aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Averstadmoen 4C
Velkommen til Averstadmoen 4C

KLØFTA Averstadmoen 4C

KLØFTA - Flott familiebolig med attraktiv beliggenhet - 209 BRA - Godkjent utleiedel (12 000 pr mnd) - Dobbeltgarasje

 • kr 6 990 000
 • BRA 209 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 990 000
 • Omkostningerkr 193 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 183 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1987
 • Soverom4
 • ArealP-rom 167 m²
 • Tomt823.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,00))   193 890,- (Omkostninger totalt)   7 183 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
1. Etasje/Hovedetasje
Aktiv Eiendomsmegling v/Bjørn Jokstad har gleden av å presentere en flott og innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Boligen går over 3 etasjer og er blant annet bestående av entré, kjøkken, stue/spisestue, bad, vaskerom og 3 soverom. I tillegg er det innredet en godkjent 2 roms utleiedel på 45 kvm. Boligen har stor og solrik tomt og integrert dobbelgarasje. Her bor du trygt og stille, samtidig som du har alt du måtte behøve i nærheten. Fra boligen har du gangavstand til barnehager og skoler, dagligvarebutikker og Kløftas lokale kjøpesenter. Kløfta kan også by på et bredt utvalg av sport- og fritidsaktiviteter. Du har også gode pendlermuligheter fra Kløfta stasjon, med hyppige avganger til Lillestrøm, Oslo og Drammen. Husk påmelding til visning!
Godt med plass til sofa av valgfri størrelse

Averstadmoen 4C, Akershus

 • Tomt
  823.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor opparbeidet tomt med gressplen, integrert dobbelgarasje og biloppstillingsplasser på gårdsplass.

  Beliggenhet
  Boligen har en sentral og svært barnevennlig beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Her bor du trygt og stille, samtidig som du har alt du måtte behøve i nærheten. Fra boligen har du gangavstand til barnehager og skoler, dagligvarebutikker og Kløftas lokale kjøpesenter. Beliggenheten er også midt i blinken for deg som pendler. Her har du Kløfta stasjon like i nærheten, som byr på et svært godt kollektivtilbud. En kort spasertur unna finner du Romerikssenteret, ditt lokale kjøpesenter. Her har du dagligvarebutikkene Rema 1000 og Meny, vinmonopolet og en hyggelig café, for å nevne noe. Kløfta sentrum byr også på flere hyggelige lokale spisesteder! Kjører du enda 10 minutter inn til Jessheim sentrum, finner du et svært bredt utvalg av butikker og tjenester på Jessheim Storsenter. Kløfta kan også by på et bredt utvalg av sport- og fritidsaktiviteter. Ikke langt unna ligger Bakkedalen, som byr på flere fotballbaner, ballbinge, idrettshall og svømmehall. Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i Golf, ved Miklagard golfbane. Dette er en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som er rangert blant topp 20 i Europa. Videre kan Kløfta tilby flotte tur- og friluftsområder ved blant annet Hiltonskogen. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i skogen samt på jordene rundt omkring på Kløfta. Det er i tillegg kort vei til Romeriksåsen som har et utvidet friluftstilbud. Som nevnt, er det meget gode pendlermuligheter fra Kløfta stasjon, som ligger en 8 minutters gangtur fra boligen. Herfra går toget inn til Lillestrøm, Oslo og Drammen to ganger i timen, og bruker knappe 30 minutter inn til Oslo S. Det er også kun 15 minutters kjøring til Oslo Lufthavn. Hit går det også buss fra Averstadmoen busstopp. Her har du alle muligheter åpne!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Enebolig er oppført i to etasjer over sokkel. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og lettklinkerblokker, og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Underetasje: Bod: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Bereder. Garasje: Epoxy og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Leddport i metall og mekanisk portåpner. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, servantskap, dusjhjørne, innfellbare dusjdører og veggmontert wc. Soverom: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe. Stue: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Kjøkken: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Innredning med benkebereder og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, platetopp, stekeovn og mikroovn. 1. etasje Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Varmepumpe og vedovn. Utgang til takterrasse. Spisestue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Panelovn. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, innfellbare dusjdører, veggmontert wc og servantskap. Trapperom: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess og panel i himling. Trapp. Entre: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Downlights i himling. Oljekamin og gulvvarme. Skyvedørsgarderobe. Vaskerom: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk og opplegg for vaskemaskin. Innredning med vask. Loft Soverom 1: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Trapp. Soverom 2: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Gang: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Utgang til veranda.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Balkong, terrasse, platting: Terrasse 1. etg - Balkong, terrasse, platting: Balkong loft - Vinduer og dører: Vinduer byggeår - Vinduer og dører: Terrassedør - Yttervegger - Taktekking - Etasjeskille og gulv på grunn: Hoveddel - Elektrisk - Varmtvannsbereder - Våtrom: Bad 1. etg   Forhold som har fått TG3: - Utstyr på tak Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen har gjennomgått vesentlige oppgraderinger de siste årene. Eier har de seneste årene blant annet pusset opp kjøkken (2016), bad (2020), vaskerom (2020), gang (2020). I tillegg er det innredet en godkjent 2 roms utleiedel på 45 kvm ihht krav av TEK17. Utvendig har eier skiftet drenering, panel, etterisolert, vindskier og takrenner.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement

  Parkering
  Det er integrert dobbelgarasje i tillegg til oppstillingsplasser på gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,00))   193 890,- (Omkostninger totalt)   7 183 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er iInstallert gulvvarme i hele hovedetasjen. Ellers har boligen elektriske panelovner og vedovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  11374

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1247168

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4489804

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader inkluderer: Strøm Tv/Internett Forsikringer Listen er ikke uttømmende.

  Info vannavgift
  Da det er installert vannmåler, vil avgiftene variere etter forbruk.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/16/129: 05.02.1987 - Dokumentnr: 1014 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3033 Gnr:16 Bnr:23
  17.11.1992 - Dokumentnr: 8637 - Grensejustering 33,1m2 fra 16/23 er overført til 16/129
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.11.1992 - Dokumentnr: 8638 - Grensejustering Det er overført 21,8m2 fra 16/129 til 16/152
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 799877 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:16 Bnr:129
  23.07.2020 - Dokumentnr: 2782982 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:4
  Veirett for to boenheter


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for bruksendring/fasadeendring datert 04.11.2020. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for hovedbygning dater 26.10.1987.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert, men grenser inntil reguleringsplan for "Kløfta bo- og servicesenter med adkomstveger" vedtatt 25.08.1997.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,00))   193 890,- (Omkostninger totalt)   7 183 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  193890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 172,-. Utleggene omfatter utskrift av heftelser/servitutter. Alle beløp er inkl. mva. 

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev