aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton Nord 10E.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton Nord 10E.

KLØFTA Hilton nord 10E

Innbydende 3-roms selveierleilighet i 2.etasje med veranda. Barnevennlig og god intern beliggenhet. Parkering.

 • kr 3 450 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 495 500
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2005
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Felleskostnaderkr 2 200
 • Tomt7 086.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 450 000,- (Prisantydning) 45 500,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 388,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   101 828,- (Omkostninger totalt)   3 597 328,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Hilton Nord 10E på Kløfta. 3-roms selveierleilighet fra 2005 med god planløsning. Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har trappeadkomst. Leiligheten inneholder entré med skyvedørsgarderobe, kjøkken og stue i åpen løsning, to soverom av god størrelse, flislagt bad og en innvendig bod. Veggoverflatene i leiligheten er nylig malt samt at det er satt inn ny baderomsinnredning og fugefornyelse på bad. Ved inngangspartiet til leiligheten har man en trivelig veranda hvor man kan nyte solrike dager. Parkering gjøres på sameiets felles parkeringsplass. Leiligheten har kort vei til det meste Kløfta har å by på bl.a. skoler, barnehage, dagligvare og kollektiv transport. Kontakt Solveig mob. 95151983 for privatvisning!
Leiligheten ligger i byggets 2.etasje.

Hilton nord 10E, Akershus

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 70 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 67 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  7086.7m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i landlige og barnevennlige omgivelser på Hilton, ca. 2 km sørvest for Kløfta sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til skoler, barnehager og et godt utvalg av servicetilbud. Det er også gangavstand til Kløfta togstasjon, og med enkel adkomst til E6 er dette et perfekt sted å bo med tanke på pendling. Området har umiddelbar nærhet til en rekke naturskjønne friluftsområder som byr på god rekreasjon året gjennom. Hiltonskogen er et av de mest besøkte turområdene med oppkjørte skiløyper om vinteren. Rundt Ullensaker kirke er det kultursti, via den Wingerske kongevei og til Lautenbakken. Det finnes i tillegg merkede turløyper i Åsmarka og populær badeplass ved Stordammen på Borgen. Kløfta IL holder til ved Bakkedalen og har tilbud innen basket, håndball, fotbal og sykkel. Bakkedalen byr på flere fotballbaner, tennisbaner, basketbane, sandvolleyballbane og løpetrasé. I 2021 åpnet Jessheimbadet - et herlig anlegg på 6400 kvm med 6 bassenger, blant annet stupebasseng, sklie, velværebasseng og boblebad. For golfentusiaster kan Miklagard Golf skilte med en anerkjent 18-hulls, internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen er rangert høyest i Norge og som en av de 20 beste i Europa. Om vinteren og sommeren er det turveier på banen og du kan avslutte runden ved Lily CountryClub eller Miklagaards egen restaurant. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. De to sistnevnte ligger på Romerikssenteret som også har en fin miks av andre butikker. For ytterligere servicetilbud ligger Jessheim, Lillestrøm, Strømmen og Oslo også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Statfram som ligger et par minutters gange fra boligen. Det er bare 2 km til Kløfta stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 32 minutter. Ved å benytte bil fra boligen tar det ca. 3 min inn til sentrum, 12 min til Jessheim, 14 min til Oslo lufthavn, 16 min til Lillestrøm, 18 min til Strømmen og 28 min til Oslo S. Fra eiendommen er det kort vei til Bakke barneskole og Vesong ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet, hvorav Kløftahallen og Bakkedalen barnehage er de nærmeste. Nærmeste videregående skole ligger på Jessheim.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Flermannsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk utvendig kledd med panel og teglstein. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Bygningsmasse som sameiet ansees som ansvarlig for vil ikke bli gitt tilstandsgrad. For tilstand av sameiets bygningsmasse kan gis ved kontakt i styret og eventuelt utarbeidet vedlikeholdsrapport. Fabrikkmalte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Vinduer fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt slett ytterdør med glassfelt. Dør fra byggeår. Dør fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Balkong i front av huset på ca. 13 m2. Rekkverkshøyde på ca. 100cm. Trekonstruksjon fra byggeår dog overflatebehandlet i 2023/Oktober iht. eiers opplysninger. Innvendig: Vegger: Panelplater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Stedvis svellet laminat skjøter og synlig slitasje på gulv. Etasjeskille i betong. Etasjeskille synes å ha tiltenkt funksjon uten konstruksjonsmessig negativ avvik av større betydning.

  Innhold
  Entré: Det første som møter deg er et hvitmalt vindfang med laminat på gulv. Her er det montert skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring. Fra vindfanget kommer man inn i kjøkken/stuedel. Kjøkken: Kjøkkenet er i åpen løsning med stue og har innredning med hvite profilerte fronter. Innredningen har skuffer og takhøye skap. Det er avsatt plass til frittstående hvitevarer. Stue: Stuen er lysmalt og har store vindusflater for rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man plass til både sofahjørne og spisestue hvis man ønsker. Gjennomgående i leiligheten er det lagt laminat på gulv, hvitmalte vegger og takess i himling. Bad: Leilighetens bad er flislagt og har varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant på underskap, klosett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredningen er nylig skiftet og det har blitt gjort fugefornyelse. Soverom: Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet vender ut mot inngangspartiet og har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og garderobeløsning. Soverom 2 kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor. Lagring gjøres i innvendig bod.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres på sameiets felles parkeringsplass. Dersom man ønsker elbil-lader kan dette bestilles og man får da tildelt en plass. Når en ladeplass er tildelt en eier, kan ingen andre benytte denne parkeringsplassen.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 450 000,- (Prisantydning) 45 500,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 388,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   101 828,- (Omkostninger totalt)   3 597 328,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Gulvvarme på bad. Pipeløp og mulighet for ildsted ved kjøkken. Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  9062

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  882669

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3177609

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/32

  Felleskostnader pr. mnd
  2200

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, utvendig vedlikehold, felles strøm og forretningsførsel. Sameiet fakturer felleskostnadene hvert kvartal, så faktura vil vise kr. 2 200 x3 = kr. 6 600,-.

  Andel fellesgjeld
  45500

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  29625

  Om sameiet
  Sameiets navn er Hilton Nord og består av 32 boligseksjoner. Eiendommen, gnr. 18 bnr. 46 i Ullensaker kommune, ligger i sameie mellom eierne av eierseksjonene som bebyggelsen på eiendommen er oppdelt i.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har et felles lån i DNB.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter. Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Hver sameier har plikt til å delta på dugnad når dette er bekjentgjort av styret. Normalt vil dette være aktuelt hver vår og dugnadsinnsatsen kan eventuelt utføres når det passer den enkelte, dog etter avtale med styret.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  4087

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/18/56/30: 09.11.2004 - Dokumentnr: 13776 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 30 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/32 01.09.2004 - Dokumentnr: 10720 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:18 Bnr:55 Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningssjefen i Ullensaker kommune Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3033 Gnr:18 Bnr:56

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 04.03.2010.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei, men har privat avkjøring.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Hilton, del av gnr/bnr 18/1 m/best. Vedtatt 13.12.1999. Avsatt i kommuneplan til: boligbebyggelse - nåværende. Faresone - Ras og skredfare vedtatt 23.03.2021. Fra 2019 har det vært utført kontroll og oppfølging av grunnforholdene sørvest på Kløfta. Deler av feltet er i et område hvor det tidligere er påvist kvikkleire, noe beboerne er kjent med.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 450 000,- (Prisantydning) 45 500,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 388,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   101 828,- (Omkostninger totalt)   3 597 328,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev