aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Gamlevegen 11b.
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Gamlevegen 11b.

KLØFTA Gamlevegen 11B

Halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet. 2 bad og 3 soverom. Terrasse på 39 kvm. Kort vei til skole og bhg

 • kr 4 990 000
 • BRA 115 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2004
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt789.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 1.etasje.
Gamlevegen er en fin og familievennlig bolig fra 2004 over to plan med god planløsning. Eiendommen ligger i et barnevennlig boligområde sørvest for Kløfta sentrum, med gangavstand til skoler, barnehager, butikker og togstasjon. Boligen har en pent opparbeidet tomt som egner seg godt til lek og rekreasjon. Terrassen er på ca. 39 kvm med god plass til hagemøbler i solrike omgivelser, og det er parkering i carport og på gårdsplassen. I 1.etasje finner man en romslig entré med garderobeløsning, en lys stue med gode møbleringsmuligheter og peisovn, kjøkken med profilerte fronter og plass til spisebord samt et flislagt bad. I 2.etasje er det tre soverom av god størrelse og et flislagt bad. Boligen har flere lagring på loft, i kneboder og en utvendig sportsbod i tilknytning carport.
Entreen har fliser på gulv og gulvvarme, lysmalte vegger og downlights i himling.

Gamlevegen 11B, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  2. etasje: 48 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm Entré, kjøkken, stue, bad/vaskerom.
  2. etasje: 48 kvm Trapperom, gang, 3 soverom, bad.  Tomt
  789.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en flat og pent opparbeidet tomt. Innkjørselen og gårdsplassen er singlet. Hagen har grøntarealer og diverse beplantning. Tomten er ikke seksjonert, og det oppgitte tomtearealet er for hele tomten. Det er naturlig skille mellom boenhetene angående tomtegrense. Boligen har sameiebrøk 50/100.

  Beliggenhet
  Tomannsboligen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser langs Gamlevegen, ca. 2 km sørvest for Kløfta sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til skoler, barnehager og et godt utvalg av servicetilbud. Det er også gangavstand til Kløfta togstasjon, og med enkel adkomst til E6 er dette et perfekt sted å bo med tanke på pendling. Området har umiddelbar nærhet til en rekke naturskjønne friluftsområder som byr på god rekreasjon året gjennom. Hiltonskogen er et av de mest besøkte turområdene med oppkjørte skiløyper om vinteren. Rundt Ullensaker kirke er det kultursti, via den Wingerske kongevei og til Lautenbakken. Det finnes i tillegg merkede turløyper i Åsmarka og populær badeplass ved Stordammen på Borgen. Kløfta IL holder til ved Bakkedalen og har tilbud innen innebandy, håndball, fotball, tennis og sykkel. Bakkedalen byr på flere fotballbaner, tennisbaner, basketbane, sandvolleyballbane og løpetrasé. I 2021 åpnet Jessheimbadet - et herlig anlegg på 6400 kvm med 6 bassenger, blant annet stupebasseng, sklie, velværebasseng og boblebad. For golfentusiaster kan Miklagard Golf skilte med en anerkjent 18-hulls, internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen er rangert høyest i Norge og som en av de 20 beste i Europa. Om sommeren er det turveier på banen og du kan avslutte runden ved Lily CountryClub eller Miklagaards egen restaurant. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. De to sistnevnte ligger på Romerikssenteret som også har en fin miks av andre butikker. For ytterligere servicetilbud ligger Jessheim, Lillestrøm, Strømmen og Oslo også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hilton som ligger et par minutters gange fra boligen. Det er bare 2 km til Kløfta stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 32 minutter. Ved å benytte bil fra boligen tar det ca. 3 min inn til sentrum, 12 min til Jessheim, 14 min til Oslo lufthavn, 16 min til Lillestrøm, 18 min til Strømmen og 28 min til Oslo S. Fra eiendommen er det kort vei til Bakke barneskole og Vesong ungdomsskole, med snarvei gjennom feltet - noe som gir trygg skolevei for de yngste. Det er flere barnehager i nærområdet, hvorav Kløftahallen og Bakkedalen barnehage er de nærmeste. Nærmeste videregående skole ligger på Jessheim.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Bakke

  Byggemåte
  Utvendig: Tomannsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur av støpt såle i betong. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett og fliser i entré. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater og panel på innvendige takoverflater.

  Innhold
  Entré Boligen har adkomst via en innbydende entré i første etasje. Rommet er holdt i en tidsmessig fargepalett, har fliser med gulvvarmet på gulv og hvitmalt himling - noe som harmonerer godt med øvrige rom. I entreen er det en stor garderobe samt en mindre bod under trapp. Stue Eneboligen har en lys og tiltalende stue i første etasje, som ligger i tilknytning til kjøkken. Rommet har store vinduer som supplerer rikelig med naturlig lys, og de lysmalte veggene komplimenterer dette godt. Stuen har peisovn. Videre er det god plass til sofaløsning og spisegruppe, samt parkett på gulv og utgang til solrik terrasse. Kjøkken I eget rom er det et velutstyrt kjøkken som er utstyrt med integrert koketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har meget god benk- og skapplass. Innredningen er takhøy og har profilerte fronter, benkeplate i heltre og nedfelt oppvaskkum. Det er avsatt plass til kjøleskap. Videre er det god plass til spisebord. Bad/vaskerom Av våtrom har boligen to pene og flislagte bad. Badet i første etasje er har mørke fliser på gulv med varme og lyse fliser på vegg. Innredningen består av heldekkende servant på underskap og speil med lys. Videre har rommet klosett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje er utstyrt med dusjhjørne, servant på underskap med tilhørende høyskap og klosett. Fliser er tilsvarende som i første etasje og det er varmekabler i gulv. Soverom og garderobe Eneboligen har tre romslige og fine soverom, alle i andre etasje. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe hvor det er montert speil i noen av frontene. Et soverom har lagringsplass i knebod. Soverommene har veggflater i en nøytral og lys farge. Videre har boligen gode lagringsmuligheter, både på loft og i utvendig sportsbod i tilknytning carport.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke kreves umiddelbare tiltak Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Utvendige trapper Utvendig > Andre utvendige forhold Innvendig > Overflater Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger handelen, ikke kjøleskap. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres i egen carport på ca. 11 kvm samt på gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  NSF/ Dnb/Fremtind

  Polisenummer
  21628973

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Gulvvarme i 1.etasje og bad i 2.etasje Elektriske panelovner. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  7002

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det er montert vannmåler i boligen, som vil gjøre at avgiftene varierer etter forbruk.

  Formuesverdi primær
  1125246

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4050885

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/19/31/2: 16.02.1988 - Dokumentnr: 990015 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver AS GJERMÅ Overført fra: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 06.01.2004 - Dokumentnr: 181 - Erklæring/avtale Rettighetshavere: De enkelte eiere Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 18.02.2004 - Dokumentnr: 2081 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 50/100 01.02.1957 - Dokumentnr: 301 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:175 Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:31 09.12.2002 - Dokumentnr: 15074 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:63 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:31

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 29.11.2004.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen følger kommuneplan med formål boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Kløfta til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 03.09.2012.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 49 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 3 000,- og visninger kr. 2 500,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Celine Beatrice Schmidt Holm

Megler

Celine Beatrice Schmidt Holm

48 15 89 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev