aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Ospedalen 249.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Ospedalen 249.

KLEPPESTØ Ospedalen 249

Askøy | Velholdt tomannsbolig i et rolig og attraktivt boligfelt. Nær skoler og barnehager - perfekt for familier!

 • kr 3 990 000
 • BRA 126 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 116 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 106 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2006
 • Soverom3
 • ArealP-rom 126 m²
 • Tomt7 423 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etg | Ospedalen 249
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Ospedalen 249. Boligen ligger fint til i et populært og barnevennlig område i enden av en blindvei. Det gode nabolaget, nærheten til naturen og fine uteplasser gir et svært trivelig bomiljø!
 • Pent opparbeidet hage med solrike uteområder
 • Tre soverom av god størrelse
 • Parkeringsplass med el-bil lader
 • Mulighet for 4 soverom
 • Trygt og trivelig nabolag
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Gode kollektivtilbud
 • Ca. 15 minutter kjøretur til Bergen sentrum Følgende rom er inkludert i P-rom: U.etg: Entré, gang, bad, vaskerom, to soverom og kjellerstue 1.etg: Entré, trappegang, toalett, soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på visning!
 • Velholdt tomannsbolig over to plan med en praktisk planløsning og fine uteområder.

  Ospedalen 249, Vestland

  • Tomt
   7423m²

   Beskrivelse av tomt
   Felles tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med biloppstillingsplasser, murer, terrasser, bed og diverse beplanting.

   Beliggenhet
   Boligen ligger i et veletablert område. Fra boligen er det kort vei til Krokåsfeltet hvor linje 493 tar deg til Kleppestø terminal. Fra Kleppestø terminal tar det ca. 35 minutter med buss inntil Bergen sentrum. Det tar ca. 25 minutter med bil til Bergen Flesland. Skoler Kleppe skole (1-7 kl.) er nærmeste skole, som er ca. en spasertur på 15 min unna boligen og en kjøretur på ca. 6 minutter. Kleppestø ungdomsskole, Strusshamn skole og Erdal ungdomsskole er ca. 6 minutter unna med bil. Barnehager Du og Jeg Nord (0-5 år) og Du og Jeg Juvik er ca. 4 min gange fra boligen. Servicetilbud Kiwi Juvik og Rema 1000 Askøy er begge en spasertur på ca. 15 minutter unna boligen. Peppes Pizza, Power, Hageland, treningsenter, Europris m.m er også en kort kjøretur unna boligen. Turmuligheter Boligen ligger i nærhet til skog og mark, og det er flere gode turmuligheter i området.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger og tomannsboliger.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonene er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer Etasjeskiller: Etasjeskiller av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Det ble observert hull/skruehull enkelte steder på veggflatene. Det er usikkert hvorvidt skruehullene har skadet membranen på baksiden, det bør tas høyde for at membranen kan være skadet. Våtrom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Easee lader montert i år 2021. - Markterrasse ble bygget i år 2019.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje U.etg: 62 kvm BRA / 62 kvm P-rom 1.etg: 64 kvm BRA / 64 kvm P-rom Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom: U.etg: Entré(4m²), gang(8,7m²), bad(7,6m²), vaskerom(3,3m²), soverom(10,7m²), soverom(9,5m²), kjellerstue(14,2m²) 1.etg: Entré(3,6m²), trappegang(5,9m²), toalett(2,4m²), soverom(8,4m²), stue(27,9m²), kjøkken(13,7m²).

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: I underetasjen har entréen, våtrommene, boden og kjellerstuen flislagte gulv, i 1.etasje har entré og toalettet flislagte gulv, resterende rom har laminat og parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater og tapet. Tak: Tak-ess plater. U.etg | Soverom: I underetasjen er det to soverom av god størrelse. Begge soverommene er malt i tidsriktige farger og har rikelig med plass til soveromsmøblement. Vaskerom: Praktisk vaskerom med plass til klesvask for hele familien som inneholder opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og fordelerskap til rørsystemet. Bad: Flott helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter og dusjkabinett. Kjellerstue: I underetasjen er det et hyggelig oppholdsrom som kan benyttes som tv-stue, lekerom, bibliotek eller lignende. 1.etg | Entré: En lys og innbydende entré ønsker deg velkommen hjem. Her er det god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Stue: Stuen er romslig og kan enkelt innredes med både sofa- og spisegruppe. Rommet har meget godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse målt til 35,3 kvm. Her er det god plass til flere sittegrupper, grill og beplanting. Perfekt for fine sommerdager! Kjøkken: Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Ett av overskapene har glassfront og over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum og ventilator. Det er god skap- og benkplass til matlaging og oppbevaring. På kjøkkenet har man også plass til en spiseplass hvor man kan starte dagen med en kopp kaffe med utsikt over omgivelsene. Soverom: I første etasje er det et soverom av god størrelse. Her er det plass til dobbeltseng, nattbord og en garderobeløsning. Toalett: Delikat toalettrom som inneholder toalett, servant og skap under servant. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Åpnet opp til tv-stuen i underetasjen i 2014. - Montert ny stekeovn i 2016. Blandebatteriet på kjøkkenet ble skiftet i august 2023. - Malt ytterkledningen i 2018. - Opparbeidet uteområdet i 2020 med blant annet murer, terrasser, fasadeskifer, bed og diverse beplantning. - Montert elbil-lader i 2021. - Varmtvannsberederen er fra 2023. - Skiftet 2 stk. termostater til varmekabler i 2023. Andre opplysninger: - Sikringsskapet er montert i boden og inneholder automatsikringer. - Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.|

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett. Nåværende eier har brukt Altibox.

   Parkering
   Biloppstillingsplass ved boligen og gjesteparkering på felles oppstillingsplass for sameie.

   Forsikringsselskap
   Fremtind Forsikring

   Polisenummer
   21754191

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkken. Lampe over spisestuebord i 1.etasje medfølger ikke handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. I under etasjen er det i de opprinnelige byggetegningene en bod på 3 kvm og et soverom, som i dag er gjort om til et oppholdsrom. Endringene av bodarealet til oppholdsrom er søknadspliktig, og det foreligger ingen søknad av endringene av boden til oppholdsrom. Rommet kan derfor ikke anses som et godkjent areal. Boligen er en del av et sameie, hvor det betales kr 300 i felleskostnader per måned. Felleskostnadene går til brøyting og salting av fellesvei og forsikring av fellesområder. Sameiebrøken er 66/732 og boligen er seksjonsnr 4. Det er totalt 13 seksjoner i sameiet.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Varmekabler i underetasjen utenom på ett soverom - Elektrisk oppvarming

   Info strømforbruk
   Selger opplyser om at det ble brukt 16 843 kWh i 2022.

   Energiklasse
   D

  • Kommunale avgifter
   22347

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, tilsynsgebyr avløp og feiing. Forfall medio april/juni/september/desember. Renovasjon blir fakturert via BIR.

   Info om eiendomsskatt
   Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

   Formuesverdi primær
   1043008

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   3754830

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4627/14/440/4: 19.06.2006 - Dokumentnr: 287694 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4627 Gnr:14 Bnr:442
   Bestemmelse om adkomstrett
   Bestemmelse om vann og kloakkledning
   Med flere bestemmelser
   Gjelder denne registerenheten med flere
   06.06.2006 - Dokumentnr: 265224 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 4
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 66/732


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for tomannsbolig utsendt av Askøy kommune datert 29.06.2007.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Område er regulert til boligbebyggelse. PlanID: 9001 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2012-2023 Ikrafttredelsedato: 13.12.2012 PlanID: 456 Plannavn: Plan 32-03 - Reg.endr for terrassehus gnr 14, bnr 229 Ikrafttredelsedato: 14.10.2004 PlanID: 32 Plannavn: Plan 30-00 - Del av Nordre Krokås Ikrafttredelsedato: 10.07.1975 PlanID: 9002 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 - 2030

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   116792

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 900,- Oppgjørshonorar: 6 900,- Tilrettelegging: 5 000,- Vederlag: 45 000,-

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev