aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skulevegen 1! En flott enedelielighet i Kleppekrossen

Kleppe Skulevegen 1, H0201

Flott og velholdt endeleilighet med innglasset balkong, 2 bad og romslig stue. Parkering i garasjeanlegg.

 • BRA 94 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER111 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 101 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 007
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 94 m²
 • FELLESKOST./MND2 026
 • TOMT3 789 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  99 750,- (Dokumentavgift)
  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  111 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 101 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
2. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og bad.
Innglasset balkong, balkong og innglasset felles inngangsparti.
Fast parkeringsplass i garasjeanlegg.
Sportsbod i garasjeanlegg.
Innglasset balkong

Skulevegen 1, H0201, Rogaland

 • Velkommen til Skulevegen 1, H0201!
  En meget kjekk leilighet på ende i andre etasje. Man kommer inn til et felles innglasset inngangsparti og videre inn til leiligheten. Leiligheten har en god planløsning med store rom og 2 stk. flislagte bad. I tillegg til det innglasset inngangspartiet er det en privat innglasset balkong på ca. 13 kvm. og balkong. Leiligheten er tilknyttet fjernvarme.

  Man entrer bygget enten fra garasjeanlegget eller hovedinngangen. Det er trapper og heis til alle etasjer. Man kommer inn i en flott entré, med plass til oppbevaring av yttertøy. Videre har vi en lys gang med parkett på gulv. Gangen gir tilgang til soverom, begge badene og videre til stue/kjøkken og soverom 2.

  Leiligheten skiller seg ut med sin kjekke planløsning i kombinasjon med mye vinduer som gir rikelig med dagslys. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong og via soverom til balkong. Tidløst kjøkken med god skap- skuffe- og benkeplass. Naturlig plass til spisebord i forbindelse med kjøkken.

  Bad og vaskerom.
  Begge badene har en god størrelse og inneholder dusj med glassdører, vegghengt toalett og servant med skapplass og tilhørende speil. Det er mørke fliser på gulv og lyse på vegg. Det ene badet har skyvedør inn til vaskerom. Vaskerommet har plass til vaskemaskin og tørketrommel rommet har også oppbevaringsplass og utslagsvask.

  Leiligheten har 2 romslige soverom. Begge med plass til stor seng og garderobeløsninger. Garderobeskap medfølger i handelen.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 (tilstandsgrad 2 og 3):

  Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Forhold som har fått TG2 (2 stk):
  -BAD/VASKEROM: Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Membran, tettesjikt og sluk fra byggeåret. Tilstand satt grunnet alder og gjenstående forventet levetid på membran. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  -BAD: Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Membran, tettesjikt og sluk fra byggeåret. Tilstand satt grunnet alder og gjenstående forventet levetid på membran. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.
 • Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Klepp. Boligen ligger sentralt, men skjermet til.

  Leiligheten ligger i nærhet til offentlig transport, shopping og gode rekreasjonsområde som Kleppelunden, Klepp idrettshall og flere fotballbaner. I kort kjøreavstand finner du de idylliske Jærstrendene som Borestranda, Orrestranda, Selestranda og flere.

  Klepp IL har idrettsanlegg med flere fasiliteter. Klubben kan tilby bl.a. fotball, håndball, svømming, turn osv. Ved Jærhagen finnes det også isbane, som det er mulig å bruke gjennom vinteren. Klepp kan også tilby flere treningsstudioer, bl.a. Arena og Sport 4 You. Driver du med sportsfisking er det mulighet for dette i Figgjoelva som har utløp på Selestranda.

  I den idylliske Kleppelunden kan du ha med hele familien og grille, eller ta deg en joggetur gjennom Kleppelunden og over Håland på tre kilometer. Kleppelunden har bl.a. grillplass for familien, belyste løyper for sene joggeturer og treningsapparater for de som ønsker å benytte seg av det.

  Området gir mulighet for offentlig transport via buss, flybuss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger i Kleppekrossen. Det er hyppige avganger. Nærmeste togstasjon er Klepp stasjon, en kort kjøretur/busstur fra boligen.

  For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Utdrag fra takstrapport: Boligblokk som er oppført med ringmur/grunnmur i stedstøpt betong. Yttervegger i betong, isolert lett bindingsverk som utvendig er kledd med stående spalte panel, liggende kledning og sementplater. Etasjeskillet i betong. Flatt tak antatt tekket med papp. Vinduer og dører med isolerglass. Leilighet fremstår i god stand, kun mindre tilstandsanmerkninger registrert. Avvik som er påvist skyldes i hovedsak normal elde og bruksslitasje. Enkelte tilstands grader er gitt kun ut fra alder og levetid på bygningsdelene. Da leiligheten er en del av ett sameie, er bygningen ikke vurdert med tilstandsgrader utvendig, kostnadene med dette vedlikeholdet vil i stor grad tilfalle sameiet. De enkelte vurderinger er nærmere beskrevet i rapport. Rapport anbefales lest i sin helhet.
 • 2. etasje: 94/94 kvm. - Bra/P-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og bad.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Gulvvarme (fjernvarme) i følgende rom: Begge bad, gang og stue/kjøkken.
 • Tomtens grunnareal: 3789 kvm.
 • Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Felles gjesteparkering like ved.
 • Offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: Meaccount AS
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er ikke tillatt, dersom beboere likevel vil anskaffe seg dyr, skal styret bli orientert.
 • Codan, polisenummer: 769622
 • Formuesverdi som primærbolig kr 801 078,- per 31.12.20.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 883 881,- per 31.12.20.
 • Kr 2 026,- pr. mnd. Fellesutgifter dekker blant annet: Vedlikeholdsfond, TV-pakke, ventilasjonsfilter, byggforsikring, regnskap, revisjon og diverse drift/vedlikehold.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr 4 743,- pr. år
  Kommunale avgifter for 2021 utgjorde totalt kr 4 743,- i dette inngår bl.a. avgift for vann, avløp og renovasjon.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen på 3 stk blokker, datert 15.03.2012.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  -2007/351199-1/200, 25.04.2007 Bruksrett: Likeverdig bruksrett for sameierne/seksjonseierne av gnr. 1 bnr 1969 og eiendommer som senere måtte bli utskilt fra hovedbruket. Overført fra: 1120-1/2052. Gjelder denne registerenheten med flere.

  -2007/512248-1/200, 26.06.2007: Seksjonering: opprettet seksjoner: snr: 22, formål: Bolig, tilleggsdel: Bygning, sameiebrøk: 93/3763.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til konsentrert busetnad. Gjeldende reguleringsplan er Framhaldskulen B1 og B2, med tilhørende reguleringsbestemmelser, vedtatt 18.06.2007. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Ifølge informasjon fra kommunen er kommunedelplan for Kleppe sentrum - Boliger for perioden 2014-2025 også gjeldende for eiendommen. Kommuneplan under arbeid er ute på høring.

  På naboeigedomar kan det førekoma planar under arbeid/vedtekne planar, jfr. Kommuneplanen og reguleringsplanar som ein finn på kommunen sine heimesider, under aktuelle planar. Det er planlagt utvikling av eiendom mot Jærvegen.
 • Gnr. 1 Bnr. 2052 Snr. 39 i Klepp kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 49 000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,- oppgjørshonorar kr 5 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle sine kostnader i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Betty Janet Kro
  Åge Kro
Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev