aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kleppestemmen 26! Presentert av Britt Fagerland

Kleppe Kleppestemmen 26

Innholdsrik enebolig - Barnevennlig og populært område - Garasje!

 • 4 990 000
 • BRA 247 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 990 000
 • OMKOSTNINGER140 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 130 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 998
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 237 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT443 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  140 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 130 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Underetasje: Entré, gang/trapp, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom, bod.
1. etasje: Entré, omkledningsrom, stue, kjøkken, vaskerom/bi-inngang, bad, wc og soverom.
2. etasje: Gang, loftstue, bad, bod og 3 soverom.

Kleppestemmen 26, Rogaland

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Ingen forhold har fått TG3.

  18 forhold som har fått TG2:
  DRENERING
  Totalvurdering: Grunnmursplast er enkelte steder ikke synlig avsluttet med klemlist i toppen enkelte steder er grunnmurplast ikke synlig over terrenget. Om grunnmursplasten ikke er avsluttet med klemlist i toppen kan dette føre til at regnvann trenger inn mellom grunnmur og grunnmursplast. Fukt transporteres nedover grunnmuren og legger seg på innsiden av grunnmurens nedre del og vises gjerne som saltutslag. Kan forårsake
  fukt i nedre del av yttervegger i kjeller om disse er påforet og kledd.
  Anbefalte tiltak: Antatt normal slitasje på drens fra byggeåret, bør spyles/vedlikeholdes med Drenering rundt huset med varierende alder, anbefale spyles/vedlikeholdes med jevne mellomrom (ca hvert 10 år). Normal tid før vedlikehold av drenssystem med drensledninger er 1 - 5 år. Normal tid
  før utskifting av drenssystem med drensledninger er 20 - 60 år.

  BALKONG/ TERRASSE
  Totalvurdering: Det er ikke registrert tegn til svekkelse eller skade i konstruksjonen, men det må påregnes vedlikehold/ overflatebehandling. Terrassegulv er montert utenpå kledning. Dette medfører større fuktbelastning på treverket og vanskelig tilkomst for maling/ behandling. Bunn sems til levegg er montert direkte på terrasse dette medfører større fuktbelastning på treverket.
  Anbefalte tiltak: Grønske ved terrasse, overflatebehandling må påregnes. Rekkverk ved hovedinngang anbefales etablert.

  VINDUER/DØRER
  Totalvurdering: Vinduer og dører er i hovedsak fra byggeåret, normal slitasje i overflater, pakninger og beslag. Noe nedbrytning i enkelte utv. luftesproser/karmlister. Defekte utv. sprosser ved terrasse dør. Tegn til kondensering i enkelte vinduskarmer, dette skyldes normalt for liten utskiftning av inneluften. Enkelte løse håndtak ved soveroms vindu i 2.etasje. Tegn til kondens ved takvinduer. Det mangler rist ved lysgrav et kjellervindu.
  Anbefalte tiltak: Vedlikehold/ overflatebehandling må påregnes. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. Normal tid før utskifting av stålvinduer/ aluminiumsvinduer er 30 - 50 år. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år. Tg.3 tegn tidligere fuktskade i vinduskarm ved entre/gang i kjeller. Det ble ikke registrert fukt i berørt område på befaringsdagen.

  RENNER OG NEDLØP
  Totalvurdering: Takrenner og nedløp av plast, påregnelig med noe smålekkasjer i skjøter. Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i plast er 20 - 30 år.
  Anbefalte tiltak: Oppspyling/kontroll av takrenner og nedløp anbefales med jevne mellomrom.

  ETASJESKILLE
  Totalvurdering: Mindre ujevnheter i gulv er påregnelig normalt i trebjelkelag da krymping og nedbøy i trevirke varierer. Parkett i 1.etasje fra byggeår, påregnelig normalt med noen glipper småhakk og noe bruksslitasje det mest utsatte steder. Tegn etter tidligere vannsøl i parkett trolig etter vanning av planter.
  Anbefalte tiltak: Vedlikehold parkett må påregnes. Normal tid før vedlikehold av tregulv, parkett, lakkert er 4 - 6 år.

  ILDSTED
  Totalvurdering: Det er foretatt en visuell kontroll av synlige deler av pipemur i boligen og utvendig over tak. Det registreres kort avstand mellom sotluke og brennbart materiale. Det anbefales jevnlig impregnering/behandling av pipe over tak for å unngå utettheter (hvert 5. år). Bly rundt pipe er ubehandlet og vil over tid tørke ut og sprekke.
  Anbefalte tiltak: På generelt grunnlag anbefales det at piper og ildsteder kontrolleres av brann- og feiervesen for å vurdere tilstand og eventuelle behov for tiltak.

  ELEKTRISK
  Totalvurdering: Anlegget er i hovedsak fra byggeår. Det finnes 2 sikringsskap, skap i kjeller er plassert i soverom. Det er ikke montert deksel/skjerm foran kabler i sikringsskapa 1.etasje. TG-2 er satt pga. manglende dokumentasjon/samsvarserklæring.
  Anbefalte tiltak: Det anbefales en utvidet el-kontroll.

  VANNLEDNINGER
  Totalvurdering: Vannrør fra byggeåret har nådd en alder der skader kan oppstå. Utvendige stikkledninger er ikke vurdert. Trekkrør er ikke synlig avsluttet ved vannrør i samleskap.
  Anbefalte tiltak: Normal tilsyn.

  VARMTVANNSBEREDER
  Totalvurdering: Bereder er over 20 år gammel. Noe misfarging i himling over bereder.
  Anbefalte tiltak: En utskifting av bereder som følge av oppnådd alder/ over 20 år, er påregnelig i tiden som kommer.

  VENTILASJON
  Totalvurdering: Ventilasjon på loft er i ustand og anbefales oppgradert.
  Anbefalte tiltak: Ventilasjon fra byggeåret anbefales kontrollert/oppgradert.

  VASKEROM/BI-INNGANG 1.ETASJE
  Totalvurdering overflater: Normal bruksslitasje, tilstandsgrad gitt pga. alder. Normal tid før utskifting av vinyl er 15 - 25 år.
  Anbefalte tiltak overflater: Vaskerom fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med hensyn og jevnlig kontroll av overflater anbefales.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på tettesjiktet.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Vinylbelegg har begrenset levetid, vaskerom ca. 25 år anbefales oppgradert.

  BAD 1.ETASJE
  Totalvurdering overflater: Det er ikke tilfredsstillende fall til sluk. Høydeforskjell fra topp sluk til tettesjikt ved dør er mindre enn 25 mm med risiko for at vann renner ut gjennom døråpning. Lav oppbrett av membran mot dør, sluk under dusjkabinett er ikke kontrollert.
  Anbefalte tiltak overflater: Baderom anbefales oppgradert. Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med hensyn og jevnlig kontroll av overflater anbefales.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på tettesjiktet. Membran / tettesjikt bør være avsluttet minimum 25 mm over gulvoverflate rundt, dette er ikke etablert og gulvet kan være utsatt for lekkasjer.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Baderom anbefales oppgradert.
  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Innredning er noe slitt, tegn etter vannsøl
  Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med hensyn og jevnlig kontroll av overflater anbefales.

  BAD 2.ETASJE
  Totalvurdering overflater: Høydeforskjell fra topp sluk til tettesjikt ved dør er mindre enn 25 mm med risiko for at vann renner ut gjennom døråpning. Riss/sprekker i silikonfuger i innvendige hjørner på vegg. Det er kun registrert 1 sluk i på baderomsgulvet i dusj, tett bunnlist i dusj kan hindrer at evt. overflatevann utenfor dusj ikke renner til sluk.
  Anbefalte tiltak overflater: Baderom anbefales oppgradert. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Utførelsen av membran lar seg ikke påvise grunnet tildekking av flislim. Membran / tettesjikt bør være avsluttet minimum 25 mm over gulvoverflate rundt rørføringer. Dette er ikke etablert og gulvet kan være utsatt for lekkasjer. Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på tettesjiktet.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med hensyn og jevnlig kontroll av overflater anbefales.
  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Hakk i vask. Ventilasjon er i ustand.
  Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Bedre ventilering av rommet anbefales. oppgradering av innredning kan vurderes.
 • Eiendommen ligger i en barnevennlig og rolig gate som er blindvei. Den nærmeste barnehagen er Kleppe friluftsbarnehage.

  Her får du kort gangavstand til mange spisesteder, Kiwi, Europris, Rådhuset og Jærhagen med alle shoppingmulighetene. Like ved ligger også busstoppet som går til Stavanger, Bryne, Sola og til togstoppet på Klepp stasjon.

  Ikke langt unna ligger den populære lysløypa i Kleppeloen, som har treningsapparater og griller. For den aktive, kan du trene på Nr1 Fitness Klepp, Sport 4 You eller benytte deg av fritidstilbudene til Klepp IL.

  Velkommen til Klepp!
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Enebolig som er oppført med grunnmur i stedstøpt betong.
  Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med trepanel.
  Trebjelkelag mellom etasjer.
  Saltak i tre som er tekket med betongtakstein.
  Vinduer og dører med isolerglass.
 • Underetasje: P-rom: 78 kvm, Bra: 82 kvm
  1.etasje: P-rom: 95 kvm, Bra: 95 kvm
  2.etasje: P-rom: 64 kvm, Bra: 70 kvm


  Følgende rom inngår i primærareal:

  Underetasje: Entré, gang/trapp, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.
  1. etasje: Entré, omkledningsrom, stue, kjøkken, vaskerom/bi-inngang, bad, wc og soverom.
  2. etasje: Gang, loftstue, bad og 3 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler i gulv på badene, varmepumpe og vedovn i stuen, ellers elektrisk.
 • Opparbeidet med terrasse, blomstrende busker og asfaltert gårdsrom.
 • Garasje, samt biloppstillingsplasser i gårdsrom. Sykkelparkering under tak ved garasje.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 348 549,- per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 854 775,- per 31.12.21
 • Kr 18 164,- pr. år
  I dette inngår bl.a. avgift for vann, avløp, renovasjon og feiegebyr. Beløpet vil variere etter forbruk. Beløpet er fordelt på to terminar. Det er installert vannmåler.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 14.12.1998.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at utleid leilighet ikke er godkjent som egen bruksenhet. Kjeller som er innredet og brukt som leilighet, er angitt som grovkjeller, kjellerstue, bod og hobby på byggetegningene, og bruksendringen er ikke godkjent. Videre er det på loft innredet bad, hvor det på godkjente byggetegninger er avsatt til bod. Omkledningsrom er godkjent som utvendig bod. Bruksendring er ikke godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til forannevnte forhold, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger har ikke bebodd eiendommen og har liten kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av prospektet. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  15.60.1998/3970-2/44 Erklæring/avtale
  Eierne/brukerne er ansvarlig for drift og vedlikehold av alle private fellesareal.

  15.06.1998/3970-3/44 Erklæring/avtale
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

  15.06.1998/3970-5/44 Erklæring/avtale
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av felles stikkledninger

  15.06.1998/3970-6/44 Erklæring/avtale
  Forpl. til deltagelse i velforening for feltet.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Tilhører bygningsplan Solvang, datert 28.05.1996 og kommuneplan for perioden 2014-2025.
 • Gnr. 1 Bnr. 1683 i Klepp kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900-, oppgjørshonorar kr 5 900,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hege Herigstad Kleppe
  Morten Kleppe
Britt Fagerland

Megler

Britt Fagerland

95 92 15 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev