aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kleppeloen - Lekre leiligheter i det grønneste av Klepp

Kleppe Kleppeloen Blokk B

Lekre leiligheter i det grønneste av Klepp - Nå er også byggestart vedtatt for den siste blokken!

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrasjon av leilighet H0401

Kleppeloen Blokk B, Rogaland

 • Kleppeloen har det beste utgangspunkt for et godt liv i et nytt og innholdsrikt hjem. Her kan du sikre deg og dine en fremtid like ved Jærens kanskje fineste og best tilrettelagte turområde, og samtidig få nærhet til Jærhagen, godbitene fra slakter Håland, dagligvarebutikk, treningssenter, skole, barnehage og mye mer.

  Med nytt hjem i Kleppeloen bor du der andre går tur. Det familievennlige turområdet i ditt nabolag byr på opplevelser for alle. Joggetur med venner, trilletur med barnevogn eller piknik med nye naboer - med Kleppelunden praktisk talt like utenfor døren får du de beste muligheter til mange gode stunder i grønne omgivelser. Du kan gå runden på ca. 3 kilometer og underveis nyte utsikt fra Hålandsfjellet eller bare finne deg en åpen gressflekk og nyte roen. For en nabo!

  Strandliv med sandslott, spann og spade, surfing, solnedgang, skeinebrett og sydenfølelse. Du får nærhet til mange gode opplevelser og aktiviteter som begynner på S hvis du flytter til Kleppeloen. Borestranden, en av de flotteste strendene i hele landet, er bare en liten sykkeltur unna. Tre kilometer med sand, dyner og salte bølger - må oppleves.
 • Velkommen til ditt nye hjem i det grønneste av Klepp. Leilighetene i Kleppeloen ble en salgssuksess, den første blokken er allerede utsolgt og trinn 2 blokk A er under bygging. Nå selges trinn 2 blokk B, den siste blokken i prosjektet! 15 nye leiligheter med praktfull beliggenhet i Kleppeloen! Her bor du bokstavelig talt midt i parken, med utsikt mot nydelig kulturlandskap og gode solforhold gjennom hele dagen.

  Kleppeloens leiligheter er fint plassert og tilbaketrukket på tomten, med terrasser og uteplasser med sol inn fra sør og vest. Materialer og detaljering er av høy kvalitet. Bruk av lys teglstein kombinert med ulike kledningstyper og beslag skaper et fint spill som står seg godt til naturen rundt.

  Størrelsene blir fra ca. 62 til 155 m2, og leilighetene får et, to og tre soverom. De aller fleste får både stor balkong og innglasset balkong (arealet på innglasset balkong er ikke medregnet i leilighetsarealet). Disse er elegant inntrukket som følge av fasadeutformingen, på en måte som gir skjerming fra innsyn uten å gå på bekostning av solforholdene.
  Vinduer har 2,4m høyde som gir ekstra mye lys. Det er ingen utvendig svalgang, her kan du gå tørrskodd fra bilen til leiligheten og selvsagt går heisen helt ned til parkeringsanlegget. Baderom leveres med 60x60 fliser og tørre rom får en-stavs eikeparkett. Kjøkken og baderomsinnredning fra det lokale snekkerverksted Bjerks trevarefabrikk på sandnes. Det leveres grunnbelysning med spotter og fjernvarme fra Klepp Energi. Aluminiums belagte vinduer og tegl er material valgt for å redusere vedlikehold. Parkering skjer i lukket underetasje, hvor du også finner en bod pr. leilighet. Det legges til rette for elbillading ved hver p-plass. God sykkelparkering.
 • Med leiligheten følger 1 stk. biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Det legges til rette for elbillading ved hver p-plass.
 • Børge Kverneland
Andreas Rage

Megler

Andreas Rage

93 49 41 15

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev