aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Pærehagen 4 Collage

KLØFTA Pærehagen 4

Lys og romslig 3-roms selveier på Kløfta med heisadkomst, garasjeplass og solrik balkong!

 • kr 3 800 000
 • BRA 91 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 800 000
 • Omkostningerkr 107 212
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 907 212
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81 m²
 • Felleskostnaderkr 3 277
 • Tomt3 005.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 803 821,-)) 107 212,- (Omkostninger totalt)
Aktiv Eiendomsmegling ved Iris Therese Asak har gleden av å presentere en attraktiv og romslig 3-roms selveier i 3.etasje med adkomst fra svalgang. Leiligheten inneholder entré, åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom, flislagt bad og oppbevaringsbod. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong. Det er heis i bygget. Med leiligheten følger en reservert plass i felles garasjeanlegg og bod i kjelleren. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til alle fasiliteter i Kløfta sentrum. Det er kun 200m til Kløfta stasjon, hvor toget inn til Oslo sentrum bruker knappe 30 minutter. Du tar deg til Oslo Lufthavn på en knappe 15 minutters kjøre- eller busstur. Her får du en rolig tilværelse, samtidig som du har kort avstand til alt du måtte behøve i hverdagen! Vel møtt til visning

Pærehagen 4, Viken

 • Tomt
  3005.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets fellestomt er pent opparbeidet med asfalterte internveier, grøntarealer, lekeplass og sittegrupper. Tomten har noe beplantning av bl.a prydbusker og trær.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en svært sentral og ettertraktet beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Boligen ligger i et veletablert boligområde med kort vei til blant annet kollektivtransport, dagligvarebutikker og kjøpesenter. Det er både skoler og barnehager i nærheten av leiligheten. Nærmeste dagligvareforetning er Kiwi. Fra leiligheten er det kun noen minutters gange til Romerikssenteret. Her finner du dagligvarebutikker som Rema 100 og Meny, vinmonopolet, og et godt utvalg av øvrige butikker. I tillegg til kjøpesenterets hyggelige cafè, finner du også flere andre spisesteder i Kløfta sentrum. For deg som ønsker et enda bredere tilbud, ligger Jessheim Storsenter kun 10 minutter i bil unna. Her finner du virkelig alt du måtte trenge av tjenester! Kløfta har et godt etablert og bredt tilbud innen sport og fritid. Like ved finner du flere fotballbaner, idrettshall og svømmehall. Perfekt for deg som liker organiserte aktiviteter! Samtidig ligger treningssenteret Sportica like i nærheten. Kløfta har også et godt tilbud for de som er interessert i golf, ved Miklagard golfbane. Kløfta har også gode turmuligheter sommer som vinter. Hiltonskogen byr på flotte turløyper, hvor det også blir kjørt opp skiløyper på vinterstid. Da det kun er 200 m til Kløfta stasjon, har boligen optimal beliggenhet for deg som pendler. Fra Kløfta går toget inn til Lillestrøm og Oslo sentrum hver halvtime, og bruker knappe 30 minutter. Det er også kun 15 minutter i bil eller buss inn til Oslo Lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Offentlig kommunikasjon
  Da det kun er 200 m til Kløfta stasjon, har boligen optimal beliggenhet for deg som pendler. Fra Kløfta går toget inn til Lillestrøm og Oslo sentrum hver halvtime, og bruker knappe 30 minutter. Det er også kun 15 minutter i bil eller buss inn til Oslo Lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Bygningen antas fundamentert med betong til stedlige masser. Etasjeskillere av prefabrikerte betongelementer. Yttervegger oppført med betong og utfyllende bindingsverk, fasader kledd med fasadeplater og trekledning. Flat takkonstruksjon, antatt tekket med asfalttakbelegg/takfolie (ikke besiktiget). Innvendig: Himling med betongelementer og malte plater. Vegger med malte plater og tapet. Gulv med 3-stavs eikeparkett.

  Innhold
  Entré: Du har adkomst til leiligheten fra svalgang og det første som møter deg er en lysmalt entré/gang. Her er det plass til klesoppheng og tilhørende møblement. Leiligheten har calling-system. Kjøkken Kjøkkenet er i en delvis åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredningen består av profilerte fronter, laminat benkeplate og frittstående hvitevarer. Det er godt med benk- og skapplass. I forlegning av kjøkkenkroken har man god plass til spisegruppe. Stue Leilighetens stue har godt med naturlig lysinnslipp og utgang til en trivelig balkong på ca. 15 kvm. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter. Gjennomgående i leiligheten er det parkett på gulv og lyse vegger. Bad Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant på underskap, toalett, dusjkabinett og det er opplegg for vaskemaskin. Soverom Leiligheten har 2 soverom av god størrelse, begge med skyvedørsgarderobe. Rommene har god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Fra det ene soverommet har man tilkomst til leilighetens bod hvor man finner sikringsskap og det er montert hyller.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom Det er avvik: Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i eldre bad. Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er avvik: Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i eldre bad. Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det er avvik: Etableringsåret og kort gjenstående levetid på membran ligger til grunn for tilstandsgraden. Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å etablere tett dusjkabinett på bad eldre enn 10 år.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger reservert plass i felles garasjeanlegg. Sameiet har gjesteparkering for gjester av beboerne.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 803 821,-)) 107 212,- (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  3971

  Info kommunale avgifter
  NB! Lavt forbruk, noe høyere kommunalinfo må forventes. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Leiligheten har installert vannmåler.

  Formuesverdi primær
  1019411

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3669879

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 1 019 411 per 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 669 879 per 31.12.21

  Andre utgifter
  Felleskostnader Kommunale avgifter Innboforsikring Strøm Tv/internett Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  81/2483

  Felleskostnader pr. mnd
  3277

  Felleskostnader inkluderer
  I tillegg kommer kollektiv-tv med kr. 324,87 pr. mnd. Dette faktureres to ganger pr. år.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt under forutsetning av at Ullensaker kommunes regler for dyrehold respekteres. Spesielt følgende; Det er båndtvang hele året. Eier av hund plikter på offentlig sted å fjerne avføring etter hund på forsvarlig måte. Sameiets fellesområder er også å betegnes som offentlig sted.

  Eierskiftegebyr
  1045

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/29/1036/29: 02.11.2009 - Dokumentnr: 828824 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2009 - Dokumentnr: 828824 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Gjelder denne registerenheten med flere 19.09.2003 - Dokumentnr: 11054 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 29 Formål: Bolig Sameiebrøk: 81/2483 02.11.2009 - Dokumentnr: 828824 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2009 - Dokumentnr: 828824 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Gjelder denne registerenheten med flere 19.09.2003 - Dokumentnr: 11054 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 29 Formål: Bolig Sameiebrøk: 81/2483

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Boligen ligger til privat vei.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 803 821,-)) 107 212,- (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  107212

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Boligselgerforsikring dødsbo: Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Provisjon 42 000,- Markedsføringspakke 20 000,- Tilrettelegging 16 000,- Oppgjør 6 500,- Inneståelsesgebyr 6000,- Utlegg kommunale opplysninger 4300,- Utlegg opplysninger forretningsfører 3500,- Visning 2500,- Panterett med urådighet - Statens Kartverk 585,- Elektronisk grunnbok 300,- Alle beløp er inkl. mva

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev