aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Bussesund har gleden av å presentere Løfjellveien 23!

Kleppestø Løfjellvegen 23

Pent rekkehus med gode kvaliteter og garasje med elbillader.

 • 3 750 000
 • BRA 127 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 750 000
 • OMKOSTNINGER105 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 855 892
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 985
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 120 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT245 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-))
  --------------------------------------------------------
  105 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 855 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Bussesund har gleden av å presentere Løfjellveien 23.

Boligen er topp moderne med gjennomgående høy standard på innredning og utstyr. Praktisk planløsning med luftige rom, god takhøyde og store vindusflater mot flott utsikt. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Kleppestø med kort vei til alle hverdagsfasiliteter.

Du møtes av en velstelt eiendom med praktisk planløsning og luftige rom. Usjenerte uteplasser med bra solforhold. Inngangspartiet er innbydende og har flere lune solkroker som kan nytes. Bilen parkeres tørt og trygt i garasje med elbillader.

1.Etasje:
På innsiden møtes du av en luftig og romslig entré med gulvvarme og stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Det er adkomst til et praktisk toalettrom som inneholder servant i skap og vegghengt toalett. Fra entrèen er det trapp ned til 1.etasje.

I denne etasjen ligger de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken. Rommet er stort og åpent med naturlig inndeling. God takhøyde og store vindusflater med masse lysinnslipp er med på å underbygge den gode atmosfæren i rommet.

Kjøkkeninnredningen har moderne overflater med slette hvite fronter i høyglans og laminat benkeplate med nedfelt vask. Det er fliser på vegg over benkeplaten. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin. Fra kjøkken er det utgang til en herlig terrasse på ca. 5,3 m².

Spisestuen finner sin naturlige plass mellom stue og kjøkken. Her er det rom for stort spisebord hvor det kan dekkes til hverdag og fest.

I stuen er det god plass til innredning med sofagruppe og TV-møbel. Fantastisk atmosfære.

U.etasje:
Fra entrèen er det trapp ned til boligens u.etasje. I denne etasjen finner man 3 soverom, bad, vaskerom og bod. Fra det ene soverommet er det utgang til en stor terrasse på 22,4 m² hvor varme sommerdager kan nytes. Herfra er det videreadkomst via trapp til en terrasse på 31,9 m². Det er god plass til møblering av flere sittegrupper, solsenger, parasoll og gassgrill.

Soverommene er lyse og luftige og av gode størrelser. De lar seg enkelt møblere med stor seng, nattbord og garderobeskap.

Badet er romslig og lekkert utført med flotte fliser på gulv og vegger. Det er innredet med helstøpt servant med skuffer under, vegghengt toalett, skap over med speilfront og dusjhjørne i klart glass. Badet har gulvvarme.

Boligens vaskerom er av god størrelse og inneholder opplegg for vaskemaskin, fordelerskap til rørsystemet og varmtvannsbereder. Vaskerommet er utført med fliser på gulv og har gulvvarme.

Boden er på 6,5 kvm og gir gode oppbevaringsmuligheter.
I denne etasjen ligger de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken.

Løfjellvegen 23, Vestland

 • Gulv: Badet og vaskerommet har flislagte gulv, boden har gulvbelegg, resterende rom har laminatgulv.
  Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater.
  Tak: Malte flater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.
 • Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet på Kleppestø. Nabolaget er rolig og barnevennlig med kort avstand til skoler og barnehager.

  Innen kort avstand finner du flere daglivarebutikker som blant anent Rema 1000 Kleppestø og KIWI Florvåg. For et utvidet butikk - og servicetilbud ligger Kleppestø Senter et steinkast unna boligen. Her finner du flere dagligvarebutikker, vinmonopol, blomsterbutikker, apotek og cafeer. Det er også kort vei til AMFI Askøy som ligger en kort kjøretur unna.

  Det er flere skoler og barnehager i nærheten:
  - Kleppestø barneskole (1-7 klasse)
  - Florvåg barneskole (1-7 klasse)
  - Kleppestø ungdomsskole (8-10 klasse)
  - Askøy videregående skole
  - Askøy videregående skole
  - Hop videregående skole
  - Kleppestø barnehage (3-5 år)
  - Florvåg barnehage (0-5 år)
  - Øvre Kleppe barnehage (0-5 år)

  For den turglade er det kort vei til både Kolbeinsvarden, Ørnafjellet, Storevarden, Brikafjellet og Stongafjellet. Bergheim stadion, Askøy Fotballklubb og kan by på fritidsaktiviteter for barn og unge. For den som liker å trene innendørst er det kort avstand til flere treningsstudioer. Det finnes blant annet Family Sports Club, Basic Fitness og Energi trening.

  Nærmeste bussholdeplass er Solhola hvor det er flere linjer med hyppige avganger til Kleppestø Terminal, Øvre Florvåg, Hanevik, Steinrusten, Erdal Ungdomsskule og Bergen Busstasjon.

  Til Bergen sentrum tar det ca. 20 minutter med bil.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot
  grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over
  grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.
  Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer og flatkonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og
  betongtakstein samt takpapp på flat del.

  Opplysninger fra hjemmelshaver:
  - Montert ny pipehatt cirka i 2010.
  - Kjøkkenet ble pusset opp i 2012.
  - Lagt ny belegningsstein (ny sand under) i 2016.
  - Badet, vaskerommet og toalettrommet ble pusset opp i 2017.
  - Nytt rør-i-rørsystem fra 2017.
  - Bygget på entréen i 2018.
  - Oppgradert sikringsskapet i 2018.
  - Pusset opp stuen med blant annet fjerning av peis og åpnet opp mot kjøkkenet i 20121.
  - Bygget utvendig skillevegg i 2022 med innfelt lavspennings lys.
  - Oppført platting ved inngangspartiet i 2021.
  - Installert elbil-lader i 2021.
  - Oppført pergola på en av terrassene i 2022.
  - Se eget pkt. for vinduer og dører.

  Ihht tegninger mottatt av Askøy Kommune så stemmer ikke dagens bruk med opprinnelige tegninger. Avviket det gjelder er inngangspartiet som er innbygget og bod er inntatt i det nye inngangspartiet. Dette tiltaket er ikke søkt om og ny eier overtar ansvar og risiko for dette.

  I u.etg er det tegnet inn en matbod på origiale tegninger, denne matbodet er innlemmet som en del av vaskerommet. Det finnes ikke infomasjon fra kommunen om dette er omsøkt og ny eier overtar ansvar og risiko for dette.
 • U.etg: P-rom 52 m² / BRA 59 m²
  1.etg: P-rom 68 m² / BRA 68 m²
  Totalt: P-rom 120 m²/ BRA 127 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Underetasje: Gang/trapperom(11m²), bad(5,2m²), vaskerom(4,7m²), soverom(12,3m²), soverom(7m²), soverom(9,3m²).
  1. Etasje: Entré(4m²), gang(10,7m²), toalett(1,2m²), stue(37,7m²), kjøkken(12,1m²).


  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  U.etasje: Bod(6,5m²).

  Garasje 17 m².

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Varmekabler i entré, gangen i underetasjen, badet og på vaskerommet, varmepumpe i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.
 • Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, belegningstein, murer, terrasser i flere nivåer og noe beplantning.
 • Parkering i egen garasje med elbillader.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpnett via private stikk- og fellesledninger.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 729 468 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 626 083 per 31.12.20
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 16 065 pr. år
  Inkluderer vann, avløp og feiing.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.17.865,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og kostnad til velforening. Merk at utgifter knyttet til strøm, forsikring og renovasjon ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nyoppført bolighus i rekke, hus 19, 21, 23, 25, 27, 29 og 31, datert 17.19.1985. Plan og Bygg hos Askøy kommune sier at punktene for gjenstående arbeid er etter alle solemerker ferdigstilt og man kan anse denne brustillatelsen som en ferdigattest. De opplyser videre at det ikke er registrert noen ulovligheter på denne eiendommen og at de mener den er bygget slik som godkjent tiltak tilsier. De påpeker også at det ikke vil bli gitt ferdigattest på tiltak som er godkjent før 1989. Opplysningene ble gitt fra Askøy Kommune den 10.11.2022.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det er pliktig medlemskap i Løfjellet sameie, med årsavgift på kr.1800,- per år. Man kan jobbe dugnad for å redusere årsavgiften - 100 kr per dugnadstime, maks 10 timer.
 • Andel i realsameie
  0/906041-1/50 Opprettelse av realsameie
  Denne matrikkelenhet har andel i:
  Knr:4627 Gnr:7 Bnr:663 1/55

  Heftelser
  1990/4813-2/50 Erklæring/avtale 10.04.1990
  Eiendommen har fellesareal I BNR. 663.Kan kun overdraes
  sammen med andel.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  1985/5198-1/50 Registrering av grunn 23.04.1985
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4627 Gnr:7 Bnr:663

  2020/1737562-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020
 • Kommuneplaner:
  Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023
  PlanID: 9001
  Arealbruk: Sentrumsformål, Framtidig

  Kommuneplaner under arbeid:
  Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030
  PlanID: 9002

  Reguleringsplaner:
  Plannavn: Kleppestø Sentrum
  PlanID: 213
  Formål: Fortau, boligbebyggelse.

  Reguleringsplaner under bakken:
  Plannavn: Kleppestø Sentrum
  PlanID: 213

  Reguleringsplaner under arbeid:
  Plannavn: Kleppestø Sentrum
  PlanID: 510

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (50 meter):
  Plannavn: Kleppestø Sentrum
  PlanID: 510
 • Gnr. 7 Bnr. 684 i Askøy kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag pålydende kr.49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 28.985,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Karina Ulvedal Nilsen
  Stian Stensletten
Stian Bussesund

Megler

Stian Bussesund

97 02 12 77

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev