aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland har gleden av å presentere Høgatun 19!
Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland har gleden av å presentere Høgatun 19!

KLEPPESTØ Høgatun 19 202

Kleppekollen | Ny 2-roms (Q1-24) leilighet med moderne kvaliteter. Vestvendt balkong. TEK 17. Heis og garasje*. Lav dok!

 • kr 3 095 000
 • BRA 48.7 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 095 000
 • Omkostningerkr 20 762
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 115 762
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 47.6 m²
 • Felleskostnaderkr 1 692
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 420,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 457 000,-) 20 762,- (Omkostninger totalt) 3 115 762,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | Høgatun 19
Velkommen til Høgatun 19! En helt ny 2-roms (Q1-2024) leilighet med høy standard og gode kvaliteter. Leiligheten har vestvendt balkong med meget gode solforhold, og ligger høyt over bakketopp. Leiligheten ferdigstilles i Q1, 2024 og vil være utstyrt med blant annet høykvalitet kjøkken fra Sigdal, store vindusflater, downlights i gang og på bad. Kort fortalt:
 • Usjenert beliggenhet
 • TEK-17
 • Solrik balkong på 8,4 m² m/nydelig sjøutsikt
 • Mulighet for kjøp av garasjeplass (250.000,-)
 • Heis
 • Ekstern sportsbod på ca. 2,5 kvm
 • Lav dokumentavgift (11 420,-)
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Godt tilbud på kollektivtransport, butikker og turløyper Følgende rom er inkl. i P-rom: Gang, bad, soverom, stue/kjøkken.
 • Stipulert ferdigstillelse av prosjektet er Q1 2024.

  Høgatun 19 202, Vestland

  • Tomt
   nullm²

   Beskrivelse av tomt
   Eiet tomt / ca 6500 kvm. Tomtearealet er oppgitt for Kleppekollen I, II og III. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunaloppmåling. Sameiets utomhusarealer består delvis av fellesareal på sameiets egen eiendom, og delvis av felles uteareal på gnr. 8 bnr. 976 etter fradeling av Kleppekollen I, II og III, samt etter fradeling av bygg V (naboprosjekt) og bygg IV i sør. Felles uteareal vil eies i sameie mellom alle de nevnte prosjektene i Kleppekollen.

   Beliggenhet
   Velkommen til Høgatun 19! Boligen ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til alt av servicetilbud du trenger i hverdagen. Fra boligen er det under 5 minutters kjøring til både Kleppestø senter og Amfi Askøy. Hvis du ønsker å spasere til Amfi Askøy tar det ca. 15 minutter. Her finner man et godt servicetilbud med en rekke butikker. For daglighandelen kan man benytte seg av Kiwi Juvik og Rema 1000 Kleppestø som de nærmeste alternativene. I umiddelbar nærhet til nabolaget finner du et busstopp med jevnlige avganger til og fra Kleppestø. Fra Kleppestø er det også hyppige bussavganger som tar deg videre til Bergen og andre områder på Askøy. I tillegg til bussene går det også hurtigbåter fra Kleppestø til Bergen sentrum med avganger hver halvtime. Det er en rekke populære turer på Askøy - blant annet tur ved Brikafjellet, Fjellvatnet eller Krokåsdalen. Trives man best på treningssenter er Family Sport Club Askøy og Energi Trening de nærmeste treningssentrene. Det er også svært kort vei til Kyrkjelemyra ballbane og Myrane kunstgressbane. Skoler og barnehager i nærområdet: Kleppe barnehage (0-5 år) Kleppestø barnehage (3-5 år) Kleppe barnehage (0-6 år) Kleppestø barneskole Kleppe barneskole Kleppestø ungdomsskole Askøy videregående skole

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

   Byggemåte
   Leilighetene er bygget etter TEK17. Fasade | Fasade leveres med vedlikeholdsvennlige overflater. Materialvalget vil variere mellom betong, tegl, puss og panel. Tak | Yttertak av betong som isoleres og tekkes. Vinduer | Det leveres vinduer som utvendig blir mantlet med lakkert aluminium som er en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning. Vinduene har energiglass iht. isolasjonskrav. Balkongdører og vinduer er i fabrikkmalt i fargen NCS S 0500-N, klassisk hvit, innvendig i leiligheten. På grunn av høy isolasjonsevne på glassene, vil det i perioder kunne oppstå kondens/dugg på utsiden av glassene. Dette forekommer spesielt ved væromslag. Balkong | Balkongdekker er i betong med tremmegulv i impregnert tre. Rekkverk på balkonger leveres med metallspiler som er galvanisert og pulverlakkert. Himling på balkong er i ubehandlet betong og lydabsroberende plater der det er behov. Markterrasser leveres med tremmegulv i impregnert tre. Balkongdekker er som en utvendig konstruksjon å anse, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå. Det monteres nedløp fra balkongene. Disse føres ned langs vegg. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes. Dører | Entrédør er i malt tre og leveres med kikkhull. Beslag (vrider og skilt) leveres i rustfritt stål eller aluminium. Skyvedør/slagdør til terrasse eller balkong er i tre med utenpålagt aluminiumsbeslag og energispareglass. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er innhentet tilstandsrapport, da bygget er under oppføring.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 48,7 kvm BRA / 47,6 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2.etg: Gang, soverom, bad, stue/kjøkken. I tillegg medfølger 1 stk ekstern sportsbod på ca. 5 kvm.

   Standard
   Velkommen til Høgatun 19. En flott 2-romsleilighet som vil ha smarte løsninger, store vindusflater og en gjennomgående god standard i hele leiligheten. Entré | En innbydende entré vil ønske deg velkommen hjem. I entreen vil det være god plass til skapløsning og diverse oppheng. Gangen er utstyrt med downlights i himling og porttelefon med video og fjernåpning av gatedør. Stue | Stuen vil være romslig og har en god planløsning som vil gjøre det enkelt å innrede med både sitte- og spisegruppe. Rommet vil ha meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Her vil man virkelig trives fra første stund! Fra stuen blir det utgang til stor solrik balkong målt til 8,4 kvm. På balkongen vil det være god plass til en sittegruppe og f.eks en grill. Her kan du nyte varme dager med en formidabel sjøutsikt. Kjøkken | Flott kjøkkeninnredning fra Sigdal. Kjøkkenet vil ha matte, hvite slette fronter i en klassisk hvit farge. Benkeplaten er av laminat. Kjøkkenet leveres med følgende hvitevarer: stekeovn, induksjonsplatetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap fra Bosch eller tilsvarende leverandør. Det vil være god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Bad | Delikat baderom med 10x10 cm grå fliser på gulv, inkludert i dusjsone. Veggene vil ha 30x60 cm hvite fliser. Senket himling med LED downlights. Badet vil være utstyrt med to skuffer og en heldekkende benkeplate (vegg til vegg) med integrert vask, vegghengt toalett med soft close toalettsete. Dusjvegger i 90x90 cm i klart glass. Det vil være opplegg for tørketrommel og vaskemaskin. Soverom | Leilighetens soverom er av god størrelse og målt til 10,2 kvm. Soverommet har gode møbleringsmuligheter for både dobbeltseng, garderobeløsning og annet passende møblement. Soverommet blir i likhet med resten av leiligheten malt i tidsriktige farger og har store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn. Takhøyde | Takhøyden vil alltid være 260 cm i oppholdsrom. På bad og i entré vil takhøyden være minimum 220 cm. Informasjonen er hentet fra utbygger. Se vedlagt salgsoppgave fra Bonava. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er innhentet tilstandsrapport, da bygget er under oppføring.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   1stk TV- og internettuttak leveres i leilighetene.

   Parkering
   Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for kjøp av garasjeplass for kr 250 000. Konferer megler for mer informasjon.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

   Diverse
   Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Link til Bonava-salgsoppgave: https://media.bonava.no/3592873/version/7/element/actual/0/storage/master/file/08216613.pdf Link til salgstegninger: https://media.bonava.no/3853463/version/2/element/actual/0/storage/master/file/08216729.pdf Link til tilvalgsbrosjyre: https://media.bonava.no/3592870/version/7/element/actual/0/storage/master/file/08328005.pdf Besøk på byggeplassen | Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder/ kjøper alltid være i følge med en representant fra utbygger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt. Informasjonen er hentet fra utbygger. Se vedlagt salgsoppgave fra Bonava.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 420,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 457 000,-) 20 762,- (Omkostninger totalt) 3 115 762,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Boligene leveres elektrisk oppvarmet med panelovner og med elektrisk gulvvarme i alle baderom. - Balansert ventilasjons med varmegjennvinning.

   Energiklasse
   unknown

   Info energiklasse
   Boligene er svanemerket med strengere energikrav enn TEK 17 og vil ligge 15% under kravene i denne forskriften. Gjennom pågående detaljprosjektering vil det kunne gjøres mindre endringer slik at boligens endelige energimerking først fastsettes på et senere tidspunkt. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G

  • Info kommunale avgifter
   Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR.

   Info formuesverdi
   Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

   Felleskostnader pr. mnd
   1692

   Felleskostnader inkluderer
   Kostnader med Eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, er felleskostnader. Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i Sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes med lik fordeling på alle seksjoner, eller en fordeling basert på nytte/bruk. Felleskostnader skal dekke Sameiets ordinære driftsutgifter og er stipulert til ca kr 35,5 pr. kvm. BRA pr. mnd. første driftsår. Dette inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, vaktmester, skjøtsel, kommunale avgifter mv. Følgende kostnader kommer i tillegg til, og faktureres sammen med, månedlige felleskostnader: - En fast utgift pr. seksjon pr. mnd., som dekker øvrige felleskostnader som styrehonorar, forretningsførerhonorar mv. - Kostnad til bredbånd/fiber fra telenor (grunnpakke) er stipulert til kr 399 pr. seksjon pr. mnd. Ekstra dataog kanalpakker bestilles separat og faktureres direkte til den enkelte beboer. - Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr 350 pr. plass pr. mnd., og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til lading av el-bil kommer i tillegg og faktureres via abonnementsløsningen til valgt leverandør. Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester Sameiet ønsker utført i felles regi. Første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da disse er basert på dagens prisnivå på tjenester, og ut ifra forventet omfang og forbruk. Dette bestilles på vegne av Sameiet leverandør av TV/internett og elbillading som vil kunne ha en bindingstid på 3?5 år. Seksjonseierne vil bli fakturert kr 8000 i forbindelse med innflyttingen. Dette skal være Sameiets startkapital. Startkapitalen er ikke å anse som et forskudd som vil bli avregnet mot månedlige felleskostnader og vil heller ikke bli tilbakebetalt ved ev. videresalg av boligen.

   Om sameiet
   Om prosjektet | Kleppekollen I?III boligsameie (Sameiet) består av 66 leiligheter fordelt på tre boligblokker. Boligprosjektet planlegges organisert som ett eierseksjonssameie med parkeringsanlegg i egen anleggseiendom på bakkeplan og under bakken, samt med felles lekeplass og grøntområde. På Kleppekollen bor du tett på naturen i et veletablert område med nærhet til de servicetilbudene du trenger i hverdagen. På Kleppe finner du AMFI Askøy som er et kjøpesenter med over 25 butikker, spisesteder, apotek, og frisører. Området rundt Kleppekollen byr på korte avstander til leke- og fritidstilbud i barnehage, skoler og offentlige idrettsanlegg. Like ved nabolaget er det et busstopp med hyppige avganger til og fra Kleppestø. Fellesarealer | Fellesarealet til Kleppekollen skal driftes og vedlikeholdes av Sameiet, med mindre annet fremgår særskilt.Balkonger, terrasser og ev. private takterrasser planlegges seksjonert som en del av den enkelte boligs hoveddel. Det tas forbehold om endelig organiseringen av balkonger og terrasser/uteplasser på bakkeplan. Boder planlegges seksjonert som en tilleggsdel til den enkelte bruksenhet. Selger forbeholder seg retten til å tildele bod ved overtagelse. Selger forbeholder seg også retten til å eie og fritt disponere ev. usolgte boder. Uteområde | Uteområde leveres med lekeområde, beplantning, benker og bord. Uteområdet opparbeides også med nødvendig belysning, samt nødvendig skilting. Forretningsfører | Utbygger vil engasjere OBOS som forretningsfører for Sameiet(ene).

   Vedtekter/husordensregler
   Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

   Dyrehold
   I henhold til foreløpige vedtekter er dyrehold tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/8/976: 23.06.2022 - Dokumentnr: 682974 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Norgesnett AS
   Org.nr: 980 234 088
   Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
   Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
   Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
   Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
   03.04.2008 - Dokumentnr: 265462 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:4627 Gnr:8 Bnr:21
   01.01.2020 - Dokumentnr: 517196 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1247 Gnr:8 Bnr:976
   13.09.2022 - Dokumentnr: 1019195 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:4627 Gnr:8 Bnr:21
   Vederlag: NOK 10 000
   Omsetningstype: Fritt salg
   20.04.2023 - Dokumentnr: 405014 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
   Knr:4627 Gnr:8 Bnr:979


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Privat tilkomstvei via offentlig vei.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen omfattes av reguleringsplan: Plan 260-Høgatun, gnr.8, bnr. 976 Kleppestø Arealformålet er boligbebyggelse-konsentert småhusbebyggelse Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

   Adgang til utleie
   Utleie av boligene er tillatt i medhold av eierseksjonsloven og utkast til vedtekter. Ved utleie utover korttidsutleie skal styret underrettes skriftlig før innflytting om hvem som er leietaker. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   8 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 420,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 457 000,-) 20 762,- (Omkostninger totalt) 3 115 762,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   20762

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 49 000,- Grunnpakke: 5 000,- Markedspakke: 12 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Tilrettelegging: 15 000,-

  Dokumenter

  Sigbjørn Helland

  Megler

  Sigbjørn Helland

  40 76 84 75

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev