aktiv-eiendomsmegling
Innenfor entreen danner stuen og kjøkkenet et åpent og lekkert allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via store vinduer i front.
Innenfor entreen danner stuen og kjøkkenet et åpent og lekkert allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via store vinduer i front.

KLØFTA Hilton Sør 6 D

Meget pen 3-roms selveier i 2.etasje med balkong og flott utsikt. Fornyet bad og kjøkken. Landlig, men sentralt!

 • kr 3 290 000
 • BRA-i 60 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 97 956
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 438 591
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 660
 • Tomt7 950.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 50 635,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 516,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 956,- (Omkostninger totalt)   3 438 591,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Hilton Sør 6 D er en delikat og gjennomgående 3-roms selveierleilighet i 2. etasje.
Hilton Sør 6 D er en delikat og gjennomgående 3-roms selveierleilighet i 2. etasje, holdt i en varm og tidsriktig fargepalett. Badet og kjøkkenet ble delvis fornyet i henholdsvis 2023 og 2022. Her bor man i et landlig og barnevennlig, men likevel sentralt område, med kort vei til Oslo og Gardermoen. Like utenfor døra er det busstopp, barnehage og turveier i Hiltonskogen. Varme dager nytes på en herlig balkong utenfor stuen, med fri og helt nydelig utsikt over landskapet. Stuen er et lekkert allrom med godt lysinnslipp, flere soner og åpen kjøkkenløsning, der kjøkkenet har tidløs innredning, god skapplass og integrerte hvitevarer. På badet er det gulvvarme og stilig mikrosement, og ett av to soverom er innredet med garderobeskap. Det følger med utebod og parkering gjøres på sameiets tomt.
Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Hilton Sør 6 D, Akershus

 • Tomt
  7950.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Området er landlig og barnevennlig, men likevel sentralt, med kort vei til alle fasiliteter. Fellesområdet rundt byggene er opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier, og hele sameiet ble malt utvendig i 2022. På enden av seksjonen er det etablert en hyggelig lekeplass. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på ca. 8 kvm, med fri og vidstrakt utsikt over den landlige idyllen. Her nytes enkelt både stille morgenstunder med kaffekoppen i hånda og lange, sosiale kvelder i godt lag.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i landlige og barnevennlige omgivelser på Kløfta i Ullensaker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Kløfta sentrum, hvor du finner togstasjon og et godt utvalg av servicetilbud. Kløfta er sentralt plassert, kun 10 min fra Oslo lufthavn, og rett ved E6, med 4-felts motorvei direkte til Oslo og Hamar. Stedet har umiddelbar nærhet til en rekke naturskjønne friluftsområder som byr på god rekreasjon året gjennom. Hiltonskogen er et av de mest besøkte turområdene med oppkjørte skiløyper om vinteren. Rundt Ullensaker kirke er det kultursti, via den Wingerske kongevei og til Lautenbakken. Det finnes i tillegg merkede turløyper i Åsmarka og en populær badeplass ved Stordammen på Borgen. Ved ungdomsskolen ligger nye Kløfta Idretts- og Aktivitetspark ? et fantastisk anlegg for sport og lek. Her finner du svømmebasseng, skateanlegg og baner for tennis, løping, volleyball og fotball. Det er også multi-idrettsanlegg og parkområder med turstier og lekeplasser. Kløftahallen holder til i samme område, og er en toppmoderne idrettshall etter utvidelse som ble ferdigstilt i 2020. En tur til Jessheimbadet kan også anbefales. Anlegget på 6400 kvm åpnet i 2021 og har 6 bassenger, blant annet stupebasseng, velværebasseng, sklie og boblebad. For golfentusiaster kan Miklagard Golf skilte med en anerkjent 18-hulls, internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen er rangert høyest i Norge og som en av de 20 beste i Europa. Om sommeren er det turveier på banen og vinterstid er det oppkjørte skiløyper der. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på to Kiwi-butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Romerikssenteret ca. 5 minutter unna med bil. Jessheim, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hilton, som ligger ca. 3 min unna. Ved å benytte bil tar det ca. 18 min til Oslo lufthavn, 15 min til Jessheim, 18 min til Lillestrøm, 22 min til Strømmen og 30 min til Oslo S. Fra leiligheten er det ca. 17 minutters gange til Bakke barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 6 min på sykkelsete til Vesong ungdomsskole. Det er også gangavstand til Bakkedalen FUS barnehage.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Flermannsbolig med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i tre. Bygningen antas fundamentert på fastemasser med betong såler. Grunnmur av betong. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein (ikke besiktig/snø på befaringsdag). Innvendig: Overflatebehandling gulv: Laminatgulv. Overflatebehandling vegger: Malte plater. Overflatebehandling himling: Malte takesplater. Det er montert downlights i entre. Ukjent hvordan spotter er montert/forseglet. Etasjeskillere i trekonstruksjon. TG2 Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom > . Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > . Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja. Ble lagt mikrosement på gulv og vegger, samt byttet baderomsinteriør i mai 2023. Arbeidet ble utført av selger som egeninnsats/ufaglært. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja. Ble byttet varmtvannsbereder og installert waterguard i regi av oppusing av kjøkken 2022. Arbeidet ble utført av Sofienberg Rør AS. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Ble satt inn ny kurs for induksjonstopp ved renovering av kjøkken. Arbeidet ble utført av Seko Elektro AS. Selger har montert spotter i tak. (7 år som utdannet Automatiker). Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Ladebokser er satt opp på felles parkeringsplass i regi av sameiet. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Ja. Fellesutgiftene vil gå opp ca 700kr en gang grunnet ekstra lån som sameiet har tatt opp for å opprettholde likviditeten. Når den går opp er jeg ikke sikker på.

  Innhold
  - Attraktiv 3-roms selveier i 2. etasje. - Egen inngang via overbygd ytterdør. - Landlig, men sentral beliggenhet. - God, gjennomgående planløsning. - Parkering på sameiets tomt. - Herlig balkong utenfor stuen. - Vidstrakt utsikt over landskapet. - Kjøkkenet ble delvis fornyet i 2022. - God skapplass og integrerte hvitevarer. - Pent 1-stavs laminatgulv i hele leiligheten, lagt i 2022. - Lekker stue med plass til flere soner. - Fine lys- og utsiktsforhold i stuen. - Badet er delvis pusset opp i 2023. - Dusjkabinett og stilig mikrosement. - Opplegg for vaskemaskin på badet. - To pene soverom, ett med stort skap. - Lagring i bod og disponibel utebod.

  Standard
  Planløsning 2. etasje: Entre´, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Annet: Disponibel utebod på ca. 4 kvm og kaldloft med adkomst via takluke Entré Leiligheten ligger i andre etasje og har egen inngang via en overbygd ytterdør. Inne ønskes man velkommen av en innbydende entré i direkte tilknytning til stuen. Det er lagt ny 1-stavs laminatgulv i leiligheten som er gjennomgående i alle rom med unntak av bad. Veggene er kledd med panelplater malt i en dus beigetone, og entreen har downlights i himlingen. Om ønskelig er det plass til skap eller andre garderobeløsninger i en egen nisje, og tilliggende entreen finner man en bod ? perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr. Stue Innenfor entreen danner stuen og kjøkkenet et åpent og lekkert allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via store vinduer i front. En glassdør fører ut til den herlige balkongen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i varmen. Stilen er lik den presentert i entreen; lyst 1-stavs laminatgulv og beige panelplater på veggene. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. Kjøkken Kjøkkenet ble delvis fornyet i 2022 og er oppført i en funksjonell L-form med god skapplass. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminert benkeplate med sort oppvaskkum. Over benken er det lyslist og en hvit plate, og over kokesonen er det installert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys, alt nytt i 2022. Bad/wc/vaskerom Dagene får en god start på et delikat bad med stilig mikrosement på både gulv og vegger. Med unntak av toalettet er badet pusset opp i 2023, og har gulvvarme, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Den øvrige innredningen består av en servant med lyse skuffer og et rundt speil med bakenforliggende belysning. Soverom og garderobe Leiligheten har to stilfulle soverom malt i ulike mørke fargenyanser, noe som bidrar til en avslappende atmosfære. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og i rommet står det et stort garderobeskap med dels speilfronter. Skapet er holdt i den samme grønnfargen som veggene ? stilrent og gjennomført. Det andre soverommet har en plassbygd kontorpult under vinduet. Ekstra lagringsplass finnes i en bod ved entreen og i en disponibel utebod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Eiendommen har felles adkomst og parkering.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning) 50 635,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 516,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 956,- (Omkostninger totalt)   3 438 591,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad ? ellers naturlig tilluft. En ca. 120 liters varmtvannsbereder fra 2022 er plassert i kjøkkenbenken, og samtidig ble det installert en ny waterguard på kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det elektriske anlegget ble oppgradert med ny jordfeilbryter og ny kurs til kjøkkenet i 2022.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  8596

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  862861

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3278871

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  60/2200

  Felleskostnader pr. mnd
  2660

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, dugnad, stipulerte avdrag og rentekostnader, kabel-tv, revisjon og forretningsførsel.

  Andel fellesgjeld
  50635

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-09-29T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  9545

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 34 boligseksjoner, fordelt på 4 bygninger. I tillegg er det 1 næringsseksjon. Eiendommen har gnr 20, bnr 8 i Ullensaker kommune. Forretningsfører er BORI BBL. Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm. Siden forrige ordinære generalforsamling har styret avholdt 6 møter og behandlet saker, så som: Godkjenning av nye eiere Budsjettering Regulering av felleskostnader Internkontroll og oppdatering av HMS-plan (Helse, Miljø og Sikkerhet) Løpende vedlikehold Forsikringsskader Utført ekstraordinært vedlikehold Tilstandsvurdering av bygningsmassen Store planlagte vedlikeholdsarbeider for årene fremover Gjennomgang av vedlikeholdsplan / BORI VLP / Planlagt periodisk vedlikehold Planer for årene fremover Serviceavtaler og kontroll av brannslokningsapparater og røykvarslere Beboermøter Info ? rundskriv - hjemmesider Underutvalg-valgkomite. Dugnad ? velferdstiltak ? grillfest. Styret er ikke i en rettslig tvist som kan medføre økonomisk ansvar for sameiet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Boligbanken ASA Annuitetslån Rente 7,25% Restgjeld pr. 30.09.2023: 1 938 613 Terminer 4 Løpetid 27.05.2022 - 30.06.2032

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Selger opplyser i egenerklæringen at felleskostnadene vil øke med cirka kr. 700,- pr. mnd. Men er usikker på når dette skjer. Årsregnskapet 2022 viser et negativt resultat på kr. 2 036 430. Egenkapitalen pr. 31.12.22 er negativ som følge av at vedlikehold er kostnadsført på gjennomføringstidspunktet, og finansiert med opptak av lån. Egenkapitalen vil forbedres i takt med lagets fremtidige overskudd. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr under forutsetning at den ikke sjenerer andre beboere og deres gjester. Hver seksjon kan uten søknad til styret holde ett husdyr (katt/hund).

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/20/8/18: 02.10.2007 - Dokumentnr: 784935 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett) Overført fra: Knr:3033 Gnr:20 Bnr:8 Gjelder denne registerenheten med flere 07.11.2007 - Dokumentnr: 905186 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 18 Formål: Bolig Sameiebrøk: 60/2200

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg Hilton Syd 1-9, 2040 Kløfta datert 24.10.2008.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Hilton syd 20/8" med bestemmelser. Vedtatt 22.09.2003. Eiendommen er avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for: Kløfta til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 03.09.2012. Grenser inntil reguleringsplan for: " Bakkedalen skole- og idrettsanlegg" vedtatt 13.02.2018.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og skal informeres til styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning) 50 635,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 516,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   97 956,- (Omkostninger totalt)   3 438 591,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  97956

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 11 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,- (1 stk. inkludert). Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev