aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen, K.K. Kleppes veg 4 leil. H0101 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom Jæren.

KLEPPE K.K. Kleppes veg 4 H0101

Klepp sentrum - Moderne 2-roms selveierleilighet med terrasse - Parkering i lukket anlegg.

 • kr 1 850 000
 • BRA 47 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 850 000
 • Omkostningerkr 59 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 909 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom1
 • ArealP-rom 47 m²
 • Felleskostnaderkr 1 710
 • Tomt719 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har gleden av å presentere en flott 2-roms selveierleilighet i K.K. Kleppes veg 4, leilighet H0101, beliggende midt i Klepp sentrum. Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Terrasse og bod like utenfor stuen. Fast parkering i lukket garasjeanlegg. Heis og trapp ned til lukket parkeringsanlegg. Dagligvarehandelen Kiwi, apotek, og Europris er i etasjen under, Jærhagen kjøpesenter og alle servicetilbud er i gangavstand. Kleppelunden turområde ligger i nærheten av leiligheten. En tre kilometer lang rundløype med lys går gjennom Kleppelunden over Håland. Vil du forlenge turen kan du gå opp på Kleppevarden med "Tusenårsplassen" og en storslått utsikt over Jæren. Jærstrendene ligger også bare et lite stykke unna. Velkommen til visning!

K.K. Kleppes veg 4 H0101, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 47 kvm Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  719m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er seksjonert med eksklusiv bruksrett til hver enhet.

  Beliggenhet
  Boligen ligger sentralt midt i Klepp sentrum. Populært område hvor de fleste har bodd i mange år og det er kjent for sitt gode naboforhold. Dagligvarehandelen Kiwi, apotek, og Europris er i etasjen under, Jærhagen kjøpesenter og alle servicetilbud er i gangavstand. Kleppelunden turområde ligger i nærheten av leiligheten. En tre kilometer lang rundløype med lys går gjennom Kleppelunden over Håland. Vil du forlenge turen kan du gå opp på Kleppevarden med "Tusenårsplassen" og en storslått utsikt over Jæren. Musikkpaviljongen i Kleppelunden blir benyttet til konserter, stevner og andre arrangementer. Jærstrendene ligger også bare et lite stykke unna. Her ligge de lengste sandstrendene i Norge - ca 11 kilometer i alt. Et surfeparadis og rekreasjonsområde for store og små. Bredt utvalg av gode sport- og fritidstilbud hos Klepp IL, samt treningssentrene Arena og Sport 4 You. Klepp ligger ca. 25 km fra Stavanger sentrum og ca. 12 km fra Sandnes. Veien til flyplassen på Sola er unnagjort på rundt 20 minutter med bil. Kollektivtransport tilgjengelig fra bussholdeplass i Verdalsvegen og Solavegen med gode bussforbindelser mot både nord og sør, samt mulighet for effektiv og rask transport til Sola Lufthavn gjennom Jaerlines. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Området består av leilighets-/gårdsbebyggelse i området, samt villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygning/leilighet oppført/ferdigstilt i 2012. Bygning er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning. Etasjeskiller av betong. Flat takkonstruksjon i betong, tekket med asfaltbelegg. Leilighet er i god stand og uten påvist skader. Registrerte tilstandsanmerkninger har årsak i bygningens alder, vedlikehold samt konstruksjon. Enkelte tilstandsgrader er gitt kun utfra alder og hva som er forventet teknisk levetid på bygningsdelene i denne del av landet.

  Innhold
  Vi har gleden av å presentere en flott selveierleilighet i K. K. Kleppes veg 4, leilighet H0101, beliggende midt i Klepp sentrum. Velkommen inn: Praktisk entré/ gang med parkett på gulv og plass til garderobeskap. Fra gangen har man tilgang til soverom, bad og stue/kjøkken. Stuen er lys og innbydende med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Stuen har gode møbleringsmuligheter for ulike sittegrupper. Dagens løsning har en god sofagruppe og spisekrok ved enden kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til terrasse, av god størrelse for ønsket utemøblering. Bod like ved terrassen. Flott kjøkkeninnredning i hvit utførelse med integrerte koketopp og stekeovn, frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Fliser og overlys mellom kjøkkenbenk og overskap. Kjøkkenet fremstår praktisk med god skap - og benkeplass til det en skulle ha behov for. Godt utnyttet spisekrok på enden av kjøkkenbenken. Soverom av god størrelse med bra plass til ønsket soveromsinnredning. Flislagt bad med varme i gulv, og baderomsinnredning bestående av enkel servant i seksjon med speil og overlys, vegghengt toalett og dusjhjørne med foldbare glassdører. Downlights i tak. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Parkett på gulv og lysmalte veggflater er gjennomgående for alle oppholdsrom, med unntak av badet som er helfliset. Leiligheten har hvitmalte vegger og takhimling, og fremstår som lys og innbydende med gode løsninger. Parkering i lukket garasjeanlegg. Velkommen til visning!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2. Ingen TG3 registrert i takstmannens tilstandsrapport.   Forhold som har fått TG2: Våtrom > Overflater Gulv > Bad Avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Det er svært begrensede muligheter til å vurdere den nøyaktige tilstanden på VVB. Imidlertid er alder på en VVB en god indikator. Fabrikk år vil normalt være vurderingskriterium for forventet levetid. Varmtvannsbereder er ikke teknisk vurdert av undertegnede og må eventuelt gjøres av autorisert fagpersonell. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox.

  Parkering
  Parkering i lukket garasjeanlegg.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. NB: Alt løsøre i som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg, samt løse hvitevarer medfølger ikke handelen, med mindre det står tydelig beskrevet i salgsoppgaven at det medfølger. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Definisjon på fastmontert oppvaskmaskin på kjøkkenet er når frontene på kjøkkeninnredningen er like, og en løs oppvaskmaskin defineres av når fronten ikke er lik med resten av innredningen. Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare og kan fravike fra faktiske forhold. Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsoppgaven, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varme i gulv på bad, ellers elektrisk.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  3202

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, renovasjon. Beløpet er fordelt på 2 terminer. Avgift for 1. termin 2022 med forfall 15.avløp april er på kr 1 601,-. Avgift for 2. termin 2022 med forfall 15. oktober er på kr 1 601,-.

  Formuesverdi primær
  586052

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2109787

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  47/1278

  Felleskostnader pr. mnd
  1710

  Felleskostnader inkluderer
  I felleskostnader inngår det bl.a. renhold, kommunale avgifter, styre-, reparasjon og vedlikehold, TV/internett og forsikringer.

  Om sameiet
  Fasiliteter og andre enhetsopplysninger: - 1 blokk med heis. - 2- og 3- roms leiligheter. - Grunnpakke TV inngår i felleskostnader. - Parkering i lukket felles garasjeanlegg, 1 plass pr bolig. - Tinglyst og eksklusiv bruksrett til parkeringsplass for den enkelte seksjon. - Egen bod. - Enten balkong, terrasse eller hageflekk tilknyttet hver boenhet. - Egen vannmåler i hver boenhet. - Nedgravd søppelanlegg. - Trappevask og mattevask i regi av sameiet. - Sameiet er sameier i Sentrumsgården Felles som er et tingsrettslig sameie opprettet for uteområder og parkeringsanlegg for blokk I, II og III. - Leilighetssprinkling og brannvarslingsanlegg. - Sameiet har vedtatt innglassing på ekstraordinært sameiermøte Se sameierens vedlikeholdsplikt, jfr. vedtekter punkt 13 og 14. Vedlikehold av bruksenheter og vedlikehold av fellesareal. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  5600

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/1/2161/1: 12.01.2011 - Dokumentnr: 24872 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:29 Rettighetshaver: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:2156 Rettighetshaver: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:2157 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:2161 Gjelder denne registerenheten med flere 07.02.2012 - Dokumentnr: 107301 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 47/1278 . 21.05.2013 - Dokumentnr: 399455 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:2156 Bestemmelse om parkeringsplass Bestemmels om vedlikehold 21.05.2013 - Dokumentnr: 399653 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:29 05.03.2015 - Dokumentnr: 203213 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:84 Snr:1 - 39 Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.2015 - Dokumentnr: 1200207 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:1120 Gnr:1 Bnr:2274 Bestemmelse om bruksrett til gjesteparkering Bestemmelse om drift og vedlikehold

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.05.2020.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og næring med følgende planer for området: Reguleringsplan id1492 Heradshuset, Kleppe Del 1, vedtaksdato 11.02.2010. Kommuneplan for Klepp for periode 2022-2033, ikrafttredelse 27.03.2023. Bestemmelser til arealdelen. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser til arealdelen. Kopi av kart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  59292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 50 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og visninger kr 19 900,- og oppgjørshonorar kr 5 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev