aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 34B.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 34B.

KLEPPESTØ Stongafjellsvegen 34B

Stongafjellet | Lekker 3-roms leilighet i et veletablert nabolag. Kort vei til "alt" av servicetilbud! Ingen dokavgift.

 • kr 2 090 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 090 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 012 970
 • EierformAndel
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Andel fellesgjeldkr 913 138
 • Felleskostnaderkr 8 900
 • Tomt4 638.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 090 000 (Prisantydning) 913 138 (Andel av fellesgjeld)   3 003 138 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 012 970 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Stongafjellsvegen 34B
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 34B. Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på ett plan, og utgang til stor terrasseplatting fra stuen.
 • To soverom av god størrelse
 • Vedlikeholdsfri terrasse
 • Peisovn og varmekabler
 • Flott kjøkkeninnredning fra EPOK
 • TV og internett inkludert i felleskostnadene
 • Ingen dokumentavgift
 • Lave omkostninger
 • Flere skoler og barnehager like ved leiligheten
 • 10-15 minutter med bil til Bergen sentrum
 • Flotte turområder i nærområdet Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, bad, to soverom, vaskerom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Stuen lar seg enkelt innrede med stuemøbler og spisebordsgruppe.

  Stongafjellsvegen 34B, Vestland

  • Tomt
   4638.6m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomtearealet er felles for borettslaget. Pent opparbeidet med interne veier/parkeringsplasser, gangveier, murer, plen, fellesplass med pergola og diverse grøntarealer.

   Beliggenhet
   Leiligheten har en fantastisk beliggenhet på sørlige Askøy, Stongafjellet, like i nærheten av Askøybroen. Stongafjellet er et boligområde som stadig øker i popularitet og størrelse. Dette området er svært rolig og familievennlig, med flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Barnehager ligger innen gangavstand fra leiligheten, og skoler er også lett tilgjengelige. Det er opparbeidet grusstier som fører til både Strusshamn og Kleppe, og disse er rett i nærheten. I tillegg er det kort avstand til både Askøy Senteret og Kleppestø, som er kommunens sentrum. Her finner man et variert utvalg av butikker, dagligvarebutikker, treningssenter, restauranter, apotek, Vinmonopol, bensinstasjoner, fergekai og marina. Kleppestø har også søndagsåpen dagligvarebutikk. Det er kort avstand til vakre turområder i skog og fjell, inkludert Stongafjellet og Dyrdalsfjellet. Follesemarken er også en naturlig destinasjon i nærheten. Den gamle kirkeveien til Strusshamn gjennom Krokåsdalen, som er Askøys eldste offentlige vei, er et flott utgangspunkt for joggeturer eller spaserturer på asfalterte veier i fredelige omgivelser. I Krokåsdalen kan man til og med oppleve småbruk med dyr som sauer og kuer, noe som garantert vil glede de minste. Sørlandsidyllen med sine hvite små hus langs vannkanten i Strusshamn er også et flott sted å finne indre ro på en av de mange benkene. Både Strusshamn og Kleppestø har badeplasser tilgjengelig. Nærmeste busstopp er kun en to minutters spasertur unna leiligheten. Fra Kleppestø er det gode kollektivmuligheter med busser som går til Sotra og Bergen Sentrum. Det er en dedikert gangvei fra Sameiet til Storeklubben busstopp, hvor alle bussene mellom Askøy og Bergen stopper. Dette betyr at behovet for bil er begrenset. Kleppestø fungerer også som havn for den svært populære hurtigbåtruten mellom Askøy og Bergen. I Kleppestø finnes det også en sykkelgarasje. Fra leiligheten tar det ca. 10-15 minutters kjøring å komme seg til Bergen Sentrum.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leilighetsbygg.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Knut Farestvedt: Grunn og fundamenter: Ringmur/såle og fundamenter av betong. Yttervegger: Bindingsverk av trekonstruksjoner. Isolert, lektet og kledd med stående kledning. Takkonstruksjoner: Valmtak med konstruksjon av takstoler tekket med sutakplater, lekter og betong takstein. Renner og nedløp av plast. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Overflater gulv Avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fuger. Slitasje i silikonfuge overgang gulv/vegg i dusjsone. Salt/fuktutslag i fuge gulv i dusjsone. Ikke tilfredsstillende fall mot sluk. Sluk, membran og tettesjikt Avvik: Membran er ikke synlig (utover evt i sluk), og kan følgelig ikke garanters for av underskrevne (om den er mangelfull, har skader etc.). I henhold til instruks skal utførende takstmann legge til grunn at badet har membran (hvis det er bygget etter 1997), og kun beskrive evt synlige avvik (som eks i sluk) hvis mulig. Membran utover det som er synlig blir dermed kun vurdert i henhold til forhold som alder/forventet levetid. Overflater vegger og himling Avvik: Det er påvist avvik i fuger og slitasje i silikonfuge overgang vegg/gulv i dusjsone. Elektrisk anlegg Avvik: På generelt grunnlag bør det da utføres en el-sjekk. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Det er skiftet dusj batteri og dusjhode i 2015/16 - Arbeid gjort på el-anlegg eller andre istallasjoner: Ute kontakt og lys under altan. Ny krets på kjøkken og skiftet 2 stk termostat og satt inn Flex it vifter Skiftet en stikkkontakt på soverom. Ekstra stikkkontakter stue og soverom. Sjekket av eletriker firma ved bytte av stikkkontakt. - Skiftet til vedlikeholdsfri terrasse i 2017 - Flere av leilighetene nede har hatt maur, men spray og pulver rundt grunnmur har fjernet de.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 63 kvm BRA / 63 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Entré/gang (7 kvm), bad (3,70 kvm), soverom (10,20 kvm), soverom (6,80 kvm), vaskerom ( 3 kvm) og stue/kjøkken (28,9 kvm). I tillegg medfølger 1 stk ekstern bod på ca. 5 kvm samt 1 stk.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Laminat Vegger: Malt platekledning Listverk: Malt listverk, karmer og vindusbrett Entré: Lys og trivelig entré med varmekabler i gulv. Det er god plass til å henge fra seg ytterklær og sko. Stue: Luftig og trivelig stue med utgang til vedlikeholdsfri terrasse. De store vinduene sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt over omgivelsene. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Det er en flott peisovn på veggen i stuen som sørger for god oppvarming! Kjøkken: Lys kjøkkeninnredning fra Epok med heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer er stekeovn, mikro, induksjonsplatetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Det er god skap- og benkplass for matlaging og lagring. Soverom: Leiligheten har 2 flotte soverom, begge av god størrelse. På begge soverommene er det god plass til dobbeltseng, nattbord og annet passende møblement. Bad: Elegant og moderne bad utført med flislagte vegger og gulv. Badet er innredet med toalett, dusj med foldedører av glass, servant med møblement, speil og belysning. Dusj batteri og dusjhode er fra 2015/2016. Andre opplysninger: - Plast sluk og smøremembran - Avløpsledninger av plast - Naturlig ventilasjon - Varmtvannstank er ca. 200L

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Parkering på borettslagets gårdsplass. Det er elbil-lader som er mulig å benytte seg av, dette koster 100 kr per måned + forbruk.

   Radonmåling
   adoninspektøren/Radon Gruppen Norge AS ved Bjørn-Remy Wiig bekrefter at det er blitt utført radontiltak i Stongafjellsvegen 34 B,5301Kleppestø 22.08.2023.Utifra ettermålingen som er utført har dette tiltaket hatt mer en tilstrekkelig effekt med tanke på tiltaksgrensen for radon. Vi anser radonproblemet som løst. Vi installerte en trykksterk vifte som trekker radonholdig luft under betongsålen via et lukket kanalsystem forså videre ut i friluft. Dette er den mest effektive metoden innen radonsanering og det er denne metoden som er mest brukt hva gjelder radonsanering i eksisterende boliger.

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 090 000 (Prisantydning) 913 138 (Andel av fellesgjeld)   3 003 138 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 012 970 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Elektriske varmekabler i entré/gang, stue og kjøkken. - Peisovn i stuen.

   Info strømforbruk
   Selger opplyser at strømregningen kommer på ca. 1000 kr per måned.

   Energiklasse
   D

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Formuesverdi primær
   562500

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2025000

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   15

   Part.obl.nr.
   990966435

   Felleskostnader pr. mnd.
   8900

   Andel fellesgjeld
   913138

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-07-31T22:00:00Z

   Rentekostnad fellesgjeld
   26208

   Andel fellesformue
   37455

   Andel fellesformue per dato
   2023-07-31T22:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Borettslaget Stongafjellet

   Borettslagets org.nr
   990966435

   Styregodkjennelse
   Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Styreleder opplyser at felleskostnadene vil øke med 500kr i September 2023. Styreleder opplyser at de ikke har planlagt å ta opp noe mer lån.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Sparebanken vest Rente: 6,35% Nedbetalingstid som gjenstår: 18 år og 6 mnd

   Borettslagets forsikringsselskap
   Frende forsikring

   Polisenummer felles forsikring
   1099987

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Det er forbudt å holde dyr i boligselskapet. Selv om det er et forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen søke styrets godkjennelse til det. Dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, vil søknaden bli innvilget, jfr. § 5-11 fjerde ledd i borettslagsloven/ § 19 sjette ledd i eierseksjonsloven.

   Eierskiftegebyr
   4972

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for rekkehus- 6 mannsbolig utsendt av Askøy kommune, datert 26.03.2014.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i følge Askøy kommune. ID: 9001 Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Ikrafttredelse: 13.12.2012 Delareal 4 638 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavn_ Delareal 1 436 m KPHensynsonenavn H220_2 KPStøy Gul sone iht. T-1442 Delareal 605 m KPHensynsonenavn H210_2 KPStøy Rød sone iht. T-1442 Kommuneplaner under arbeid ID: 9002 Navn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030 Status: Planlegging igangsatt Reguleringsplaner ID: 175 Navn: Reguleringsplan Stongafjellet ? gnr. 10, bnr. 11 m.fl. Delarealer Delareal 4 638 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn B6

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 090 000 (Prisantydning) 913 138 (Andel av fellesgjeld)   3 003 138 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 012 970 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   9832

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 39 900,- Grunnpakke: 13 000,-¨ Markedspakke: 17 900,- Oppgjørsgebyr: 6 990,- Tilrettelegging: 10 900,-

  Tommy Myrtvedt

  Megler

  Tommy Myrtvedt

  98 08 63 25

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev