aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Ole I. Bores veg 123! Flott del av tomannsbolig fra 2020.
Velkommen til Ole I. Bores veg 123! Flott del av tomannsbolig fra 2020.

KLEPPE Ole I. Bores veg 123

Lekker del av tomannsbolig med gjennomgående god standard! Godt innhold med 3 soverom, 2 bad og 2 stuer.

 • kr 4 290 000
 • BRA 122 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 290 000
 • Omkostningerkr 124 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 414 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 118 m²
 • Tomt214 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
1. etasje
Velkommen til Ole I. Bores veg 123! Innhold: 1. etasje: Entré/gang, stue/gang/kjøkken, bad og vaskerom/bi-inngang. 2. etasje: Stue/gang, 3 soverom, garderobe og bad. Carport og utvendig sportsbod Kort fortalt: -Nyere bolig med gjennomgående god standard -Parkering i carport -Godt innhold med 3 soverom og 2 stuer -Bad i begge etasjer -Bi-inngang/vaskerom -Mulighet for vedovn -God parkering på egen tomt -Meget populær beliggenhet -Kort avstand til skoler, barnehager, turområder og Jærhagen/Klepp sentrum. Velkommen til visning!
Veggmontert skap medfølger i handelen

Ole I. Bores veg 123, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 60 kvm Entré/gang, stue/gang/kjøkken, bad og vaskerom/bi-inngang.
  2. etasje: 62 kvm Stue/gang, 3 soverom, garderobe og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 60 kvm Entré/gang, stue/gang/kjøkken, bad og vaskerom/bi-inngang.
  2. etasje: 58 kvm Stue/gang, 3 soverom og bad.
  Sekundærrom
  2. etasje: 4 kvm Garderobe  Tomt
  214m²

  Beskrivelse av tomt
  Selveier tomt på 214 kvm. Parkering på egen tomt.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et nyere boligfelt under utviktlig i Verdalen. Dagligvarehandelen Kiwi og Rema 1000 ligger i gangavstand, og litt lenger finner du Klepp sentrum med Jærhagen og alle servicetilbud. Jærhagen kan tilby shopping- og kafémuligheter. Kleppelunden turområde ligger i nærheten av boligen. En tre kilometer lang rundløype med lys går gjennom Kleppelunden over Håland. Vil du forlenge turen kan du gå opp på Kleppevarden med "Tusenårsplassen" og en storslått utsikt over Jæren. Musikkpaviljongen i Kleppelunden blir benyttet til konserter, stevner og andre arrangementer. Jærstrendene ligger også bare et lite stykke unna. Her ligge de lengste sandstrendene i Norge - ca 11 kilometer i alt. Et surfeparadis og rekreasjonsområde for store og små. For den aktive familie er det et bredt utvalg av gode sport- og fritidstilbud hos Voll IL og Klepp IL, samt treningssentrene Arena og Sport 4 You. Eiendommen ligger også flott til med tanke på gode skole- og barnehagetilbud. Verdalen ligger ca. 25 km fra Stavanger sentrum og ca. 12 km fra Sandnes. Veien til flyplassen på Sola er unnagjort på rundt 20 minutter med bil. Kollektivtransport tilgjengelig fra bussholdeplass i Verdalsvegen og Solavegen med gode bussforbindelser mot både nord og sør. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Nyere boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leiligheter.

  Byggemåte
  Utdrag fra takstrapport:

  Innhold
  1. etasje: Entré/gang, stue/gang/kjøkken, bad og vaskerom/bi-inngang. 2. etasje: Stue/gang, 3 soverom, garderobe og bad. Carport og utvendig sportsbod

  Standard
  Lettstelt, moderne og trivelig familiebolig med 3 soverom, 2 bad, bi-inngang/vaskerom og romslig stue/kjøkken Eiendommen ligger i et populært nyetablert boligområde. Fra inngangspartiet kommer man inn i boligens 1. etasje, som bærer preg av høy standard og påkostede løsninger. Parkett på gulv. Entreen skaper en lun velkomst med gode muligheter for oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen gir tilgang til gjestebad og videre inn til stue, kjøkken, bi-inngang/vaskerom og trapp opp til andre etasje. Stue og kjøkken ligger i første etasje i hver sin ende. Kjøkkenet er påkostet med moderne og tidløst utrykk med slette håndtaksløse fronter og mørk benkeplate. Videre har man integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er plass til både kjøleskap. Romslig stue med utgang til terrasse. God plass til stort spisebord og naturlig plass til sofagruppe og tv. Det er mulighet for montering av ildsted/vedovn. Det er montert måltilpasset solskjerming/plissegardiner av god kvalitet. 2 stk tidløst bad med fliser på gulv og i dusjsone. Et bad i hver etasje. Det er innredet med vegghengt toalett, dusj, servant med møblement og speil med belysning. Varmekabler i gulv. Separat vaskerom med flis på gulv. Et praktisk rom som kombineres til bi-inngang. Varmekabler i gulv. Alle soverommene er gjennomførte med malte flater og parkett som gir en fin kontrast. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe. De andre rommene har god plass til ulike garderobe-/hylleløsninger og fungerer godt som barnerom, gjesterom eller garderoberom. Alt i alt fremstår boligen som lys og trivelig, godt egnet for en stor eller liten familie. Velkommen til en innbydende bolig man kan flytte rett inn i. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er kun registrert TG1. Velkommen til visning!  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Medfølger ikke i handelen: -Taklampe på hovedsoverom. -Pendellampe/lysekrone over spisebord i stue. -Yaledoorman blir byttet til original dørhåndtak/lås før overtakelse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass og i carport.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  -Klargjort for montering av ildsted/vedovn. -Varmekabler i følgende rom: Begge bad og bi-inngang/vaskerom.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  5596

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter avgift for vann- og avløpsgebyr og renovasjon. Det er montert vannmåler og vil derfor variere etter bruk. Det kan forekomme kommunale endringer av gebyr/avgift

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende er tinglyst på eiendommen: Registrering av grunn. 2019/1287132-1/200 30.10.2019 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 1120 GNR: 45 BNR: 658

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 31.03.2022. Søknad om ferdigattest mottatt 07.03.2022. Ingangsettelsestillatelse gitt 06.06.2019. Ferdigattesten gjelder for 3 tomannsboliger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Spragjell/Åna-Grude. Formål: Boligbebyggelse- konsentrert småhusbebyggelse. Vedtaksdato 15.12.2014. Kommuneplan: Klepp, formål: Boliger. Periode: 2022-2033.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  124292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 42.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14.900,- oppgjørshonorar kr  5.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle sine kostnader i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva. 

Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev