aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nils Knudsens veg 31, en familievennlig 1/2 part av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet

KLØFTA Nils Knudsens veg 31

Meget attraktiv 1/2 part av tomannsbolig på Kløfta - Nyere kjøkken og bad, 2 stuer, Garasje, Skjermet og solrik uteplass

 • kr 4 800 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 800 000
 • Omkostningerkr 137 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 937 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 002
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt177 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  120 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000))

  137 042 (Omkostninger totalt)

  4 937 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Nils Knudsens veg 31, en familievennlig 1/2 part av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet nær Kløfta sentrum Kombinert med en meget barnevennlig beliggenhet med trygg gangavstand til skole, barnehager og Kløfta sentrum, så har boligen en god planløsning som passer for de fleste familier: 1. etasje: Entrè, stue, kjøkken og wc. 2. etasje: Trapperom, 3 soverom, walk-in-closet og bad 3. etasje: Loftstue og bod Fra stue er det utgang til en stor og solrik uteplass med 45 kvm markterrasse og plassbygd sittegruppe. I tillegg følger det 8 kvm utebod og enkeltgarasje i rekke. Velkommen til visning!

Nils Knudsens veg 31, Viken

 • Tomt
  177m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med belegningsstein og asfalt i adkomst. Ved inngangsdøren er det en 8 kvm markterrasse (2015), samt 8 kvm utebod. Fra stuen er det utgang til en pent opparbeidet uteplass med markterrasse, sittegruppe, levegg og gjerde (2018-2022) Fellesarealet er pent opparbeidet med asfalterte trafikkarealer, plener og beplantninger. Det er flere lekeplasser og grøntarealer i området.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Utvendig: - Enebolig med tekket saltak. - Yttervegger i reisverk bekledd med panel. - Etasjeskiller i trebjelkelag. - Grunnmur av støpt såle i betong. - Takkonstruksjon fra byggeår i antatt taksperrer og undertak av sutakplater. - Fabrikkmalte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. - Fabrikkmalt balkongdør med isolerglass fra byggeår. - Fabrikkmalt slett ytterdør med glassfelt. Dør fra byggeår. - Terrasse med utgang fra stue på ca. 45 m². - Trappereppo med terrasse i front av boligen på ca. 8 m². Innvendig: - Vegger: Malte flater. Fliser på bad. - Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. - Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. - Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflategulv. - Boligen har betongsåle fra byggeår uten radonsperre mot grunn da dette ikke var påkrevet ved oppføringsåret. - Peisovn i stue med pipeløp fra byggeår. - Eiketretrapp fra byggeår med malte trappevanger. - Fabrikkmalt profilerte innerdører fra nyere årstall. Teknisk: - Vannrør fra byggeår av materialtype pex og kobber. Fordelerskap på wc. - Avløpsrør av plast fra byggeår. - Boligventilasjon med avtrekk fra badet og ventilator tilkoblet kanal på kjøkken. - Ventilspalter på vinduer og veggventiler. - Varmtvannsbereder ca. 120 L fra byggeår plassert på kjøkken. - Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i entré.

  Innhold
  1. etasje: Entrè, stue, kjøkken og wc. 2. etasje: Trapperom, 3 soverom, walk-in-closet og bad. 3. etasje: Loftstue og bod. - 45 kvm markterrasse med utgang fra stuen, og 8 kvm markterrasse ved inngangsdøren. - 8 kvm utebod. - 15 kvm enkeltggarasje.

  Standard
  TG2: Våtrom - Overflater gulv - Bad Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Boligen er vesentlig oppgradert de seneste årene: 2010: - Nytt bad og kjøkken. - Ny varmtvannsbereder (kjøkken). - Nye dører i 2. etasje. - Nye toaletter i begge etasjer. - Nye panelovner i hele huset. - Slipt og oljet eikeparkett i stue. - Oppussing av stort soverom (tapet og smartpanel). - Lagt eikeparkett i hele 2. etasje. - Malt stue. - Ny vask og skap på toalett i 1. etasje. - Lagt varmekabler og fliser i vindfang og toalett i 1. etasje, samt ny tapet. - Satt inn skyvedør med spotlight i 1. etasje. - Satt inn skyvedører og Elfa-innredning i soverom. - Elfa-innredning i garderoberom (stort soverom). 2011: - Innredning av loftetasje med montering av trapp og fastmontering avhyller. - Lagt trappefornyer (eik) på trapp opp til 2. etasje og malt rekkverk. 2013: - Ny terrasse utenfor stuen (ytterste del). 2015: - Nye skillevegger utenfor stue. - Ny terrasse på inngangsparti og innerste del av terrassen utenfor stue. - Malt hus og uthus utvendig. - Ny kodelås i inngangsdør. 2018-2022: - Oppgradert uteplass på baksiden av huset 2020: - Ny varmepumpe

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i garasje, samt biloppstillingsplass ved huset. Ellers er det godt med gjesteparkering i området.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  120 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000))

  137 042 (Omkostninger totalt)

  4 937 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med varmekabler, panelovner og varmepumpe. Det er installert peisovn i stue.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13474

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  974388

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3507796

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  6600

  Velforening
  Velavgift dekker snøbrøyting, kosting, lys osv. Faktureres kr 550 pr mnd.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/15/307: 05.02.2002 - Dokumentnr: 1327 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:15 Bnr:240 01.01.2020 - Dokumentnr: 551476 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:15 Bnr:307 05.02.2002 - Dokumentnr: 1327 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:15 Bnr:240 01.01.2020 - Dokumentnr: 551476 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:15 Bnr:307

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  120 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000))

  137 042 (Omkostninger totalt)

  4 937 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  137042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev