aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton 8!
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton 8!

KLØFTA Hilton 8

Velholdt enebolig over to plan med attraktiv og svært barnevennlig beliggenhet. 3 soverom og 2 nyere bad. Dobbelgarasje.

 • kr 6 690 000
 • BRA 181 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 690 000
 • Omkostningerkr 184 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 874 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1968
 • Soverom3
 • ArealP-rom 160 m²
 • Tomt701.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   184 292,- (Omkostninger totalt)   6 874 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning kjeller.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton 8! En innholdsrik og trivelig familiebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Kløfta. Eiendommen har gode solforhold og fin intern beliggenhet på feltet. Pent opparbeidet hage med prydbusker, frukttrær og bærbusker. Parkering i dobbelgarasje, men også gode parkeringsmuligheter på stor singlet gårdsplass. Fra boligen er det kort vei til skole og barnehager. Boligen inneholder entré, 3 soverom, romslig stue, 2 pene bad renovert i 2016/2017 og flott kjøkken fra 2022. Det er lagt nytt gulv i 1.etasje samt at vegger har blitt malt. Kjelleren er innredet med kjellerstue, bad, vaskerom med garderoberom, et innredet rom (ikke bruksendret) samt 2 boder. Kontakt megler Solveig mob. 95151983 for privatvisning!
Plantegning 1.etasje.

Hilton 8, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 87 kvm
  1. etasje: 94 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 66 kvm Kjellerstue, innredet rom, vaskerom, omkledningsrom, gang, bad
  1. etasje: 94 kvm Vindfang, gang, kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom bad
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 21 kvm 2 boder
  1. etasje: 0 kvm  Tomt
  701.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt som er pent opparbeidet med plenareal, hekk og prydbusker. Fine usjenerte uteområder.

  Beliggenhet
  Hilton 8 ligger sentralt til på Kløfta i Ullensaker kommune. Eiendommen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et stille og rolig område og har samtidig gangavstand til flere barnehager, barneskole og Vesong ungdomsskole. Boligen ligger også perfekt til for de som ønsker å pendle med kun en liten gåtur til Kløfta stasjon. Kløfta har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter ved blant annet Bakkedalen. Her er det bl.a. flere fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbane, ballbinge, idrettshall og svømmehall. Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i golf, ved Miklagard golfbane. Videre kan Kløfta tilby flotte tur- og friluftsområder ved blant annet Hiltonskogen. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i skogen samt på jordene rundt omkring på Kløfta. Det er i tillegg kort vei til Romeriksåsen som gir et utvidet friluftstilbud. Eiendommen ligger like i nærheten av Romerikssenteret som har over 30 butikker og en hyggelig café. Her finner du flere klesbutikker, frisører, vinmonopol, Rema 1000 og Meny, for å nevne noe. Nærmeste dagligvarebutikk vil være Kiwi. En kort kjøretur unna finner du også Jessheim som kan tilby de fleste byfasiliteter samt Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder. Fra boligen er det kort vei til Kløfta stasjon hvor det er tog i retning Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 8 minutter til Jessheim, ca. 15 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo med toget. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 10 minutter til Jessheim, 15 minutter til Lillestrøm og 30 min til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag og grunnmur i leca samt støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett og laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal bruksslitasje. Stedvis manglende listverk i boligen samt manglende avslutninger.

  Innhold
  Entré Boligen har adkomst via en innbydende entré i første etasje. Rommet er holdt i en tidsriktig farge, har parkettlaminat på gulv og hvitmalt himling - noe som harmonerer godt med øvrige rom. I entreen er det god plass til oppbevaringsmøblement. Stue Eneboligen har en innbydende stue i første etasje. Rommet har store vinduer som supplerer rikelig med naturlig lys og det er utgang til veranda på ca. 30 kvm. Stuen er malt i en grønn nyanse, det er lagt laminat på gulv og himlingen er hvitmalt med downlights. Stuen har også gode oppvarmingskilder i form av varmepumpe og en moderne Scan peisovn. Videre er det god plass til sofaløsning og spisestue. Kjøkken Lekkert og velutstyrt kjøkken fra 2022, som er utstyrt med integrerte hvitevarer og meget god skapplass. Innredningen er fra Ikea med bl.a. hvite, slette fronter, takhøy innredning på en langvegg og laminat benkeplate. På den ene siden er det montert fliser mellom benk og skap. Av hvitevarer er det platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Soverom Eneboligen har tre romslige og fine soverom, alle i første etasje. Soverommene har garderobeløsning. Rommene har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Bad/wc/vaskerom Av våtrom har boligen to moderne og pene bad. Badet i første etasje er totalrenovert i 2016/2017 av tidligere eier, og har mørke fliser på gulv med varme og lyse fliser på vegg. Innredningen består av heldekkende servant, hvit skuffeseksjon, vegghengt toalett og badekar. Badet i kjelleren er fra 2016/2017, også totaltrenovert av tidligere eier. Her finner man et bad som er flislagt, innredet med vegghengt toalett, servant på underskap og dusjnisje. Boligen har separat vaskerom av god størrelse. Her har man arbeidsbenk på underskap, vask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjeller I kjelleren er det en hyggelig kjellerstue, noe som gir ekstra spillerom til liten og stor. Rommet har god plass til sofaløsning med tv-skjenk. Videre er det et rom innredet som soverom (ikke godkjent), et garderoberom samt to boder.

  Standard
  Tg 3 - Store eller alvorlige avvik Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Det er påvist fukt/råteskader i takkonstruksjonen. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Synlige råteskader fra før utskifting av taktekke der det nå er lagt nytt undertak ved skifte av taktekke i 2008. Råteskader har tørket ut for øvrig, se målinger. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak Innvendig > Overflater - 2 Innvendig > Krypkjeller Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Andre installasjoner Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Vinduer - 2 Utvendig > Dører Innvendig > Pipe og ildsted Innvendig > Rom Under Terreng Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Dobbel garasje med 1 stk. ladeboks. På egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   184 292,- (Omkostninger totalt)   6 874 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peis i stue 1.etasje. Varmepumpe i stue og kjellerstue. Varmekabler i gulv på bad 1.etasje og kjeller samt kjellergang.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  16172

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1423548

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5124773

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/19/118: 06.01.1968 - Dokumentnr: 80 - Best. om vann/kloakkledn. Forbud mot næringsvirksomhet Med flere bestemmelser 06.05.1969 - Dokumentnr: 2715 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 09.08.1967 - Dokumentnr: 4026 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:19 Bnr:63 01.01.2020 - Dokumentnr: 486118 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:19 Bnr:118

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger innflytningsattest datert 19.september 1969. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Alle rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk iht. NS 3940 uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom til varig opphold". Opprinnelige byggetegninger i kjelleretasjen er fravikende dagens bruk der evt. bruksendring av rom og påfølgende kostnader tilfaller ny hjemmelshaver.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende. Faresone - Ras- og skredfare vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Kløfta til: boligbebyggelse - nåværende. Faresone - Ras- og skredfare vedtatt 03.09.2012. Grenser inntil reguleringsplan for: "Gang og sykkelveg FV 454.01 Bakkevegen til Gamle Kløfta" vedtatt 24.01.1994.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,00))   184 292,- (Omkostninger totalt)   6 874 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  184292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev