aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gamlevegen 82b! Rekkehus over 3 plan med integrert dobbel garasje og attraktiv beliggenhet. Boligen ligger i midten og har god utsikt fra den romslige balkongen.

KLØFTA Gamlevegen 82B

Attraktivt rekkehus over tre plan m/integrert dobbel garasje og høy standard - 4 soverom og 3 bad - meget barnevennlig!

 • kr 6 750 000
 • BRA 197 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 750 000
 • Omkostningerkr 181 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 931 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom4
 • ArealP-rom 153 m²
 • Tomt735 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 168 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000)) 181 792 (Omkostninger totalt) 6 931 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Gamlevegen 82 B! Dette er en flott familiebolig over tre etasjer, oppført i 2019. Boligen inneholder gang/entre med flislagt gulv, stue/hall, pent kjøkken med integrerte hvitevarer, lys og romslig stue, hall/stue i 1.etg, 4 gode soverom hvorav hovedsoverom med tilkomst til eget bad, flislagt bad med gulvvarme, vaskerom/bad i u.etg, bod og tek.rom. Stor overbygget terrasse utenfor stuen. Det følger integrert dobbel garasje i underetasjen. Boligen har en fin og meget barnevennlig beliggenhet på Kløfta med kort vei til de fleste servicetilbud. Det er gangavstand til Romerikssenteret, dagligvarebutikker, skoler, barnehager og kollektivtransport. Tog fra Kløfta stasjon til Oslo s bruker ca. 32 min. Med bil tar det ca. 12 min til Jessheim og Gardermoen, ca. 25 min til Oslo.

Gamlevegen 82B, Viken

 • Tomt
  735m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånet tomt, terrassert felles tomt for de tre seksjonene. Eiendommen er pent opparbeidet med plen og hekk. Gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter foran garasjene. Det medfølger ca. 50 kvm med hage foran inngang til denne boligseksjonene ihht. seksjoneringsbegjæringen.

  Beliggenhet
  Boligen har en barnevennlig og skjermet beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Kløfta er et svært attraktivt, sentralt og barnevennlig boområde og fra boligen har du gangavstand til skoler og barnehager. Boligen sokner til Åreppen skole som ligger innen gangavstand. Det er også gangavstand til Vesong ungdomsskole på Kløfta. I sentrum av Kløfta hvor du blant annet finner Romerikssenteret som huser det fleste servicetilbud bla. apotek, vinmonopol, kafe og flere dagligvarebutikker. Det er også gangavstand fra boligen til Kløfta stasjon hvor det er svært gode kollektivtransporttilbud med tog. Herfra går det ofte tog til bl.a. Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Kløfta passer derfor perfekt for pendlere. Med tog tar det ca. 30 minutter til Oslo S. Kløfta har flere idrettsanlegg og kan bl.a. by på fotballbaner, Kløftahallen, treningssenter, svømmebasseng, m.m. Nærområdet byr på mye flotte turområder og det er kort vei til Romeriksåsen. På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa. Det er ca. 10 minutter å kjøre til Jessheim hvor du finner kommunesenteret og ytterligere servicetilbud som bla. Kino, kulturhus, storsenter med over 140 butikker og spisesteder, m.m. Med bil tar det ca. 15 min til OSL Gardermoen og ca. 25 minutter til Oslo. For mer info og Kløfta og Ullensaker se www.ullensaker.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: Ta av mot Kløfta og følg Kongsvingervegen mot Kløfta rett over to rundkjøringer. Følg så Ullersmovegen mot sentrum av Kløfta. Etter jernbaneundergangen ta rett frem i rundkjøringen på Gjerdrumsvegen. Følg denne i noen hundre meter til Gamlevegen krysser Gjerdrumsvegen. Ta så til høyre på Gamlevegen og du vil snart finne boligen på din venstre hånd. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger- og rekkehusbebyggelse, samt sykehjem.

  Barnehage/skole/fritid
  Alvheim barnehage 500 m unna. Olstadmoen barnehage 11 min med gangavstand. Det fins flere barnehager i området. Åreppen barneskole 1,1 km unna. Vesong ungdomsskole 1,5 km unna. Jessheim videregående skole 12 min med bil.

  Skolekrets
  Åreppen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er gangavstand fra boligen til Kløfta stasjon hvor det er svært gode kollektivtransporttilbud med tog. Se Ruter for rutetider og tilbud.

  Byggemåte
  Grunnmur er antatt utført i støpt betong. Etasjeskille er utført i trekonstruksjoner. I kjeller/underetasje er støpt gulv. Yttervegger i isolert trebindingsverk kledd med stående utvendig kledning. Takkonstruksjon med prefabrikkerte sperrer i tre, tekket med betongtakstein. Trevinduer med 2-lags glass. Terrasse på ca. 23 kvm utenfor stue/kjøkken oppført i tre og overbygget. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Ble foretatt måling ifm. bygging i 2019. Ukjent verdi.

  Innhold
  U.etasje: Gang, vaskerom/bad, 2 boder samt tilgang til garasjen. 1. etasje: Entre, stue/hall, 2 bad og 3 soverom. Hovedsoverommet har direkte tilgang til eget bad. 2. etasje: Kjøkken, stue, spisestue og soverom. Utgang til overbygd balkong med flott utsikt. Sekundære rom: innvendige boder og teknisk rom. Dobbel garasje i underetasjen på ca. 35 kvm.

  Standard
  Attraktivt rekkehusbolig over tre plan, oppført i 2019. Boligen holder en høy standard. Overflater: Gulv: Lys enstavs parkett og fliser. Vegger: Malte glatte flater. Fliser på vegger i våtrom. Himlinger: Malte glatte flater. Kjøkken: Lyst og delikat kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med laminerte, profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, kjøl og frys, oppvaskmaskin og microovn. Integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad/vaskerom i u.etg: Flislagt kombinert bad og vaskerom i underetasjen med gulvvarme. Rommet er innredet med vaskeromsinnredning med glatte fronter, laminert plate og utslagsvask, dusjhjørne med glassvegger, veggmontert toalett samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad 1: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speilskap, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Bad 2 (innenfor soverom): Pent flislagt bad med gulvvarme innenfor hovedsoverom. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speilskap, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Pent og innholdsrikt rekkehus fra 2019, over tre plan. - Romslig gang, hall/stue i hovedetasjen. - Delikat kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys stue med peis. - Hovedsoverom med tilkomst til eget flislagt bad. - 3 øvrige soverom til i boligen. - Flislagt bad med gulvvarme i hovedetasjen. - Varmekabler der det er flislagt samt stue og kjøkken i hovedetasjen. - Praktisk kombinert bad og vaskerom med skap- og hylleinnredning. - Bod og teknisk rom. - Balansert ventilasjon. - Hagedel med plen og hekk. - Stor overbygget terrasse på ca. 23 kvm med god plass til utemøblement. - Dobbel garasje i underetasjen med direkte adkomst fra boligen. - Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Kløfta med kort vei til det meste. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Ikke tilfredsstillende klamring/feste av rør og samlestokk. Takstmann har ikke vurdert tilstand på utvendige vann- og avløpsledninger og tilliggende konstruksjoner til bad 2, da dette ikke var fysisk mulig å gjennomføre. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Amund Forset, datert 16.05.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i tilhørende dobbel garasje integrert i boligen, samt på egen eiendom foran denne.

  Forsikringsselskap
  Frende forsikring.

  Polisenummer
  200165

  Radonmåling
  Eiendommen ligger innenfor område med moderat til lave verdier i følge aktsomhetskart kart til NGI. Bygget skal etter de lover som var gjeldene på oppføringstidspunktet være oppført med tiltak mot radon.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 168 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000)) 181 792 (Omkostninger totalt) 6 931 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme der det er flislagte gulv samt stue og kjøkken i hovedetasjen. Peisovn for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  21528

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1879538

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  7142243

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/16/224/2: 08.07.2010 - Dokumentnr: 511911 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:33 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:43 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:223 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:224 Gjelder denne registerenheten med flere 16.07.2019 - Dokumentnr: 825683 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/3 Heftelsene omhandler veirett over eiendommen Gnr Bnr 16/224 ihht. kart og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for flermannsboligen, datert 10.03.2022. Det foreligger byggetegninger fra Jessheim arkitekter.

  Vei, vann og avløp
  Gamlevegen er en kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp med private stikkeledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommunedelplanen for Kløfta avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 03.09.2012. Eiendommen er i kommuneplanen for Ullensaker avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Ospli" og "Hellen".

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 168 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000)) 181 792 (Omkostninger totalt) 6 931 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  181792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 20.450 ,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 2.500,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev