aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Østerudvegen 32!
Velkommen til Østerudvegen 32!

KLØFTA Østerudvegen 32

Nyere 4-roms endeleilighet (2018) m/ sentral beliggenhet- Vestvendt balkong- Garasjeplass med elbil-lader- Heis i bygget

 • kr 4 200 000
 • BRA 82 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 118 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 318 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom3
 • ArealP-rom 78 m²
 • Felleskostnaderkr 3 137
 • Tomt4 445.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Østerudvegen 32 er en innholdsrik 4-roms selveierleilighet midt i hjertet av Kløfta. Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og du har adkomst fra svalgang. Boligen inneholder en lysmalt entré med garderobe/bod, lyst og innbydende kjøkken i åpen løsning med stue, 3 soverom av god størrelse og et flislagt bad. Det er ytterligere en innvendig bod. Balkongen er vestvendt og byr på gode solforhold! Leiligheten har overflater som er malt i tidsriktige farger og det er store vindusflater for naturlig lysinnslipp. Leiligheten disponerer en garasjeplass med elbil-lader og en sportsbod i garasjeanlegg. Området er barnevennlig og ligger sentralt til på Kløfta, med gangavstand til kjøpesenter, skoler og barnehager, Kløfta stasjon og idrettsanlegg. Vel møtt til visning!
Lys og trivelig entré med god plass til oppbevaring

Østerudvegen 32, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  4. etasje: 82 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 78 kvm Entré, kjøkken, stue, 3 soverom, bad  Tomt
  4445.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Svalgangsløsning samt felles trapp- og heishus.Det er rømningstrapp på ende av blokken. Fellesområdet er pent opparbeidet med asfalterte internveier, plenområder, diverse beplantning, lekeplasser og flere sittegrupper.

  Beliggenhet
  Østerudvegen 32 ligger meget sentralt til på Kløfta i Ullensaker kommune. Eiendommen er plassert i et stille og rolig område, samtidig som den har gangavstand til flere barnehager, barneskoler og Vesong ungdomsskole. Leiligheten ligger også perfekt til for de som ønsker å pendle med kun få minutters gange til Kløfta stasjon. I gangavstand fra boligen finner du Bakkedalen. Her er det flere fotballbaner, ballbinge, idrettshall og svømmehall. Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i golf, ved Miklagard golfbane. Dette er en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som er rangert blant topp 20 i Europa. Videre kan Kløfta tilby flotte tur- og friluftsområder ved blant annet Hiltonskogen. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i skogen samt på jordene rundt omkring på Kløfta. Det er i tillegg kort vei til Romeriksåsen som gir et utvidet friluftstilbud. Leiligheten ligger like i nærheten av Romerikssenteret som har over 30 butikker. Her finner du flere klesbutikker, frisører, vinmonopol, Rema 1000 og Meny, for å nevne noe. En kort kjøretur unna finner du også Jessheim som kan tilby de fleste fasiliteter samt Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder. Østerudvegen 32 ligger perfekt til for de som ønsker å pendle. Med kun få minutters gange til Kløfta stasjon har du kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 8 minutter til Jessheim, ca. 15 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 10 minutter til Jessheim, 15 minutter til Lillestrøm og 30 min til Oslo. Et ypperlig område for deg som ønsker å ha en rolig tilværelse, men å samtidig bo sentralt og ha alle fasiliteter tilgjengelig!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med saltak tekket med takstein. Yttervegger i reisverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere og skillende vegger i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Fabrikkmalte vinduer med 3-lags isolerglass fra 2018. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Parkett og belegg i entré. Fliser på bad. Himlinger: Takessplater i himlinger. Se vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgaven for teknisk beskrivelse av eiendommen

  Innhold
  ENTRÉ Leiligheten har en lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen har praktisk tilkomst til bod med medfølgende garderobeløsning. STUE Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter. Stuen fremstår som lys og luftig med store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp inn til boligen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 8 kvm. Balkongen har gode solforhold og har plass til sittegruppe. Det er montert elektrisk markise. KJØKKEN Stilfullt og tidløst kjøkken med god plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredningen består av hvite slette fronter, benkeplate i laminat og godt med skap- og benkeplass. Hvitevarer som medfølger handelen er integrert komfyr og koketopp, integrert oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap og fryseskap. BAD Baderomsinnredningen består av fronter i hvit høyglans, dempende skuffer, servant med tilhørende speilskap med integrert belysning. Praktisk dusjhjørne med innfellbare glassdører samt vegghengt toalett. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Badet har egen nisje med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. SOVEROM Leiligheten har tre romslige soverom. Rommene har god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement samt garderobeløsning Soverommene er malt i tidsriktige farger. På det ene soverommet medfølger garderobeskap. I gang mellom soverom 2 og 3 ligger bod som per dags dato er innredet som walk-in closet. En praktisk løsning for å utnytte plass! Leiligheten har 2 innvendige boder, en i gang og en som er innredet som walk-in. I tillegg har leiligheten en teknisk bod rett utenfor inngangsdøren - her finner man bl.a. strømmåler og vannmåler. Det er også en uisolert sportsbod på ca. 6 kvm i tilknytning til parkeringsplassen i garasje.

  Standard
  Tg2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak; Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er inkludert grunnpakke tv- og internett fra Telia.

  Parkering
  En plass i felles garasjeanlegg følger seksjonen. Parkeringsplassen i garasje har el-billadning. Gjesteparkering med registering på sameiets felles tomt langs Trondheimsvegen.

  Diverse
  Garasjeplassen har elbil-lader. Dersom man ønsker å benytte denne blir man fakturert for forbruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av leiligheten skjer med viftekonvektor som benytter varmtvann. Elektrisk gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  9684

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1104883

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3977578

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Velforening
  Medlemskap i Averstadhagen 2 Boligsameie innebærer forpliktende medlemskap i Averstadhagen Utomhussameie.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med bank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  82/3236

  Felleskostnader pr. mnd
  3137

  Felleskostnader inkluderer
  Inkluderer byggforsikring, snørydding, gressklipping, strøm til fellesareal, grunnpakke kabel TV og internett fra Telia.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyrhold er tillatt. Eiere av dyr må sørge for at dyret ikke sjenerer andre beboere. Hunder skal ikke gå løs i fellesområdene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/16/237/44: 13.12.1999 - Dokumentnr: 12687 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Rettighetshaver ULLENSAKER KOMMUNE
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2014 - Dokumentnr: 25409 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:6
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:22
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:122
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:133
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:99
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Gjelder drift og vedlikehold av VA-anlegg og overvannsanlegg
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:113
  Bestemmelse om utbedring og oppgradering av overvannsanlegg
  Bestemmelse om å erstatte høyspentledning med nedgravd strømkabel
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om vannledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:233
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:234
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.09.2018 - Dokumentnr: 1295992 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 44
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 82/3236
  13.12.1999 - Dokumentnr: 12687 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Rettighetshaver ULLENSAKER KOMMUNE
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2014 - Dokumentnr: 25409 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:6
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:22
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:122
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:133
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:99
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Gjelder drift og vedlikehold av VA-anlegg og overvannsanlegg
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:113
  Bestemmelse om utbedring og oppgradering av overvannsanlegg
  Bestemmelse om å erstatte høyspentledning med nedgravd strømkabel
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om vannledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:233
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:234
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:237
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.09.2018 - Dokumentnr: 1295992 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 44
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 82/3236


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 07.04.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Oldstadmoen B2" m/best vedatt 08.11.2026

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  118042

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon for gjennomføring av salgsoppdraget kr. 45 000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og markedspakke kr. 20 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 540,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Celine Beatrice Schmidt Holm

Megler

Celine Beatrice Schmidt Holm

48 15 89 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev