aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Engrappstubben 46! Presentert av Britt Fagerland

KLEPPE Engrappstubben 46

Rekkehus i barnevennlig gate - God beliggenhet - Carport - Lave omkostninger - Nedbetalt fellesgjeld!

 • kr 3 490 000
 • BRA 109 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 507 601
 • EierformAndel
 • Byggeår2 004
 • Soverom5
 • ArealP-rom 107 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 1 917
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 490 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 507 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har fått for salg et fint rekkehus i Sørhellet i Verdalen. Boligen ligger fint til på tunet uten trafikk. Lekeplass like utenfor og ballbinge i nærheten. Gangavstand til Jærhagen, Kiwi og Rema1000. Tomten er opparbeidet med asfaltert inngangsparti, og hagen er oppgradert de senere år med overbygget terrasse og lettstelt hage mot sør/vest. Godt innhold med alt på en plan i 1. etasje: bad, vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom. I andre etasje finner man 2 til soverom, stue, samt bad oppført i 2021. Fellesgjelden er nedbetalt. Veldrevet borettslag. Velkommen til visning! Husk påmelding

Engrappstubben 46, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 68 kvm Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod under trapp/teknisk rom, kjøkken og stue.
  2. etasje: 41 kvm Gang, 3 soverom, bad.
  Primærrom
  1. etasje: 66 kvm Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
  2. etasje: 41 kvm Gang, 3 soverom, bad.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  DIsponerer inngangsparti og hage. Asfalt i gårdsrom og svært flott opparbeidet hage med overbygget terrasse, singel og fint bed i skråning. Hagebod, benk med lagring og port til gangsti.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i rolig tun uten trafikk og grenser til lekeplass. Svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet like ved Sørhellet barnehage. Det er gangavstand til Klepp sentrum hvor vi har alt vi trenger i hverdagen. Klepp er en kommune som kan tilby variert og flott natur. Turområde i Kleppeloen, som er en attraktiv lysløype med treningsapparater og griller. På Borestranden kan du leie surfebrett og nyte bølgene. Og på Esso, Voll, leier de ut vannscooter. For de som ikke liker bølger, anbefales en kajakk tur på Frøylandsvatnet. På Klepp st. har Jæren kajakklubb sin base. Klepp IL kan tilby svømming, håndball, fotball, barneidrett og turn. Ved Kleppeloen holder Klepp BMX til. Liker du treningssenter best, finner du Nr1 Fitness og Sport 4 You. På Klepp har vi mange spisesteder: Jonas B, McDonalds, Pizzabakeren, Bankers pizza, Håland kjøtt/Edeståvå, Jordbærpikene, Klepp Bistro og nybakt fra Jærbakeren. Og er du i farten, kan delikatessen på Mega tilby varm-mat. Velkommen til Klepp!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Sørhellet barnehage ligger på naboeiendommen.

  Byggemåte
  Rekkehus som er oppført med grunnmur i stedstøpt betong. Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med trepaneler. Trebjelkelag mellom etasjer. Saltak i tre som er tekket med betongtakstein. Takrenner/nedløp i aluminium. Vinduer og dører med isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod under trapp, kjøkken og stue. 2. etasje: Gang, 2 soverom, stue, kott, bad.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Ingen forhold har fått TG3. 7 forhold har fått TG2: FORSTØTNINGSMURER Totalvurdering: Påregnelig normalt med noe ujevnheter og løse stein i steingjerde av naturstein. Steingjerde (støttemur) i terreng mangler sikring mot fall, det er krav til rekkverk når det er høydeforskjeller høyere enn 50 cm. Anbefalte tiltak: For å kartlegge om det er pågående problemer med belastning mot steingjerde må det foretas observasjon over tid. VINDUER/DØRER Totalvurdering: Vinduer og dører er i hovedsak fra byggeåret, generelt normal slitasje i overflater, pakninger og beslag. - Vannmerker i karm takvindu soverom 2.etasje sør/øst, skyldes sannsynlig inndrev av vann når vindu står i luftestilling. - Noe nedbrytning i karmlister, utv. panel terrassedør, kabel ført gjennom nedre del karm. - Noe topping etter vannsøl i vinduskarm innv. ved kjøkken bak vask. Anbefalte tiltak: Normal vedlikehold/ overflatebehandling må påregnes. Panel på utvendige dører som står mot sør og vest er spesielt utsatt for sol og fukt og må jevnlig behandles for å unngå sprekker og skader. TAKTEKKING OG BESLAG Totalvurdering: Taket er tekket med takstein fra byggeåret, normal slitasje i toppbelegget. Snøfangere mangler. Anbefalte tiltak: Det kan vurderes å etablere snøfangere. ELEKTRISK Totalvurdering: Det foreligger ingen dokumentasjon for anlegget i sin helhet, og får derfor TG 2. Anbefalte tiltak: Vi anbefaler alltid el-takst i forbindelse med eierskifte. Det kan vurderes en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. BAD/VASKEROM 1.ETASJE Totalvurdering overflater: Misfarging i gulvbelegg. Lav terskel mot dørterskel/karm i dør til bad, anbefalt høydeforskjell fra topp sluk til topp terskel er 2,5 cm, dette forutsetter at gulvmembran er trukket opp til topp terskel. Høydeforskjell fra topp sluk (hjelpesluk) til tettesjikt ved dør er mindre enn 25 mm med risiko for at vann kan renner ut gjennom døråpning. Anbefalte tiltak overflater: Det kan anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann. Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på tettesjiktet. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann. Vinylbelegg ca.19 år påregnelig med oppgradering på sikt. Normal tid før utskifting av vinyl er 15 - 25 år. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Normal bruksslitasje, ventilasjon i normal stand. - Det er registrert mindre fuktskader i finer pga vannsøl, på baderoms innredningen. - Noe misfarging silikonfuge ved bunnlist dusj. - Løs toalett sete. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Tiltak kan vurderes, jevnlig rens av ventilasjonskanaler anbefales.

  TV/Internett/bredbånd
  Tilknyttet Klepp Bredbånd og Riks TV.

  Parkering
  Carport og gjesteparkering. Mulighet for el-bil lader.

  Diverse
  Installert vannuttak ved terrasse. Installert flere utvendige strømuttak i hagen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 490 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 507 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på badene, vedovn i stue ellers elektrisk.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  842425

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3032731

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm/elektrisitet og innboforsikring kommer i til legg til fellesutgiftene og kommunale avgifter.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  107

  Part.obl.nr.
  885588972

  Felleskostnader pr. mnd.
  1917

  Andel fellesformue
  33644

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  I dette inngår bl.a. avgift for vann, avløp, renovasjon. Vil varierer etter forbruk. Beløpet er fordelt på 2 terminer. Det er installert vannmåler.

  Borettslaget
  Sørhellet Borettslag

  Borettslagets org.nr
  885588972

  Om borettslaget
  - Borettslaget består av 12 andeler. - Borettslaget har vedtatt retningslinjer for utbygging av terrasse. - Altibox basis TV-pakke gjennom Klepp Energi kan bestilles - Alle andelseiere har innfridd sin andel av fellesgjelden. - Avlesning av vannmåler må meldes Klepp Kommune av selger/megler. - Medlem av sikringsordning og garanterte felleskostnader i Klare Finans AS. - Forbud mot husdyrhold i vedtektene, men det kan søkes til styret så fremt gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig. Borettslagets styret skal også godkjenne ny eier. Dette kan ta maks 5 uker.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Klare Finans AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP562502

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Styret skal søkes om tillatelse til dyrehold og varmepumpe.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 16.12.2004 og 27.03.2023 som gjelder badet.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Tilhører Sørhellet, datert 21.05.2003 og kommuneplan for perioden 2014-2025.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 490 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 507 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag kr 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  19 900,- og oppgjørshonorar kr 5 900,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Britt Fagerland

Megler

Britt Fagerland

95 92 15 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev