aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gjerdrumsvegen 5, en unik 3 roms selveierleilighet i Kløfta sentrum
Velkommen til Gjerdrumsvegen 5, en unik 3 roms selveierleilighet i Kløfta sentrum

KLØFTA Gjerdrumsvegen 5

Unik toppleilighet i Kløfta sentrum - Gangavstand til alt - Sørvendt balkong - Heis - Parkering - Lave felleskostnader

 • kr 4 500 000
 • BRA 111 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 500 000
 • Omkostningerkr 125 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 625 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1998
 • Soverom2
 • ArealP-rom 105 m²
 • Felleskostnaderkr 2 740
 • Tomt3 357.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,00))   125 542,- (Omkostninger totalt)   4 625 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Gjerdrumsvegen 5, en romslig toppleilighet i Kløfta sentrum. Leiligheten er på hele 111 kvm og fremstår luftig og lys, med en takhøyde på hele 3,8 meter i stue- og kjøkkendel. Den har en fin planløsning med et romslig bad/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, samt kontordel. Innenfor hovedsoverommet er det eget walk-in-closet. Fra stuen er det utgang til en 10 kvm solrik balkong med flott utsikt. Til leiligheten følger det egen parkeringsplass som enkelt kan nås via heisen. Leiligheten ligger midt i Kløfta sentrum, og innenfor en radius på 500 meter ligger alt Kløfta har å by på. Fra boligen er det 2 minutter gange til togstasjon, 2 minutter gange til matbutikk og 10 minutter gange til barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg. Velkommen til visning!

Gjerdrumsvegen 5, Viken

 • Tomt
  3357.6m²

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Utvendig: - Bygård med leiligheter og forretninger med tekket saltak. - Yttervegger i antatt betong og reisverk i pusset og malt utførelse. - Etasjeskillere i trebjelkelag. - Bygget er fundamentert til antatt faste masser. - Fabrikkmalte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. - Fabrikkmalt balkongdør med isolerglass fra byggeår. - Fabrikkmalt slett ytterdør B30/35 db fra byggeår. Yale doorman kodelås. - Balkong med utgang fra stue på ca. 10m². - Nyere kompositt-terrassebord og vindglass på balkong. - Det er installert screens på vinduene. Innvendig: - Vegger: Malte flater. Fliser på bad. - Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. - Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. - Etasjeskille av trebjelker og er trolig isolert med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflate gulv. - Antatt mulighet for oppsett av ildsted. - Fabrikkmalt profilerte innerdører fra nyere årstall. - Nyere skyvedørsgarderober. Teknisk: - Vannrør fra byggeår av materialtype pex og kobber. - Avløpsrør av plast fra byggeår. - Naturlig ventilasjon i leiligheten med veggventiler. - Varmtvannsbereder ca. 120 L fra byggeår plassert på kjøkken. - Varmepumpe fra 2019. - Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i entre.

  Innhold
  Unik toppleilighet i sentrum av Kløfta. Leiligheten har et romslig bad/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, samt kontordel. Innenfor hovedsoverommet er det eget walk-in-closet. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong med flott utsikt.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG3 (Store eller alvorlige avvik): - Ingen TG2 (Avvik som kan kreve tiltak): - Overflater på kjøkken Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett faktureres via sameiet. For 2023, kr 523,- pr mnd.

  Parkering
  Med leiligheten følger det fast parkeringsplass på baksiden av eiendommen. Parkeringsplassen kan enkelt nås via heis. Elbil-lader kan monteres av ny eier. Leie av parkeringsplass kr 400 pr mnd. Sameie organiserer pt. et parkeringsselskap for håndtering av sameiets parkeringsplasser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,00))   125 542,- (Omkostninger totalt)   4 625 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Generell oppvarming med panelovner og varmepumpe. Varmekabler på bad. Det er muligheter for å installere peisovn i stuen.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  2696

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres via sameiet.

  Formuesverdi primær
  1143387

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4116193

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2740

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader kr 2340,- Parkeringsplass kr 400,- Felleskostandene inkluderer blant annet trappevask, snømåking, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, vaktmester mm.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og regnskap. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/29/39/1: 01.11.1954 - Dokumentnr: 3655 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3033 Gnr:29 Bnr:39 Gjelder denne registerenheten med flere 04.07.1997 - Dokumentnr: 5553 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 117/2889

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,00))   125 542,- (Omkostninger totalt)   4 625 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  125542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev