aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Johanne Borgens veg 5A!
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Johanne Borgens veg 5A!

KLØFTA Johanne Borgens veg 5A

Halvpart av tomannsbolig i etablert og barnevennlig boligområde | 3 soverom | Trivelig hagestue og terrasse | Garasje!

 • kr 4 690 000
 • BRA 117 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 690 000
 • Omkostningerkr 134 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 824 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2005
 • Soverom3
 • ArealP-rom 89 m²
 • Tomt442.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   134 292,- (Omkostninger totalt)   4 824 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 2.etasje.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Johanne Borgens vei 5A! Dette er en familievennlig halvpart av tomannsbolig i et trygt og rolig nabolag på Borgen. Beliggenheten på boligfeltet er svært attraktivt, rett ved Alfhallen, idrettsanlegget til Borgen idrettslag og barneskole. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Borgen FUS barnehage. Boligen går over to plan og inneholder entré, et praktisk kjøkken og spisestue/stue med utgang til en trivelig hagestue. I andre etasje har man tre soverom av god størrelse og et flislagt bad. Boligen har lagring i innvendig bod samt en sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. Parkering gjøres i garasje og på egen tomt. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og diverse beplantning. Husk påmelding til visning!
Plantegning 1.etasje.

Johanne Borgens veg 5A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 71 kvm
  2. etasje: 46 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 46 kvm Entré, trapperom/gang, kjøkken, stue, toalettrom.
  2. etasje: 43 kvm Trapperom/gang, 3 soverom, bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 25 kvm Utebod og innglasset hagestue.
  2. etasje: 3 kvm Innvendig bod.  Tomt
  442.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en fin beliggenhet i et barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune. Tomten er relativt flat og er opparbeidet med singlet gårdsplass, plenareal og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig, fredelig og meget barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune, ca. 6 kilometer fra Kløfta sentrum. Beliggenheten på boligfeltet er svært attraktivt, rett ved Alfhallen, idrettsanlegget til Borgen idrettslag og barneskole. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Borgen FUS barnehage. Borgen idrettslag tilbyr aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport. Dessuten er det kort vei til Borgenskogen som har flotte tur- og friluftsområder. Det er ikke mer enn ca. 10 min å gå til Stordammen, et herlig friområde med attraktiv badeplass for alle aldre. Ellers er Hiltonskogen et yndet turområde i kommunen. Vinterstid blir det kjørt opp skiløyper i skogen, samt på de nærliggende jordene. Det er ca. 7,5 km til nye Kløfta Idretts- og Aktivitetspark - et fantastisk anlegg for sport og lek. Her finner du svømmebasseng, skateanlegg og baner for tennis, løping, volleyball og fotball. Det er også multi-idrettsanlegg og parkområder med turstier og lekeplasser. Kløftahallen holder til i samme område, og er en topp moderne idrettshall etter utvidelsen som ble ferdigstilt i 2020. En tur til Jessheimbadet kan også anbefales. Det åpnet i 2021, har seks bassenger og byr på moro for hele familien. Miklagard Golf har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane og ligger på Kløfta, kun 5,5 km unna. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Romerikssenteret på Kløfta et godt og variert utvalg. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med 140 butikker og serveringssteder. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger rundt 20 minutters kjøretur unna. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og nærmeste holdeplass er Borgenvegen som ligger ca. 6 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Kløfta sentrum, 12 min til Jessheim, 15 min til Skedsmokorset, 17 min til Oslo lufthavn og 34 min til Oslo S. Fra eiendommen er det ca. 5 min gange til Borgen barneskole og skolebussordning til Vesong ungdomsskole/Allergot ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehager er Borgen FUS barnehage og Læringsverkstedet Borgen Idrettsbarnehage

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur støpt såle i betong. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Malte sponplater på bod. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater.

  Innhold
  Entré: Velkommen inn! Boligens entré fremstår som lys og innbydende med pastelfargede vegger og fliser på gulv med varmekabler. I entré er det plass til oppbevaringsmøblement og det er montert knaggrekke. I direkte tilknytning har man tilkomst til toalettrom. Kjøkken: Kjøkkenet i boligen er i en delvis åpen løsning med stue. Innredningen har hvite/slette fronter og laminat benkeplate. Videre har kjøkkenet oppvaskkum, ventilator, integrert oppvaskmaskin samt frittstående komfyr og kjøleskap. Det er godt med benk- og skap/skuffeplass. Kjøkkenet har plass til spisebord. Stue: Boligen har en lys og romslig stue med flere møbleringsmuligheter. I stuen er det malt panel på vegg, parkett på gulv og store vindusflater. Videre er det montert peisovn. Som en fin forlengelse av innearealet er det utgang til en trivelig hagestue som kan benyttes året rundt. Soverom: I 2.etasje finner man 3 soverom som er malt i tidsriktige fargenyanser. Soverommene har plass til seng med tilhørende møblement samt garderobeløsning. Bad og toalettrom I 2.etasje er det et fullverdig og flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant på underskap, dusjhjørne og vegghengt toalett. I boligens 1.etasje har man et toalettrom som er innredet med servant på underskap og klosett.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Taktekking Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Radon Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres i egen garasje og på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  80540858

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   134 292,- (Omkostninger totalt)   4 824 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Varmekabler i gulv i entré, toalettrom og bad. Peisovn i stue med nytt pipeløp i 2020.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  11212

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  856652

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3083947

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/48/76: 09.12.2003 - Dokumentnr: 15152 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0235 Gnr:48 Bnr:67 09.12.2003 - Dokumentnr: 15190 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 28.11.2005 - Dokumentnr: 180988 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3033 Gnr:48 Bnr:87 01.01.2020 - Dokumentnr: 1829913 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:48 Bnr:76

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 16.09.2005. Det foreligger ferdigattest for oppføring av pipe og ildsted datert 14.05.2020. Tilbygg byggemeldt i 2017. Garasje byggemeldt 2006.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Del av gnr./bnr. 47/10, 48/6 + 8, 48/7 + 10 m.fl, Borgen" m/best. vedtatt 19.12.1994. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Borgen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 05.12.2011.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   134 292,- (Omkostninger totalt)   4 824 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  134292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 45 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500 ,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev