aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gjerdrumsvegen 4! En pen 2-roms selveierleilighet med svært god planløsning.

Kløfta Gjerdrumsvegen 4

Lys og pen 2-roms selveierleilighet i toppetasjen - sentralt med kort vei til alt - balkong og parkeringsplass!

 • 2 790 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 790 000
 • OMKOSTNINGER81 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 871 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 898
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 52 m²
 • FELLESKOST./MND1 841
 • TOMT4 091 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 2 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
  --------------------------------------------------------
  81 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 871 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
3. etasje 52 kvm p-rom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.
Sekundære rom: Innvendig bod på ca 2 kvm.

Det følger en bod i samme etasje i bygget på ca 4,5 kvm, og en parkeringsplass på sameiet felles parkering.

Gjerdrumsvegen 4, Viken

 • Leilighetsbygg i 3 etasjer med 17 boligseksjoner og 1 næringslokale i 1. etasje. Bygget var opprinnelig meieri og er registrert oppført 1898 (meieriet ble etablert 1872). Bygningen er endret flere ganger, og ble ombygd til leilighetsbygg 2001-2002 og seksjonert 2014.

  Overflater:
  Gulv: Eikeparkett. Fliser på baderomsgulv.
  Vegger: Malte plater. Fliser på baderom.
  Himlinger: Malte plater. Systemhimling med porøse himlingsplater i bad.

  Kjøkken:
  Fint kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er flislagt på vegg over kjøkkenbenken. Frittstående hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen.

  Bad:
  Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med svingbare glassvegger. Vaskemaskin på bad medfølger i handelen.

  Kort fortalt:
  - 2- roms selveierleilighet med god planløsning.
  - Gang/entre.
  - Kjøkken med god skap- og benkeplass, samt tilhørende hvitevarer.
  - Lys stue.
  - Soverom med garderobeskap.
  - Flislagt bad med gulvvarme.
  - Innvendig bod.
  - Balkong utenfor stuen.
  - Parkeringsplass.
  - Bod på ca 4,5 kvm.
  - Perfekt førstegangbolig.
  - Meget sentral beliggenhet på Kløfta med gangavstand til alt hva Kløfta har å by på!

  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  - Utvendig > Vinduer: Noe ufagmessigheter i innsetting med utforing og omramming til takvindu i soverom. Spor etter kondensering på karmer og utforing.
  - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
  - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  - Innvendig > Innvendige dører: Fuktsvell i dørblad til bad. Dørblad savnes mellom entre og stue/kjøkken.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Sprekker i mykfuger mellom gulv/vegg.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Gulvet er tilnærmet flatt med noe fall mot sluk i dusjsonen. List på gulvet hindrer evt. lekkasjevann å ledes kontrollert til sluke.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Klemring savnes.
  - Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Noe fuktsvell i fronter.
  - Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet.
  - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
  - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, 230 anlegg (stikkontakter jordet). Installasjoner er skjult i vegger og åpent i branncelle-begrensede konstruksjoner, mur og betongkonstruksjoner.

  Takstmann har ikke vurdert tilstand på innvendige felles trapper i bygget. Hulltaking på bad er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Det ble ikke målt RF (relativ fuktighet) inne i
  veggkonstruksjonen.

  For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Lindstad, datert 03.01.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.
 • Leiligheten har en sentral og fin beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Kløfta er et svært attraktivt og barnevennlig boområde og fra boligen har du gangavstand til de fleste fasiliteter.

  I sentrum av Kløfta hvor du blant annet finner Romerikssenteret som huser det fleste servicetilbud med bla. apotek, vinmonopol, elektronikk, frisør, kafe, klesbutikker og flere dagligvarebutikker.

  Det er kun ca 300 meter fra boligen til Kløfta stasjon hvor det er svært gode kollektivtransporttilbud med tog. Herfra går det ofte tog til bla. Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Med tog tar det ca 32 minutter til Oslo S. Det går buss fra Kløfta stasjon til OSL Gardermoen ca. hver time. Kløfta passer derfor perfekt for pendlere.

  Kløfta har flere idrettsanlegg og kan by på fotballbaner, Kløftahallen, treningssenter, svømmebasseng, m.m. Nærområdet byr på mye flotte turområder og det er kort vei til Romeriksåsen. På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa. Ved Golfbanen har du også nye Lily Country Club som er et flott spahotell.

  Det tar ca 10 minutter å kjøre til Jessheim. På Jessheim har du alt av fasiliteter; butikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. Jessheim storsenter har ca 140 butikker, og Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og bibliotek. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling.

  Med bil tar det ca:
  10 min til Jessheim
  10 min til OSL Gardermoen
  20 min til Lillestrøm
  25 min til Oslo

  For mer info om Kløfta og Ullensaker se www.ullensaker.kommune.no.
 • Fra E6: Ta av mot Kløfta og følg Kongsvingervegen mot Kløfta rett over to rundkjøringer. Følg så Ullersmovegen mot sentrum av Kløfta. Etter jernbaneundergangen ta rett frem i rundkjøringen og du vil være på Gjerdrumsvegen. Boligen ligger så på din venstre hånd og er merket med Aktiv til-salgs plakat.
 • Den nyeste delen av bygningen er oppført på støpt såle/ringmur av betong og den eldre delen på en ring/grunnmur av naturstein/tegl samt pilarer som alle antas å være fundamentert til faste masser. Yttervegger antatt av reis-/trebindingsverk kledd med utvendig malt stående kledning og tegl. Saltakskonstruksjoner av tre med arkutbygg/takløft dels med forenklet undertak med en folie-løsning og dels med taktro av ru-panel/plank tekket med trapes-profilerte takplater. Etasjeskillere av tradisjonelt trebjelkelag og betong. Takrenner, nedløpsrør og nødvendige beslag av sortlakkert stål. Felles oppganger som dels er vinylbelagte/flislagte, malte/flislagte vegger og malte trapper av stål/tre i fellesarealene.

  Vinduer med 2-lags isolerglass. Velux takvindu på soverom.

  Balkong utenfor stuen oppaført i tre med malt rekkverk i tre.

  Interessenter bes lese nøye gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.
 • 3. etg: 54 kvm BRA.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp elektrisk med panelovner, samt gulvvarme i bad.
 • Sameiets felles tomt er flat og opparbeidet med parkeringsplasser, plen og noe beplanting.
 • Det følger biloppstillingsplass ute. Det finnes også noe gjesteparkering.
 • Eiendommen ligger til offentlig vei.
  Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: BDO Avd. Jessheim
 • Sameiet Gjerdrums vei 4 består av 17 boligseksjoner og 1 næringsseksjon på eiendommen Gnr. 29 Bnr. 27 i Ullensaker kommune.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.
 • Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.
 • Gjensidige forsikring
  Gjensidige forsikring
  Polisenummer: 89988356
 • Formuesverdi som primærbolig kr 641 378 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 308 961 per 31.12.21
 • 1 841 pr. mnd. Felleskostandene inkl.: Felles bygingsforsikring, vaktmestertjenester, 1 stk parkeringsplass og liten pakke bredbånd fra Altibox.
 • Andel fellesgjeld kr 0 ,- per 23.12.2022.
  Andel fellesformue kr 7.149 ,- per 31.12.2021.
 • Sameiet har pt. ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 6 764 pr. år
  Kommunale avgifter vil variere.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.
 • Det foreligger ferdigattest for ombygging av 2. og 3. etasje til bolig, samt oppføring av carport på eiendommen. Attesten er datert 12.06.2002.
 • Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
  - Det bygges boliger i nærheten av eiendommen i regi av Obos.
  - Det har vært overfladisk fukt /kondens på soverom på vinterstid. Skrå vindu på soverom er det foretatt service på i 2018. Det er undersøkt ift. fukt på soverommet av forsikringsselskap husforsikring og konstatert kun overfladisk fukt som følge av kondens.

  Opplysninger fra sameiet:
  Styreleder opplyser at det er planlagt verdistillelse av maling av huset til våren 2023 (ikke sikkert gjelder balkong). Forretningsfører opplyser at det kan komme øvrige uforutsette kostander ifm. malearbeidet, som da vil være ny eiers ansvar. Callinganlegget planlegges reparert senere, og kun dersom økonomien til sameiet tilsier det.

  Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av vei/jernbanestøy.

  Bygningen er SEFRAK registret som kulturminne hos Riksantikvaren, da denne er oppført før 1900. Dette innebærer at før man kan gjøre endringer på bygget må det gjøres en vurdering av verneverdien, samt søkes om dette til kommunen og fylkesmannen.
  Mer info om SEFRAK registeret finnes på www.ra.no

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1939/902030-1/10 Elektriske kraftlinjer 27.01.1939
  Rettighetshaver AS Skedsmo & Sørum
  Overført fra: 3033-29/27
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1939/1332-1/10 Bestemmelse om veg 25.07.1939
  Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: 3033-29/27
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1951/1616-1/10 Erklæring/avtale 25.06.1951
  Rettighetshaver Statens Kornforretning og Kløfta
  Meieri og Mølle
  Bestemmelse om bygging av kornlager og tørke
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3033-29/27
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/1215179-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  2014/425504-1/200 Seksjonering 27.05.2014
  opprettet seksjoner:
  snr: 15
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 53/1906

  2015/908292-1/200 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel 02.10.2015
  endring av formål/brøk:
  snr: 15
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 53/1841

  Overnevnte heftelser følger eiendommen i salget.
  Heftelsene omhandler bla. bestemmelser ifm. tidligere Kløfta Meieri og mølle som var på denne eiendommen, bestemmelser om vei, bestemmelser om rett for Smedsmo og Sørum as til å ha elektriske kraftledninger over eiendommen, seksjoneirng og reseksjoneringsvedtak med bestemmelse om at del av fellesareal overføres til næringsseksjonen og endring av sameiebrøken.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til bolig, forretning og kontor i reguleringsplan for "Kløfta sentrum" med bestemmelser. Vedtatt 28.04.1997.

  Eiendommen er avsatt til nåværende sentrumsformål i kommuneplanen. Vedtatt 23.03.2021.
  Eiendommen er avsatt til nåværende sentrumsformål i kommunedelplanen for Kløfta. Vedtatt 03.09.2012.
 • Gnr. 29 Bnr. 27 Snr. 15 i Ullensaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter avtale med selger. Vennligst oppgi ønsket dato i vedlagte budskjema.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,35 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450 -, og visninger kr. 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 37.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 12.785,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger, forretningsføreropplysninger, sikring og eierskiftegebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anette Odden
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev