aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Ånnerudvegen 13!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Ånnerudvegen 13!

KLØFTA Ånnerudvegen 13

Familiebolig over 2 plan med barnevennlig og sentral beliggenhet | 3 soverom og 2 bad | Garasje | Pent opparbeidet hage

 • kr 5 290 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 149 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 439 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1995
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt432 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1. etasje og 2. etasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Ånnerudvegen 13! En pen familiebolig med en praktisk og arealeffektiv planløsning. I boligens 1.etasje finner du entré, kjøkken med HTH-innredning, romslig stue/spisestue med peisovn, to soverom, bad og separat vaskerom. 2.etasje rommer en stor loftstue - perfekt bonusareal med ungdom i hus, samt hovedsoverom i «suiteløsning» med lekkert & moderne baderom. Eiendommen har en pent opparbeidet tomt med parkering i isolert garasje, hage med gode solforhold, en hyggelig grillhytte og diverse beplantning. Eiendommen ligger sentralt til på Kløfta, med gangavstand til flere barnehager, Bakke barneskole & Vesong ungdomsskole. I tillegg til et aktivt idrettsmiljø for personer i alle aldere kan Kløfta tilby gode oppvekstvilkår.
Velkommen inn i en lys hall, her leder trappen deg til 2. etasje og fra gangen har man adkomst til to soverom og bad.

Ånnerudvegen 13, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 80 kvm
  2. etasje: 39 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 80 kvm Vindfang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad og vaskerom.
  2. etasje: 39 kvm Trapperom, gang, loftstue, soverom, bad.  Tomt
  432m²

  Beskrivelse av tomt
  Solrike og pent opparbeidede uteområder med trivelig grillhytte m/åpen peis, usjenerte terrasser, granitt støttemur, doble levegger og inngjerdet tomt med adkomst til hovedvei via port fra hagen. Alle terrasseområder er laget med vedlikeholdsfri Møre Royal. Det er etablert en romslig hundegård med gjennomgang til hage som vil få lagt ferdigplen før salg.

  Beliggenhet
  Ånnerudvegen 15 ligger sentralt til på Kløfta i Ullensaker kommune. Eiendommen er plassert i et rolig og stille område, og har samtidig gangavstand til flere barnehager, Bakke barneskole og Vesong ungdomsskole. I tillegg til et aktivt idrettsmiljø for personer i alle aldre kan Kløfta tilby meget gode oppvekstsvilkår. I gangavstand fra boligen finner du Bakkedalen. Dette er et flott idrettsanlegg som var ferdigstilt i 2019! Her er det noe for enhver - løpebane, basketbane, sandvolleyballbane, flere tennisbaner og flere fotballbaner. Videre har man Kløftahallen og svømmehall i tilknytning til Bakkedalen. Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i golf, ved Miklagard golfbane. Dette er en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som er rangert blant topp 20 i Europa. Videre kan Kløfta tilby flotte tur- og friluftsområder ved blant annet Hiltonskogen. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i skogen samt på jordene rundt omkring på Kløfta. Det er i tillegg kort vei til Romeriksåsen som gir et utvidet friluftstilbud. Boligen ligger like i nærheten av Romerikssenteret som har over 30 butikker og en hyggelig café. Her finner du flere klesbutikker, frisører, vinmonopol, Rema 1000 og Meny, for å nevne noe. Den nærmeste butikken vil være Kiwi. En kort kjøretur unna finner du også Jessheim som kan tilby de fleste byfasilliteter samt Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder. Ånnerudvegen 15 ligger perfekt til for de som ønsker å pendle. Med kun få meter til Kløfta stasjon har du kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 8 minutter til Jessheim, ca. 15 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 10 minutter til Jessheim, 15 minutter til Lillestrøm og 30 minutter til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur i antatt støpt såle i betong.

  Innhold
  Entré/gang: Boligen har en lysmalt og innbydende entré hvor det er montert skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring. Det er lagt fliser med gulvvarme på gulv. I forlenging av entreen har man en trappegang hvor det er god plass til møblement. Kjøkken og spisestue Kjøkkeninnredningen er fra HTH og har slette fronter, heltre benkeplate med underlimt benkebeslag og ett-greps blandebatteri. Innredningen har integrert ovn, platetopp, micro og oppvaskmaskin. Kjøkkenet fremstår som gjennomført og det er lagt fliser på gulv og mellom kjøkkenbenk og skap. Kjøkkenet ligger i en egen nisje og er i tilknytning spisestuen. Spisestuen er malt i en lun grønnyanse og det er satt inn peisovn. Fra spisestuen har man utgang til terrasse og hage. Loftstue I 2.etasje har man en romslig loftstue som byr på flere møbleringsmuligheter. Rommet er malt i tidsriktig farge og har 1-stavs eikeparkett på gulv. Det er montert downlights i himling. I dag er loftstuen innredet som tv-stue og har en adskilt sone som benyttes som kontor. Fra loftstuen har man utgang til en hyggelig takterrasse. Soverom I 1.etasje er det to romslige soverom, hvorav det ene benyttes som kontor/stue i dag. Rommene i 1.etasje har sandblåst tregulv og malt panel på vegg. Hovedsoverommet i 2.etasje ligger i "suiteløsning" med nytt baderom. Hovedsoverommet har walk-in closet med skyvedørsfronter, og er smart innredet. Bad og vaskerom Boligen har 2 soverom - ett i hver etasje. Badet i 1.etasje er flislagt med varmekabler i gulv og er innredet med dobbel servant på underskap, klosett og dusjvegger i glassbyggerstein. Badet i 2.etasje ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Badet er totalrenovert i 2018 og er flislagt med varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, servant på underskap og dusjhjørne. I 1.etasje er det et separat vaskerom i tilknytning til entré. Overflatene er flislagt og det er lagt varmekabler i gulv. Vaskerommet er innredet med utslagsvask og har opplegg for vaskemaskin.

  Standard
  Tg3 - Store eller alvorlige avvik Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Vinduer Innvendig > Radon Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Vaskerom Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Selger opplyser at alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger salget.

  Moderninseringer og påkostninger
  Totalrenovert baderom, loftstue og soverom i 2.etasje. (2018)

  Parkering
  Parkering i garasje. Ellers flere biloppstillingsplasser på singlet gårdsplass og støpt betongsåle. Det er montert ladeboks for El-bil på yttervegg.

  Forsikringsselskap
  Jernbanepersonalets forsikring gjensidig

  Polisenummer
  661092/1820685

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler, varmepumpe og peisovn.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  12112

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  996205

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3586337

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/17/219: 09.12.2003 - Dokumentnr: 15196 - Erklæring/avtale Rettighetshavere: de enkelte eiere. Rett til uten erstatning for grunnen å legge vann- og kloakkledning mm. Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.1990 - Dokumentnr: 11588 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:17 Bnr:70 01.01.2020 - Dokumentnr: 481300 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:17 Bnr:219 09.06.1995 - Dokumentnr: 4370 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:17 Bnr:70 Bestemmelse om felles vedlikehold av veg 08.10.1996 - Dokumentnr: 8013 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:17 Bnr:70 Kan ikke slettes uten samtykke fra ULLENSAKER KOMMUNE

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse 13.06.1995. Carport/bod byggmeldt 1995. Tilbygg byggemeldt 1997.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  149292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 47 500,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedspakke, innhenting av kommunale opplysninger mm. Alle beløp er inkl. mva.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev