aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bakkesvingen 21, en familievennlig enebolig med stort potensiale

KLØFTA Bakkesvingen 21

KLØFTA - Enebolig med attraktiv beliggenhet - Barnevennlig - Stort potensiale - God planløsning - Pent opparbeidet hage

 • kr 5 000 000
 • BRA 189 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 000 000
 • Omkostningerkr 142 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 142 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 971
 • Soverom3
 • ArealP-rom 153 m²
 • Tomt701 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  125 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000))

  142 042 (Omkostninger totalt)

  5 142 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Bakkesvingen 21, en familievennlig enebolig med meget attraktiv beliggenhet på Kløfta Boligen har en god planløsning med stort potensiale for videre utvikling: Kjeller: Trapperom, kjellerstue, vaskerom, disponibelt rom og 2 boder. 1. etasje: Vindfang, hall, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom og kott. Fra stuen er det utgang til en solrik og meget pent opparbeidet uteplass og hage. Eiendommen har en barnevennlig beliggenhet i et trafikkstille område, og med trygg gangavstand til skoler, barnehager, kollektivtrafikk, butikker og de fleste andre fasiliteter. Velkommen til visning!

Bakkesvingen 21, Viken

 • Tomt
  701m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med asfalt adkomst, og en flat og solrik hage med plen og beplantninger

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  - Enebolig med tekket saltak. - Yttervegger i reisverk bekledd med panel. - Etasjeskiller i trebjelkelag. - Grunnmur i antatt Leca og støpt såle i betong. - Pappshingel fra ukjent årstall. - Nedløp og renner av materialtype stål fra byggeår. - Yttervegger i reisverk fra byggeår. - Sperrekonstruksjon fra byggeår med undertak av trebord. - Malte vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. - Heltre ytterdør med glassfelt. Dør fra byggeår. - Finert balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeår. - Markterrasse med utgang fra stue på ca. 20 m². Belagt med heller. - Utvendig betongtrapp fra byggeår med rekkverk i smijern. Innvendig: - Vegger: Malte flater og panel. Fliser på bad. - Gulv: Eikeparkett, belegg og vegg til vegg teppe. Fliser på bad. - Himlinger: Malte flater, panel og takess på innvendige takoverflater. - Etasjeskille av trebjelker og er trolig isolert med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflate gulv. - Boligen har betongsåle fra byggeår uten radonsperre mot grunn da dette ikke var påkrevet ved oppføringsåret. - Peis med parafinbrenner i stue med pipeløp fra byggeår. - Hulltaking er foretatt ved/i kjellerstue. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 48. Kjelleretasjen må ikke innredes før ny drenering er etablert. - Lakkert tretrapp med teppelagte inntrinn fra byggeår. - Malte slette innerdører fra byggeår. Teknisk: - Vannrør: Røropplegg av eldre kobberrør. - Nyere hovedstoppekran med vannmåler plassert i kjeller. - Avløpsrør av plast fra byggeår. - Naturlig ventilasjon i boligen med veggventiler. - Varmtvannsbereder ca. 200 L fra 2018 plassert på vaskerom. - Sikringsskap med automatsikringer og skrusikringer plassert i entré. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3424 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for ytterligere beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Kjeller: Trapperom, kjellerstue, vaskerom, disponibelt rom og 2 boder. 1. etasje: Vindfang, hall, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom og kott. 14 kvm enkeltgarasje (1/2 part av dobbeltgarasje)

  Standard
  TG3 (Store eller alvorlige avvik): Utvendig - Balkong, terrasser og rom under balkonger. Innvendig - Rom under terreng Våtrom - Vaskerom Våtrom - Bad i 1. etasje TG2 (Avvik som kan kreve tiltak): Utvendig - Utvendige trapper Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i enkeltgarasje (1/2 part av dobbeltgarasje) eller på eiendommens tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  125 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000))

  142 042 (Omkostninger totalt)

  5 142 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fra 1. januar 2020 ble det innført forbud mot fossil olje eller parafin til oppvarming. Overgang til bruk av biofyringsolje krever gjerne rensing av tank og justering/tilpassing av fyringsanlegget. Som eier av eiendom med oljetank, er man ansvarlig for at oljetanken er i forsvarlig stand og ikke lekker. Kommunen kan i tillegg ha vedtatt lokal forskrift som krever at oljetank/parafintank må graves opp og fjernes, alternativt tømmes/spyles/plomberes.  Kjøper oppfordres til selv å avklare med kommunen hvilke krav som gjelder og overtar ansvar, risiko og kostnader i f.t. fjerning eller tømming/spyling/plombering. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  6002

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  1002047

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3607370

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/29/499: 21.09.1971 - Dokumentnr: 6285 - Rettigheter iflg. skjøte Avgi fri veigrunn. Rett for de enkelte tomteeiere til stikkledninger for vann/kloakk. Rett for kommunen til off.ledninger og kraftledninger med stolpefester m.v. 18.06.1971 - Dokumentnr: 3962 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:29 Bnr:18 01.01.2020 - Dokumentnr: 706732 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:29 Bnr:499

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.  Vannmåler er installert.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  125 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000))

  142 042 (Omkostninger totalt)

  5 142 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  142042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev