutters kjøretur fra boligen. Det går også flybuss gjennom Klepp som tar deg til Stavanger lufthavn, Sola. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsdestinasjon til den aktuelle boligen. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Enebolig oppført/ferdigstilt i 1984. Boligen er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning. Etasjeskiller av tre bjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Boligen er i god stand, med slitasje som beskrevet i rapporten. Registrerte tilstandsanmerkninger har årsak i bygningens alder, vedlikehold samt konstruksjon. Enkelte tilstandsgrader er gitt kun utfra alder og hva som er forventet teknisk levetid på bygningsdelene i denne del av landet.

  Innhold
  Vi har fått gleden av å kunne presentere en velholdt og tiltalende familiebolig i Bakkavegen 3B, beliggende i et veletablert boligområde på Klepp. En flott bolig med pent opparbeidet hage og uteområder, samt en beliggenhet med gode solforhold. Boligen vi har fått for salg holder en gjennomgående god standard. Når du kommer inn hovedentreen er det flislagt entré med gulvvarme, og rikelig med plass til å sette fra seg yttertøy pg sko. Oppholdsrom Når du kommer til stuen i 1. etasje blir du møtt av et fantastisk dagslys fra store vinduer. Boligens hovedstue er både åpen og romslig med naturlig plass til stort spisebord, og plass til stor sofa og tv. Stuen har god plass til flere sittegrupper. På kalde vinterdager gir vedovnen i stuen ekstra varme og hygge. Parkett på gulv og vegger malt i lyse farger. Fra stuen er det utgang til balkong med gode solforhold. Boligen har også en loftstue i 2. etasje, og en kjellerstue i underetasje. Disse er fleksible rom som kan brukes til lek, trening, tv og mye mer, et fint samlingspunkt for husets ungdommer og deres venner. God boltreplass for både store og små. Store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Kjellerstue har også blitt brukt som kontorrom, gjesterom eller barnerom. Kjøkken Kjøkkenet er desidert husets hjerte, der maten tilbederes og serveres, og befinner seg i første etasje. Et særdeles praktisk og flott kjøkken enten du er der for å spise eller for å trylle frem de lekreste retter. Kjøkkenet har integrert koketopp og stekeovn. God benkeplass og masse skuffe- og skapplass til det en skulle ha behov for. Kjøkkenet har rikelig plass til spisebord. Kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkkenet medfølger handelen. Fra kjøkkenet er det utgang til en flott hage med gode solforhold. Her har man også en hagestue som kan brukes året rundt i likhet med store deler av eiendommen. Det er også relativt lettstelt og vedlikeholdsfritt. Våtrom/Bad Boligen har et bad, gjestetoalett og to vaskerom. Badet i første etasje har flislagt gulv med gulvvarme, og malte vegger, og innredningen består av servant i seksjon med speil og overlys, toalett, og dusjhjørne. Gjestetoalett i 1. etasje like ved kjøkken og hagestue. Vaskerom i underetasje med utgang til hage og gårdsrom, og et vaskerom i 1. etasje med utgang til hagestue. Soverom: Boligen har 3 romslige soverom, alle av god størrelse med plass til ønsket soveromsinnredning. Garasje. Carport med plass til bobil. Parkering i eget gårdsrom. Verdt å nevne: - Mulighet for altibox - Jæren Kabelnett - Hagestue - Vedovn og varmepumpe - Carport med plass til bobil - Garasje - Gode solforhold - Sentrumsnært Husk påmelding! Velkommen til Bakkavegen 3B!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Ingen TG 3 registrert i følge tilstandsrapport fra takstmann.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Taktekking Avvik:Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Utvendig > Nedløp og beslag Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Utvendig > Vinduer Det er påvist andre avvik: Vinduer er på befaring 33 år og med generell slitasje på pakninger, beslag og treverk. Tiltak: Med tanke på vinduenes faktiske alder vil punkteringer være påregnelig. Utskiftninger av vinduer/rammer eller glass må regnes med på kort sikt. Utvendig > Dører Det er påvist andre avvik: Dører har normal elde og slitasje på overflater, pakninger og beslag. Ytterdør fra 2010 har skade nederst i dørblad. Tiltak: Med tanke på dørenes faktiske alder må jevnlig vedlikehold regnes med og utskiftninger foretas på kort sikt. Innvendig > Radon Avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Innvendige trapper Avvik: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav. Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad kjeller Avvik: Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Tiltak: Baderoms plater bør korrigeres i nedre del pga feil profil under baderoms plater, dette for å forlenge levetid på baderoms plater. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad kjeller Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Tiltak: Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom kjeller Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Tiltak: Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom kjeller Avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Tekniske installasjoner > Vannledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tomteforhold > Drenering Avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Jæren Kabelnett. Mulighet for Altibox.

  Parkering
  Garasje. Carport med plass til bobil. Parkering i eget gårdsrom.

  Forsikringsselskap
  KLP Forsikring

  Polisenummer
  67549813

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. NB: Alt løsøre i som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg, samt løse hvitevarer medfølger ikke handelen, med mindre det står tydelig beskrevet i salgsoppgaven at det medfølger. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Definisjon på fastmontert oppvaskmaskin på kjøkkenet er når frontene på kjøkkeninnredningen er like, og en løs oppvaskmaskin defineres av når fronten ikke er lik med resten av innredningen. Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare og kan fravike fra faktiske forhold. Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsoppgaven, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000))

  129 292 (Omkostninger totalt)

  4 619 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn. Varmepumppe. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10350

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, renovasjon og feiegebyr. Beløpet er fordelt på 2 terminer. Avgift for 1. termin 2022 med forfall 15. april er på kr 5 144,-. Avgift for 2. termin 2022 med forfall 15. oktober er på kr 5 206,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  969063

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3488625

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 02.08.1979 - Dokumentnr: 6129 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1120 Gnr:1 Bnr:269


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for hele bygget datert 20.09.1984. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Isolere kjelleryttervegger og pusse gulv i sportsrom og matbod.   Det gjøres spesielt oppmerksom på at deler av boligen avviker fra opprinnelig godkjente byggetegninger. Innredet kjellerstue/soverom i u.etasje er på tegninger godkjent som sportsbod. Bruksendring av kjellerstue/soverom i u.etasje er ikke omsøkt og godkjent. Innredet loft som brukes til loftstue og 2 soverom er ikke omsøkt og godkjent. Bruksendring av loftet er ikke omsøkt og godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk, og eventuelle pålegg relatert til forannevnte punkter, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnadene forbundet med dette.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig med følgende planer for området: Reguleringsplan id1230 for Haugabakka ikrafttredelse 05.03.1984. Kommuneplan id 2022001 - Plan for Kleppe kommune i periode 2022-2033, ikrafttredelse 27.03.2023. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser til arealdelen. Kopi av kart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000))

  129 292 (Omkostninger totalt)

  4 619 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  129292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 80 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og visninger kr 19 900,- oppgjørshonorar kr. 5 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev