aktiv-eiendomsmegling
Kleppeloen2_H0303_Livingroom_Final

Kleppe Kleppeloen Leiligheter

Kleppeloen - Byggetrinn 1 er utsolgt - Ta kontakt for interesse på byggetrinn 2

 • 2 690 000
 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 690 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 690 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 056 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 690 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Kleppeloen Leiligheter, Rogaland

 • Velkommen til ditt nye hjem i det grønneste av Klepp. Kleppeloen trinn 1 er en salgssuksess og nå er det kun 1 leilighet igjen! Leilighetene er under bygging og ferdigstilles sensommeren 2022. Kleppeloens leiligheter er fint plassert og tilbaketrukket i det østlige hjørnet på tomten, med terrasser og uteplasser med sol inn fra sør og vest. Det arkitektoniske uttrykket sammenfaller fint med resten av resten av Kleppeloens nye bebyggelse, med materialer og detaljering av høy kvalitet. Bruk av lys teglstein kombinert med ulike kledningstyper og beslag skaper et fint spill som står seg godt til naturen rundt. Blokken henvender seg tydelig mot sør og vest takket være en nedtrapping av høyder mot samme himmelretninger. Leilighet H0203 ligger i 2. etasje og har et areal på hele 153 kvm. + innglasset balkong. Leiligheten består av entre, 2 soverom, walk in closet, bad, vaskerom/bod, wc, stue, stue/kjøkken m/utg. balkong (en del av balkongen er innglasset). Parkeringsplass og sportsbod i lukket anlegg. Balkongen er elegant inntrukket som følge av fasadeutformingen, på en måte som gir skjerming fra innsyn uten å gå på bekostning av solforholdene. Vinduer har 2,4m høyde som gir ekstra mye lys. Det er ingen utvendig svalgang, her kan du gå tørrskodd fra bilen til leiligheten og selvsagt går heisen helt ned til parkeringsanlegget. Baderom leveres med 60x60 fliser og tørre rom får en-stavs eikeparkett. Kjøkken og baderomsinnredning fra det lokale snekkerverksted Bjerks trevarefabrikk på sandnes. Det leveres grunnbelysning med spotter og fjernvarme fra klepp energi. Aluminiums belagte vinduer og tegl er material valgt for å redusere vedlikehold. Parkering skjer i lukket underetasje, hvor du også finner en bod pr. leilighet. Det legges til rette for elbillading ved hver p-plass. Se også prosjektets hjemmeside: https://kleppeloenbolig.no/. Her finner du utfyllende informasjon og boligvelger for prosjektet.
 • Ferdigstilles sensommeren 2022.
 • Kleppeloen har det beste utgangspunkt for et godt liv i et nytt og innholdsrikt hjem. Her kan du sikre deg og dine en fremtid like ved Jærens kanskje fineste og best tilrettelagte turområde, og samtidig få nærhet til Jærhagen, godbitene fra slakter Håland, daglig varebutikk, treningssenter, skole, barnehage og mye mer. Med nytt hjem i Kleppeloen bor du der andre går tur. Det familievennlige turområdet i ditt nabolag byr på opplevelser for alle. Joggetur med venner, trilletur med barnevogn eller piknik med nye naboer - med Kleppelunden praktisk talt like utenfor døren får du de beste muligheter til mange gode stunder i grønne omgivelser. Du kan gå runden på ca. 3 kilometer og underveis nyte utsikt fra Hålandsfjellet eller bare finne deg en åpen gressflekk og nyte roen. For en nabo! Strandliv med sandslott, spann og spade, surfing, solnedgang, skeinebrett og sydenfølelse. Du får nærhet til mange gode opplevelser og aktiviteter som begynner på S hvis du flytter til Kleppeloen. Borestranden, en av de flotteste strendene i hele landet, er bare en liten sykkeltur unna. Tre kilometer med sand, dyner og salte bølger - må oppleves.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Se ellers beskrivelse fra utbygger.
 • Med leiligheten følger 1 stk. biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Det legges til rette for elbillading ved hver p-plass.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK ...,- pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. ..,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Kontakt megler for å avtale en uforpliktende befaring av din bolig.
 • Børge Kverneland
Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev