aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Myrtvedt har gleden av å presentere Bakkevegen 36!
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Myrtvedt har gleden av å presentere Bakkevegen 36!

KLEPPESTØ Bakkevegen 36

Kleppestø | Romslig tomannsbolig med en nydelig utsikt. Bad m.m oppusset de siste årene. Barnevennlig område!

 • kr 3 490 000
 • BRA 130 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1980
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt291.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2.etg | Bakkevegen 36
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Bakkevegen 36. Boligen ligger i et rolig, barnevennlig og attraktivt nabolag med kort avstand til skoler, barnehager og servicetilbud. Boligen er omringet av flott natur og har en nydelig utsikt mot innseilingen til Bergen!
 • Bad oppusset og rør-i-rør system fra 2022
 • Taktekking ble skiftet i 2022
 • Varmtvannsbereder fra 2022
 • Tre soverom av god størrelse
 • Vedovn installert i 2015
 • Fine turmuligheter i område
 • Trygt og barnevennlig område
 • Kort vei til skoler og barnehager Boligen går over to plan og følgende er inkl. i P-rom: U.etg: gang, vaskerom, bad og to soverom. 1.etg: Entré, toalett, soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • I denne etasjen ligger de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken.

  Bakkevegen 36, Vestland

  • Tomt
   291.1m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er opparbeidet med trapper, murer, terrasseplatting og noe beplantning.

   Beliggenhet
   Velkommen til Bakkevegen 36! Boligen ligger med kort avstand til en rekke skoler, barnehager, idrettsplasser og turmuligheter. Fra boligen er det under 5 minutters kjøring til både Kleppestø senter og Amfi Askøy. Her finner man et godt servicetilbud med en rekke butikker. For daglighandelen kan man benytte seg av Meny Kleppestø og Rema 1000 Kleppestø som de nærmeste alternativene. Det er en rekke populære turer på Askøy - blant annet tur ved Brikafjellet, Fjellvatnet eller Krokåsdalen. Trives man best på treningssenter er Family Sport Club Askøy og Energi Trening de nærmeste treningssentrene. Det er også svært kort vei til Kyrkjelemyra ballbane og Myrane kunstgressbane. Skoler og barnehager i nærområdet: Øvre Kleppe barnehage (0-5 år) Kleppestø barnehage (3-5 år) Kleppe barnehage (0-6 år) Kleppestø barneskole Kleppe barneskole Kleppestø ungdomsskole Askøy videregående skole

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betong- og murkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende og stående trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Vinduer: Vinduer med isolerglass i trekarmer. Etasjeskiller: Av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet Avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. Yttervegger Avvik: Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen. Vinduer og ytterdører Avvik: Som følge av alder på de eldste vinduene og altandører bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak Avvik: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte. Vaskerom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og tettesjikt/membran. Overvåk tilstanden jevnlig. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: Avløpsrør og sluk på vaskerommet er av eldre dato. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Totalrenovering av bad og vannrør, varmtvannsbereder, installasjon av lekkasje alarm i alle våtrom. Arbeidet utført av Olav Mørner AS. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ny membran i gulv og tak på badet, sluk flyttet til å passe for dusjhjørnet. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Nei. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglærte. Installasjon av lys, utskifting av termostat for ESWA oppvarming, installasjon av el-bil lader, utskifting av installasjoner i sikringsboksen til overspenningsvern. Arbeidet utført av Askøy-Bergen elektro AS, Høva elektro. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - El-bil lader installert ved oppstillingsplass på parkeringsplassen ved huset. Koblet til egen krets i sikringsskapet. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Takstein mm. utvendig skiftet ut på alle tak, nye takrenner montert. Arbeidet utført av Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS Damsgårdsveien 172, 5160 LAKSEVÅG, Norge.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje U.etg: 63 kvm BRA / 52 kvm P-rom 1.etg: 67 kvm BRA / 67 kvm P-rom Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom: U.etg: Gang(14,5m²), vaskerom(4,6m²), bad(4,5m²), soverom(13,3m²), soverom(11,5m²). 1.etg: Entré(2,1m²), toalett(1,3m²), soverom(7,7m²), stue(43,6m²), kjøkken(11,4m²). I tillegg medfølger to boder i underetasjen på 6,2 kvm og 3,1 og kott på 1,4 kvm.

   Standard
   Velkommen til Bakkevegen 36! Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, vaskerommet og toalettet har gulvbelegg, resterende rom har tregulv, laminat og parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har brystningspanel, malt strie og tapet. Tak: Tak-ess plater og panel. U.etg: Vaskerom: Praktisk vaskerom med plass til klesvask til hele familien. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, utslagsvask. Bad: Delikat nyoppusset bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter og dusjdør i klart glass. Soverom: I underetasjen er det to soverom av god størrelse. På begge soverommene er det rikelig med plass til soveromsmøblement. De store vindusflatene sørger for rikelig med lys inn. Det største soverommet har tidligere fungert som to separate soverom (opprinnelig plantegning), og det er enkelt å gjenopprette den opprinnelige oppdelingen ved å sette opp en vegg. 1.etg: Entré: Trivelig entré ønsker deg velkommen hjem. Her er det plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Toalett: I 1.etg finner vi et lite toalett rom som inneholder toalett og vask. Soverom: Soverommet er av god størrelse og har store vinduer som sørger for naturlig lys inn. Rommet er romslig det er god plass til soveromsmøblement. Stue: Luftig stue som enkelt kan innredes med både sitte- og spisegruppe. Rommet har meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. På kalde høst og vinterkvelder varmet vedovnen i stuen godt. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse på 18,7 kvm. Her er det god plass til en sittegruppe, grill og beplantning. Perfekt for fine sommerdager! Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, to av overskapene har glassfronter, laminat benkeplate og over benkeplaten er det benyttet tapet. Det er stål oppvaskkum og ventilator. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring og plass til en liten spisebordsgruppe. Opplysninger fra hjemmelshaver: Terrassen ble utvidet i 1992. - Vedovnen ble installert i 2015. - Installert overspenningsvern i 2019. - Stekeovn med dampfunksjon fra 2019. Oppvaskmaskinen er fra 2019. Kjøkkenventilatoren er fra 2022. - Ytterdøren ble skiftet i 2011 og på vaskerommet i 2023. - Skiftet 3 vinduer i stuen i 2021. - Montert elbil-lader i 2021. - Badet ble pusset opp i 2022. - Varmtvannsberederen er fra 2022. - Rør-i-rørsystem fra 2022. - Taktekkingen ble skiftet i 2022. Andre opplysninger: - Sikringsskapet er montert i gangen i underetasjen og inneholder automatsikringer. - Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   - Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett. - Det er installert Fiber i boligen.

   Parkering
   Fast oppmerket parkeringsplass på felles parkeringsplass.

   Forsikringsselskap
   Tryg forsikring AS

   Polisenummer
   4687379

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har foretatt radonmåling i 1997 og målinger viser en verdi på 66 Bg/m3. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Varmekabler på badet - ESWA varme i 1. etasje - Vedovn i stuen

   Energiklasse
   E

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   22347

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

   Formuesverdi primær
   414792

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   1493252

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/8/692: 26.04.1979 - Dokumentnr: 903584 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:4627 Gnr:8 Bnr:28
   01.01.2020 - Dokumentnr: 201919 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1247 Gnr:8 Bnr:692


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger midlertidig brukstillatelse dater 03.10.1980 vedrørende innflytting utsendt av Askøy kommune. Det foreligger ingen ferdigattest i kommunens arkiver.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til bolig i følge Askøy kommune. Kommuneplan PlanID: 9001 Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Arealformål i kommuneplanen: boligbebyggelse Reguerlingsplan PlanID: 461 Plannavn: Plan 4-01 - Reg.endring for gnr. 8, bnr. 28, Ø. Kleppe Reguleringsformål: boliger

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   104292

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 40 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 17 900,- Tilrettelegging: 15 000,- Visningshonorar: 2 000,-

  Tommy Myrtvedt

  Megler

  Tommy Myrtvedt

  98 08 63 25

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev