aktiv-eiendomsmegling
Sentral leilighet med balkong og kjekk planløsning
Sentral leilighet med balkong og kjekk planløsning

KLEPPE Kleppelundvegen 2D Leil H0406

Urban leilighet i Klepp sentrum - flott plassering i 3. etasje med balkong - moderne kjøkken - parkering i garasjeanlegg

 • kr 2 850 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostningerkr 7 312
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 857 312
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 53 m²
 • Felleskostnaderkr 1 904
 • Tomt996 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5970,- (Dokumentavgift av tomteverdi (Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 4 278 pr kvm BRA for boligen))   7312,- (Omkostninger totalt)   2 857 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kleppelundvegen 2 D, H0406! Innhold: 3. etasje: Entré/gang, bod, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken. Balkong på ca. 11 kvm. Bod i kjeller på ca. 9 kvm. 1 stk. parkeringsplass i garasjeanlegg. -En flott leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet -Tilkoblet Futurehome -Store vindusflater som gir et lyst og innbydende uttrykk -Stilrent kjøkken fra Sigdal -Stue/kjøkken med plass til både spisebord og sittegruppe -Flislagt bad i delikat utførelse -Balkong ut fra kjøkken -Heis til alle etasjer med parkering i garasjeanlegg -Dagligvarebutikk like i nærheten -Perfekt til deg som er 1. gangskjøper -Nærhet til flotte turområder Velkommen til visning!
Sigdal kjøkken i moderne mørk utførelse

Kleppelundvegen 2D Leil H0406, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 56 kvm Entré/gang, bod, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
  Primærrom
  3. etasje: 53 kvm Entré/gang, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  3. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  996m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Svært sentralt i Klepp sentrum. Her får du kort vei til Kiwi og Europris som ligger i nabobygget, samt Rådhuset og Jærhagen med alle shoppingmulighetene. Like ved ligger også busstoppet som går til Stavanger, Bryne, Sola og til togstoppet på Klepp stasjon. Nå har det kommet enda flere spisesteder, så du slipper å reise langt. Klepp kan tilby 2 kinarestauranter, Pizzabakeren, McDonalds, BurgerKing, Jordbærpikene, Slakter Håland, Klepp Bistro, Thai mat, Jonas B, Sabi Sushi og Bankers Pizza. Ikke langt unna ligger den populære lysløypa i Kleppeloen, som har treningsapparater og griller. For den aktive, kan du trene på Arena treningssenter, Sport 4 Your eller benytte deg av fritidstilbudene til Klepp IL. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Det er ikke foretatt takstrapport da dette er en nyoppført ubebodd leilighet. Det er foretatt arealoppmåling av takstfirma 10.07.2023. Eiendommen er oppført i tre og betong.

  Innhold
  3. etasje: Entré/gang, bod, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken. Balkong på ca. 11 kvm. Bod i kjeller på ca. 9 kvm. 1 stk. parkeringsplass i garasjeanlegg.

  Standard
  Ny leilighet som ikke er tatt i bruk med et moderne uttrykk og en gjennomgående høy standard. Entré/gang med plass til etablering av garderobe for oppbevaring av sko og yttertøy. Praktisk bod til oppbavaring. Soverom med god plass til stor dobbeltseng. Garderobeskap medfølger. Helfliset bad i en tidløs og delikat utførelse med varme i gulv, vegghengt toalett, vannuttak for vaskemaskin, baderomsinnredning og dusjnisje. Åpen stue- og kjøkkenløsning som er delvis avskilt med store vindusflater og utgang til balkong som utgjør 11 m². Rommet er utnyttet på en arealeffektiv måte som gir mulighet til å møblere med spisebord, tv-seksjon og sofagruppe. Kjøkkenet er levert av Norema med slette skapdører. Kjøkkenet har et moderne uttrykk og er klargjort for montering av integrert oppvaskmaskin, komfyr og koketopp. Alt i alt vil dette være en lettstelt leilighet som bør kunne falle i smak hos de aller fleste! Velkommen til visning!

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  1 stk. parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5970,- (Dokumentavgift av tomteverdi (Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 4 278 pr kvm BRA for boligen))   7312,- (Omkostninger totalt)   2 857 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av stue/ kjøkken skjer med viftekonvektor. Vannbåren gulvvarme i gulv på våtrom. Varmtvann fra felles berederanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene. Boligen er nyoppført og derfor ikke fastsatt og ikke fakturert. Kommunale avgifter vil faktureres hvert halvår. Det er felles vannmålere og vil derfor variere etter bruk.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  1904

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgifter fordeler seg på felleskostnader kr. 1.425,-, garasje kr. 300,-, filter kr. 30,- og futurehome kr. 149,-.

  Sameiets forsikringsselskap
  TRYG FORSIKRING

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig. Eiendommen ligger i et området som også er regulert til forretning/kontor m.m. Prosjektet ligger innenfor reguleringsplan Heradshuset felt B datert 21.06.2013 Plan ID 1493 datert 02.08.2013(plankart). Kopi av reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan fås utlevert hos megler, og vil også være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5970,- (Dokumentavgift av tomteverdi (Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 4 278 pr kvm BRA for boligen))   7312,- (Omkostninger totalt)   2 857 312,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  7312

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  47.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  5.900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle sine kostnader i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva. 

Andreas Rage

Megler

Andreas Rage

93 49 41 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev