aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Juvikflaten 27!
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Juvikflaten 27!

KLEPPESTØ Juvikflaten 27

Juvik | Flott vertikaldelt tomannsbolig m/ store uteområder. Kort vei til matbutikker, skoler og bhg. Alt på ett plan!

 • kr 3 490 000
 • BRA-i 106 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 106 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 596 390
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • Tomt777.3 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   106 390,- (Omkostninger totalt)   3 596 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | Juvikflaten 27
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Juvikflaten 27. Eiendommen er godt velholdt og har en praktisk planløsning m/luftige rom og store vindusflater. Rolig og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligfelt med kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Alt i alt, en innholdsrik bolig, hvor alt er tilrettelagt for en enkel hverdag! Kort fortalt:
 • Balansert ventilasjon og vannbåren varme
 • Terrasse på 40,5 kvm
 • To soverom av god størrelse
 • Sikringsskap med automatsikringer
 • Alt på ett plan
 • Gode solforhold
 • Gangavstand til dagligvarebutikker, turområder, treningssenter, spisesteder m.m
 • Ca. 20 min m/bil til Bergen sentrum Følgende rom er inkludert i BRA-i: Entré, gang, bad, vaskerom, tre* soverom!
 • Velkommen inn! Her blir vi møtt av en romslig entré. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy!

  Juvikflaten 27, Vestland

  • Tomt
   777.3m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, biloppstillingsplasser, terrasse og noe beplantning.

   Beliggenhet
   Eiendommen har en flott beliggenhet i barnevennlig område på Juvik - sentralt på Askøy med få minutters kjøretid til Askøybroen. Området byr på flott natur både for stor og små. Gode tur- og bademuligheter i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til det meste av fasiliteter. Dagligvarebutikkene Kiwi, Rema 1000, samt treningssenter, barnehage og busstopp er kun noen minutter unna. Ønsker du flere butikkfasiliteter er Askøy Senteret og Kleppestø Senter kun få minutter unna med bil. Fra Kleppestø tar du enkelt hurtigbåten til Bergen sentrum. Sitat fra en lokalkjent: "Det er fredelig, familievennlig, trygt, gåavstand til natur. Bra kollektivtrafikktilbud, kort vei til butikk, barnehage og skole. 20 min. til Bergen sentrum med bil."

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Barnehage/skole/fritid
   Kleppe skole (1-7 kl.) 15 min 301 elever, 18 klasser 1.1 km Kleppestø ungdomsskole (8-10 kl.) 5 min 605 elever, 43 klasser 2.7 km Erdal ungdomsskole (8-10 kl.) 6 min 324 elever, 23 klasser 3.6 km Askøy videregående skole 7 min 600 elever, 36 klasser 3.1 km Hop videregående skole 11 min 32 elever, 4 klasser 7.5 km Du og Jeg Juvik (0-5 år) 4 min 105 barn 0.3 km Du og Jeg Nord (0-5 år) 13 min 75 barn 1 km Kleppe barnehage (1-5 år) 14 min 90 barn 1.1 km

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: - Våtrom Overflate vegger og himling - Våtrom Overflate gulv - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk - WC og innvendige vann- og avløpsrør - Varmtvannsbereder Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 1.etg: BRA-i 106 kvm / P-rom 106 kvm Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i BRA-i-: 1.etg: Entré(3,6m²), gang(10,2m²), bad(7,2m²), vaskerom(7,2m²), soverom(8,3m²), soverom(12,7m²), soverom(11,2m²), stue(26,9m²), kjøkken(13,3m²).

   Standard
   Innvendige overflater | Gulv: Entré, badet og vaskerommet har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har tapet. Tak: Tak-ess plater. Entré: Velkommen inn! Her blir vi møtt av en romslig entré. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy! Stue og kjøkken: Vi beveger oss videre til hjertet av boligen, nemlig stuen og kjøkkenet. Her blir vi møtt av store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuens størrelse gir god plass til å innrede med sofa- og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til terrasse målt til 40,5 kvm. Her har du rikelig med plass til utemøbler og godt selskap! Tidløs kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Over benkeplaten er det benyttet tapet, det er også stål oppvaskkum og ventilator. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Bad og vaskerom: Helfliset bad som inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter og dusjdører i klart glass. For ekstra komfort er badet utstyrt med varmekabler i gulv og spotter i taket! Praktisk vaskerom med god plass til klessvask for hele familien. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin, fordelerskap til rørsystemet, varmtvannsbereder (OSO 198/120 liter) og sikringsskap. Soverom: Boligen har tre soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og en garderobeløsning. Store vinduer sørger for godt med naturlig lys og bidrar til en hyggelig start på hverdagen. Andre opplysninger | - Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør. - Sikringsskapet er montert på vaskerommet og inneholder automatsikringer.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett.

   Parkering
   Fellesparkeringsområde utenfor inngangspartiet.

   Forsikringsselskap
   Gjensidige

   Polisenummer
   78782280

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. *Dagens planløsning avviker fra godkjente byggetegninger. Det ene rommet som i dag er benyttet som soverom, er på godkjente tegninger omtalt som disponibelt rom. Disponibelt rom er ikke godkjent for varig opphold, og således ikke godkjent som soverom. Bruksendring fra disponibelt rom til soverom er søknadspliktig. Selger og megler kan ikke garantere at en slik søknad vil kunne bli godkjent. Kjøper overtar risikoen for evt. søknadsprosess/tilbakestillelse. Konferer megler for mer informasjon.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   106 390,- (Omkostninger totalt)   3 596 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Vannbåren gulvvarme - Balansert ventilasjonsanlegg

   Energiklasse
   C

  • Kommunale avgifter
   22956

   Kommunale avgifter år
   2024

   Info kommunale avgifter
   Det ble fakturert kr 21 798,04 i 2023. Årsprognosen for 2024 er kr 22 955,50. De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR. Minimumsgebyret/grunnprisen for en 140 liters beholder er 2 652,92 kr. Tre hentinger av restavfall i kvartalet, og det faktureres per halv år. Du kan ikke overføre ubenyttede tømminger til neste kvartal eller halvår. Det koster 42,52 kr per gang du tømmer et restavfallsspann på 140 liter utover de tømmingene som er inkludert i grunnprisen. Tømmer du bosset som en gjennomsnittskunde, hver 14. dag, blir gebyret 3234,20 kr. Ved maksimalt antall tømminger blir gebyret 4313,72 kr. For mer informasjon om renovasjon: https://bir.no/priser/

   Info om eiendomsskatt
   Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

   Formuesverdi primær
   916277

   Formuesverdi primær år
   2022

   Formuesverdi sekundær
   3481853

   Formuesverdi sekundær år
   2022

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.12.2007 - Dokumentnr: 1025742 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 1
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Grunn
   Sameiebrøk: 104/208


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for vertikaltdelt tomannsbolig utsendt av Askøy kommune, datert 04.06.2007. Dagens planløsning avviker fra godkjente byggetegninger. Det ene rommet som i dag er benyttet som soverom, er på godkjente tegninger omtalt som disponibelt rom. Disponibelt rom er ikke godkjent for varig opphold, og således ikke godkjent som soverom. Bruksendring fra disponibelt rom til soverom er søknadspliktig. Selger og megler kan ikke garantere at en slik søknad vil kunne bli godkjent. Kjøper overtar risikoen for evt. søknadsprosess/tilbakestillelse. Konferer megler for mer informasjon.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Privat veg.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i følge Askøy kommune. Kommuneplan PlanID: 9001 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Støyssone i kommuneplanen Støy: Gul sone iht. T-1442 Hensynsonenavn: H220_2 Arealformål i kommuneplanen: boligbebyggelse Reguleringsplan PlanID: 311 Plannavn: Juvikflaten boligområde Arealformål: Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   106 390,- (Omkostninger totalt)   3 596 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   106390

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Følgende er avtalt om meglers vederlag: Provisjon: 40 000,- Tilrettelegging: 14 900,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 17 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Visninger: 2 000,-

  Tommy Myrtvedt

  Megler

  Tommy Myrtvedt

  98 08 63 25

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev