aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Orrevegen 2! Presentert av Britt Fagerland
Velkommen til Orrevegen 2! Presentert av Britt Fagerland

KLEPPE Orrevegen 2, H0402

Stor toppleilighet med 2 parkeringsplasser - Fantastisk utsikt - Hagestue!

 • kr 8 990 000
 • BRA 125 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 990 000
 • Omkostningerkr 237 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 227 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 102 m²
 • Felleskostnaderkr 4 033
 • Tomt5 881.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   237 792,- (Omkostninger totalt)   9 227 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har fått for salg en unik toppleilighet på Klepp! Den skiller seg ut med blandt annet: - 2 parkeringsplasser i lukket anlegg - Terrasse på 2 sider på hele 94 kvm - Innglasset terrasse - Gode solforhold - Panoramautsikt over jærlandsskapet, Orrevatnet og havet - 3 soverom - Bad og separat gjestetoalett - Heis - Sykkelparkering i lukket anlegg - Gangavstand til sentrum og busstasjon Innhold: Entre/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom og stue/spisestue/kjøkken, bod, isolert utvendig bod og innglasset balkong. Bod i lukket anlegg 2 parkeringsplasser
Terrasse på hele 94 kvm som går langs to sider av leiligheten.

Orrevegen 2, H0402, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 125 kvm Entre/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue/spisestue/kjøkken, bod, utvendig bod og innglasset balkong.
  Primærrom
  4. etasje: 102 kvm Entre/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue/spisestue/kjøkken.
  Sekundærrom
  4. etasje: 23 kvm Bod, utvendig bod og innglasset balkong.  Tomt
  5881.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Flott opparbeidet fellesareal med lekeplass, beplantning og gjesteparkering.

  Beliggenhet
  Særegen beliggenhet på toppen av blokken med fantastisk utsikt! Her får du utsikt mot jærlandsskapet, Orrevatnet og havet med nydelige solnedganger. Gangavstand til Klepp sentrum. Leiligheten ligger i nærhet til offentlig transport, shopping og gode rekreasjonsområde som Kleppelunden, Klepp idrettshall og flere fotballbaner. I kort kjøreavstand finner du de idylliske Jærstrendene som Borestranda, Orrestranda, Selestranda og flere. På Klepp har vi mange spisesteder: Jonas B, McDonalds, Pizzabakeren, Bankers pizza, Håland kjøtt/Edeståvå, Jordbærpikene, Klepp Bistro og nybakt fra Jærbakeren. Og er du i farten, kan delikatessen på Mega tilby varm-mat. Klepp kan også tilby flere treningsstudioer, bl.a. Nr1 fitness og Sport 4 You. Driver du med sportsfisking er det mulighet for dette i Figgjoelva som har utløp på Selestranda. I den idylliske Kleppelunden kan du ha med hele familien og grille, eller ta deg en joggetur gjennom Kleppelunden og over Håland på tre kilometer. Kleppelunden har bl.a. grillplass for familien, belyste løyper for sene joggeturer og treningsapparater for de som ønsker å benytte seg av det. Området gir mulighet for offentlig transport via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger i Kleppekrossen. Nærmeste togstasjon er Klepp stasjon, en kort kjøretur/busstur fra boligen. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Boligblokk som er oppført med ringmur/grunnmur i stedstøpt betong. Yttervegg i betong, isolert lett bindingsverk som utvendig er kledd med sementplater og stående/Liggende trepaneler. Etasjeskillet i betong. Flatt tak antatt stål, tekket med papp. Vinduer og dører med isolerglass. Leiligheten fremstår i god stand, kun mindre merknader registrert

  Innhold
  Entre/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom og stue/spisestue/kjøkken, bod, utvendig bod og innglasset balkong.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Ingen forhold har fått TG3.   1 forhold har fått TG2: ELEKTRISK Totalvurdering: Anlegget antas fra byggeåret. Sikringsskap er plassert i bod/garderobe. TG-2 er satt pga. manglende dokumentasjon/samsvarserklæring. Elektriske anlegg må jevnlig undersøkes av fagperson, dette ansvaret hviler til enhver tid på eier av bygningen. Normal levetid for elektrisk anlegg er 20 til 40 år. Anbefalte tiltak: Anbefaler el-kontroll i forbindelse med eierskifte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tilknyttet Telenor.

  Parkering
  2 parkeringsplasser i lukket anlegg, samt stor gjesteparkering.

  Diverse
  Sykkelparkering i lukket garasjeanlegg

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   237 792,- (Omkostninger totalt)   9 227 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på bad, ellers elektrisk. Varmtvann til bad, varme og varmtvann (gjøres opp 1 gang/år etter forbruk)

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  5885

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår bl.a. avgift for vann, avløp, renovasjon. Vil variere etter forbruk. Beløpet er fordelt på 2 terminer. Det er installert 2 vannmålere.

  Formuesverdi primær
  1147473

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4130903

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  112/2871

  Felleskostnader pr. mnd
  4033

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker forretningsfører, TV og internett via Telenor, drift og vedlikehold av fellesareal, bygningsforsikring, trappevask, styrehonorar og varmtvann i henhold til forbruk. Derfor kan beløpet variere.

  Andel fellesformue
  20203

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt å holde husdyr i boligen, uten styrets og nærmeste nabos forhåndssamtykke.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/1/2248/15: 21.11.2014 - Dokumentnr: 1023183 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Klepp Kommune
  Org.nr: 864 969 682
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av ledninger for vann, avløp, telefoni, strøm.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.11.2014 - Dokumentnr: 1023183 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Ke Nett AS
  Org.nr: 977 285 712
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av ledninger for vann, avløp, telefoni, strøm.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.11.2014 - Dokumentnr: 1023183 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 112/2871


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.05.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Tilhører Detaljplan for felt B8 i reg.plan for Haugabakka, datert 21.11.2011 og kommuneplan for perioden 2022-2033.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Styret skal informeres.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,00))   237 792,- (Omkostninger totalt)   9 227 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  237792

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  19.900,- og oppgjørshonorar kr 5.900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Britt Fagerland

Megler

Britt Fagerland

95 92 15 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev