aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stognafjellsvegen 58N.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stognafjellsvegen 58N.

KLEPPESTØ Stongafjellsvegen 58N

Stongafjellet | Lekker 3-roms leilighet med balkong og fast garasjeplass. Sentral beliggenhet med kort vei til "alt"!

 • kr 1 350 000
 • BRA 51 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 350 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 246 241
 • EierformAndel
 • Byggeår2008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 49 m²
 • Andel fellesgjeldkr 886 409
 • Felleskostnaderkr 9 501
 • Tomt5 903.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 350 000 (Prisantydning) 886 409 (Andel av fellesgjeld)   2 236 409 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 246 241 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Stognafjellsvegen 58N
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 58N. Lys og praktisk leilighet i bygg fra 2008. Leiligheten har en god standard og en sentral beliggenhet på Askøy.
 • To soverom av god størrelse.
 • Bygg fra 2008.
 • TV og internett inkludert i felleskostnadene.
 • Heis i bygget og fast garasjeplass.
 • Ekstern bod på 4,9 kvm.
 • Ingen dokumentavgift!
 • Kort vei til dagligvarebutikker.
 • Flere skoler og barnehager i området.
 • 15 minutter med bil til Bergen sentrum.
 • Flere flotte turstier og idrettsanlegg i området. Leiligheten ligger i 3.etasje og følgende rom er inkludert i p-rom: Gang, bad/vaskerom, to soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Store vindusflater sørger for rikelig med dagslys inn.

  Stongafjellsvegen 58N, Vestland

  • Tomt
   5903.3m²

   Beskrivelse av tomt
   Opparbeidet fellesarealer med støpte trapper, forstøtningsmurer, asfalterte veier, felles grøntanlegg og lekeplass.

   Beliggenhet
   Leiligheten har en fantastisk beliggenhet på sørlige Askøy, Stongafjellet, like i nærheten av Askøybroen. Stongafjellet er et boligområde som stadig øker i popularitet og størrelse. Dette området er svært rolig og familievennlig, med flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Barnehager ligger innen gangavstand fra leiligheten, og skoler er også lett tilgjengelige. Det er opparbeidet grusstier som fører til både Strusshamn og Kleppe, og disse er rett i nærheten. I tillegg er det kort avstand til både Askøy Senteret og Kleppestø, som er kommunens sentrum. Her finner man et variert utvalg av butikker, dagligvarebutikker, treningssenter, restauranter, apotek, Vinmonopol, bensinstasjoner, fergekai og marina. Kleppestø har også søndagsåpen dagligvarebutikk. Det er kort avstand til vakre turområder i skog og fjell, inkludert Stongafjellet og Dyrdalsfjellet. Follesemarken er også en naturlig destinasjon i nærheten. Den gamle kirkeveien til Strusshamn gjennom Krokåsdalen, som er Askøys eldste offentlige vei, er et flott utgangspunkt for joggeturer eller spaserturer på asfalterte veier i fredelige omgivelser. I Krokåsdalen kan man til og med oppleve småbruk med dyr som sauer og kuer, noe som garantert vil glede de minste. Sørlandsidyllen med sine hvite små hus langs vannkanten i Strusshamn er også et flott sted å finne indre ro på en av de mange benkene. Både Strusshamn og Kleppestø har badeplasser tilgjengelig. Nærmeste busstopp er kun en to minutters spasertur unna leiligheten. Fra Kleppestø er det gode kollektivmuligheter med busser som går til Sotra og Bergen Sentrum. Det er en dedikert gangvei fra Sameiet til Storeklubben busstopp, hvor alle bussene mellom Askøy og Bergen stopper. Dette betyr at behovet for bil er begrenset. Kleppestø fungerer også som havn for den svært populære hurtigbåtruten mellom Askøy og Bergen. I Kleppestø finnes det også en sykkelgarasje. Fra leiligheten tar det ca. 10-15 minutters kjøring å komme seg til Bergen Sentrum.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med fasadeplater, innvendig er veggene påmontert aldringsbestandig plastfolie og platekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som pulttak, taket er tekket med papp/folie. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Varmtvannsbereder Avvik: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 3.etg: 51 kvm BRA / 49 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etg: Gang(4,5m2), bad/vaskerom(4,7m2), soverom(8,2m2), soverom(7,2m2), stue og kjøkken(20,3m2). I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 2,2 kvm og 1 stk ekstern bod på ca. 4,9 kvm samt 1 stk fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom malte flater. Tak: Malte flater. Entré: Lys og trivelig entré med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Kjøkken: Leiligheten byr på åpen kjøkken/stue løsning som skaper en lys og god atmosfære. Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, stål oppvaskkum og ventilator. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Stue: Luftig og trivelig stue med utgang til balkong på 5 kvm. De store vinduene sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt over omgivelsene. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue Soverom: To soverom av god størrelse. På begge soverommene er det god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommene er malt i tidsriktige farger i likhet med resten av leiligheten. Bad: Flott helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, helstøpt servant , skap under servant med slette fronter, dusjvegger i klart glass og opplegg for vaskemaskin. Andre oppylsninger: - Induksjonsplatetopp og stekeovn fra 2020/2021 - Parkettgulvene ble slipt i 2023. - Malt vegg og himlingsflater i 2023. - Sikringsskapet er montert i gangen og inneholder automatsikringer. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Internett er inkludert i felleskostnadene og leverandøren er Telenor, man må selv tegne abonnement for TV.

   Parkering
   Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   1 350 000 (Prisantydning) 886 409 (Andel av fellesgjeld)   2 236 409 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 246 241 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på badet - Elektrisk oppvarming

   Energiklasse
   D

  • Formuesverdi primær
   591022

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2127679

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   10

   Part.obl.nr.
   992547170

   Felleskostnader pr. mnd.
   9501

   Andel fellesgjeld
   886409

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-06-26T22:00:00Z

   Andel fellesformue
   30400

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Zbo Grane Borettslag

   Borettslagets org.nr
   992547170

   Om borettslaget
   Veletablert borettslag bestående av 60 andeler.

   Styregodkjennelse
   Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Styreleder opplyser at det må forventes en økning neste år på grunn av inflasjonen og renteøkningen.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Lånenummer: 13554536, Husbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 27.06.2023: 2.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 63 Saldo per 27.06.2023: 59 711 950 Andel av saldo: 886 409 Første termin/første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.12.2038 ) IKKE IN-lån, fastrente til 1.12.22

   Borettslagets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring

   Polisenummer felles forsikring
   SP0001140855

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold skal søkes om til styret.

   Eierskiftegebyr
   4700

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for boligblokk utsendt av Askøy kommune.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Borettslaget har solidarisk vedlikeholdsplikt for private stikkledninger.

   Regulerings- og arealplanner
   PlanID: 9001 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023 Ikraftredelsesdato: 13.12.2012 PlanID: 9002 Plannavn: Kommuneplanens arealdel Ikraftredelsesdato: 13.12.2012 Reguleringsplaner PlanID: 387 Plannavn: Hovedrenseanlegg Askøy sør Plantype: Detaljregulering Reguleringsformål: Konsentrert småhusbebyggelse Utbygging i nærhet av boligen: Planområdet utgjør ca. 32 dekar og ligger på Stongafjellet øst for avkjørselen til Stongafjellsbakken. I planområdet er det foreslått oppført ca. 120 nye boenheter fordelt på 3 områder.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   1 350 000 (Prisantydning) 886 409 (Andel av fellesgjeld)   2 236 409 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 246 241 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   9832

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 39 900,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 17 900,- Visninger: 2 00,- Tilrettelegging: 12 900,-

  Tommy Myrtvedt

  Megler

  Tommy Myrtvedt

  98 08 63 25

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev