aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling ved Celine B. S. Holm har gleden av å presentere Østerudvegen 40!

KLØFTA Østerudvegen 40

Innbydende 2-roms leilighet i 2.etasje fra 2018 med sentral beliggenhet - To solrike uteplasser - Fast parkeringsplass!

 • kr 2 990 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 077 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt4 006.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 87 792 (Omkostninger totalt) 3 077 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Østerudvegen! 2-roms selveierleilighet i det populære boligområdet Averstadhagen på Kløfta. Leiligheten fremstå lys og luftig samtidig som den har en god planløsning. Boligen inneholder en innbydende entré, et soverom av god størrelse, pent bad samt romslig kjøkken/stue i åpen løsning. Når det er fint vær kan dette nytes på den trivelige balkongen eller ved inngangsverandaen. Oppbevaring gjøres i innvendig bod eller i sportsbod i tilknytning inngangspartiet. Det medfølger bruksrett til en parkeringsplass. Leiligheten ligger svært sentralt på Kløfta, med gangavstand til servicetjenester og jernbanestasjon. Nærhet til alt du måtte trenge i hverdagen! Perfekt for de som ønsker å pendle med kun få minutters gange til Kløfta stasjon samt kort vei til E6. Vel møtt til visning!

Østerudvegen 40, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 49 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad.  Tomt
  4006.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har en relativt flat tomt opparbeidet med gruset intern veier, plenarealer og diverse beplantning. Gressklipping og snømåking gjøres av vaktmester.

  Beliggenhet
  Østerudvegen 40 ligger meget sentralt til på Kløfta i Ullensaker kommune. Eiendommen er plassert i et stille og rolig område, samtidig som den har gangavstand til flere barnehager, barneskoler og Vesong ungdomsskole. Leiligheten ligger også perfekt til for de som ønsker å pendle med kun få minutters gange til Kløfta stasjon. I gangavstand fra boligen finner du Bakkedalen. Her er det flere fotballbaner, ballbinge, idrettshall og svømmehall. Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i golf, ved Miklagard golfbane. Dette er en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som er rangert blant topp 20 i Europa. Videre kan Kløfta tilby flotte tur- og friluftsområder ved blant annet Hiltonskogen. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i skogen samt på jordene rundt omkring på Kløfta. Det er i tillegg kort vei til Romeriksåsen som gir et utvidet friluftstilbud. Leiligheten ligger like i nærheten av Romerikssenteret som har over 30 butikker og en hyggelig café. Her finner du flere klesbutikker, frisører, vinmonopol, Rema 1000 og Meny, for å nevne noe. En kort kjøretur unna finner du også Jessheim som kan tilby de fleste fasiliteter samt Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder. Østerudvegen 40 ligger perfekt til for de som ønsker å pendle. Med kun få minutters gange til Kløfta stasjon har du kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 8 minutter til Jessheim, ca. 15 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 10 minutter til Jessheim, 15 minutter til Lillestrøm og 30 min til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Bolig med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i reisverk utvendig fasade kledd med panel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Belegg på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 2.etasje med trappeadkomst. Ved inngangspartiet har man en uteplass på ca. 10 kvm samt tilkomst til sportsbod. Entré Leiligheten har en lys og innbydende entré med tilgang til kjøkken, bad, et soverom og en praktisk bod. Her er det god plass til sko og yttertøy. Stue Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter. Den fremstår som lys og luftig med store vindusflater som gir godt med naturlig sollys inn til boligen. Stuen har en malt kontrastvegg. Utgang til solrik balkong på ca. 6,5 kvm. Kjøkken Stilfullt kjøkken med god plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredningen består av hvite/slette fronter og benkeplate i laminat. Innredningen har integrert oppvaskmaskin, koketopp og ovn. Det er avsatt egen nisje til kjøleskap. Hvitevarene medfølger handelen. Bad Baderomsinnredningen består av fronter i hvit høyglans, dempende skuffer, servant med tilhørende speilskap med integrert belysning. Praktisk dusjhjørne med innfellbare glassdører samt toalett. Badet er romslig og har varmekabler i gulv. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom Leiligheten har et romslig soverom. Det er god plass til dobbeltseng, garderobeløsning og enkel møblering. Boder: Boligen har en innvendig bod/teknisk rom hvor varmtvannsbereder er montert. Utvendig sportsbod ved inngangspartiet. Uteplass: Leiligheten har to fine uteplasser. Fra stuen har du utgang til balkong på ca. 6,5 m² og i front av leiligheten har du balkong på ca. 10 m².

  Standard
  Samtlige bygningsdeler har fått TG1.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Standard tv-/bredbåndspakke levert av Telia er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger 1 stk. parkeringsplass. Digital registreringsløsning for gjesteparkeringen. Det vil ikke være mulig å bruke gjesteparkeringen for de som har adresse i Østerudvegen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 87 792 (Omkostninger totalt) 3 077 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekonvektor i kjøkken/stue. Gulvvarme i bad.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9834

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  754240

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2715265

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og «felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Medlemskap i Averstahagen Boligsameie innebærer forpliktende medlemskap i Averstahagen utomhussameie.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  52/1600

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, tv-og internett standardpakke Telia, vaktmestertjeneste, forretningsførsel.

  Andel fellesformue
  20944

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonssameiet Averstadhagen 3 omfatter gnr 16 og bnr 236 i Ullensaker kommune med påstående bygninger. Sameiet består av 28 boligseksjoner.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/16/236/6: 13.12.1999 - Dokumentnr: 12687 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Rettighetshaver ULLENSAKER KOMMUNE
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2014 - Dokumentnr: 25409 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:6
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:22
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:122
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:133
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:99
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Gjelder drift og vedlikehold av VA-anlegg og overvannsanlegg
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:113
  Bestemmelse om utbedring og oppgradering av overvannsanlegg
  Bestemmelse om å erstatte høyspentledning med nedgravd strømkabel
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om vannledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.01.2018 - Dokumentnr: 358636 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 52/1600
  13.12.1999 - Dokumentnr: 12687 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Rettighetshaver ULLENSAKER KOMMUNE
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2014 - Dokumentnr: 25409 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:6
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:22
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:122
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:133
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:99
  Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:226
  Gjelder drift og vedlikehold av VA-anlegg og overvannsanlegg
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.07.2017 - Dokumentnr: 776344 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:113
  Bestemmelse om utbedring og oppgradering av overvannsanlegg
  Bestemmelse om å erstatte høyspentledning med nedgravd strømkabel
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2017 - Dokumentnr: 1167206 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om vannledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2017 - Dokumentnr: 1268978 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: Knr:3033 Gnr:16 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.01.2018 - Dokumentnr: 358636 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 52/1600


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 87 792 (Omkostninger totalt) 3 077 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 45 000,- Tilrettelegging: 16 000,- Markedsføringspakke: 20 000,- Oppgjør: 6 500,- Utlegg: 3 040,- Alle beløp inkl. mva.

Celine Beatrice Schmidt Holm

Megler

Celine Beatrice Schmidt Holm

48 15 89 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev