aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stordamringen 4 A! En moderne og pen halvpart tomannsbolig fra 2023, med flott beliggenhet og utsikt.
Velkommen til Stordamringen 4 A! En moderne og pen halvpart tomannsbolig fra 2023, med flott beliggenhet og utsikt.

KLØFTA Stordamringen 4 A

Flott halvpart tomannsbolig med luftig beliggenhet og fantastiske sol- og utsiktsforhold i barnevennlig område - garasje

  • kr 5 990 000
  • BRA-i 118 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 5 990 000
  • Omkostningerkr 150 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 140 990
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • Tomt397.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 149 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 150 990 Omkostninger totalt 161 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 164 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 140 990 Totalpris. inkl. omkostninger 6 151 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 6 154 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Stordamringen 4 A! En moderne og pen halvpart tomannsbolig fra 2023, med flott og luftig beliggenhet på en høyde i boligfeltet. Gode sol- og utsiktsforhold. Boligen går over to plan og inneholder hall med gulvvarme, pent kjøkken med integrerte hvitevarer, stue med peisovn, tre gode soverom, to fine flislagte bad, tek.rom og innvendig bod. Utgang til balkong på hver side i 2. etasje, samt utgang fra ene soverom nede til hagen. Det medfølger en garasjeplass i felles dobbelgarasje. Boligen ligger på det nyere boligfeltet Borgen Vest. Herfra er det gangavstand til skole, idrettsanlegg og flere barnehager. Det er ca 6 km til Kløfta der det er dagligvarebutikker og togstasjon, og ca 8 km til Jessheim hvor du finner alle øvrige servicetilbud, samt ungdomsskole. Kort vei til E6.
Det følger 1 garasjeplass i garasje som deles med nabo.

Stordamringen 4 A, Akershus

  • Tomt
    397.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Det er bruksrett til utearealer rundt hver av de to seksjonene. Tomten er opparbeidet med noe plen og asfaltert innkjøring/gårdsplass.

    Beliggenhet
    Boligen ligger ved et landlig, trafikkstille og barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune, ca 6 kilometer øst for Kløfta sentrum. Det er et naturskjønt område med nærhet til Borgen barneskole og barnehager. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper og idrettshall m.m. Borgen idrettslag har aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport. Eiendommen ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med badeplass. Det er ca 6 km til Kløfta hvor du har mange gode servicetilbud med blant annet Romerikssenteret som har gode og varierte utvalg. På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, samt Ullensaker Kulturhus med kino og bibliotek. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Tid med bil ca: 6 min til Kløfta 16 min til Gardermoen 12 min til Jessheim 20 min til Lillestrøm 25 min til Oslo For mer info se: www.borgenvest.no www.ullensaker.kommune.no, og søk Borgen

    Adkomst
    E6: Ta av ved Kløfta og ta så til høyre i rundkjøringen mot Kongsvinger (E16 Kongsvingervegen). Etter en stund tar du første avkjøring til høyre mot Borgen/Ingjersmyr. Følg så Gamle Kongsvingerveg og ta av på din 4. avkjøring på venstre side til Myrhusvegen. Etter ca 1 km vil du få det nye boligfeltet på din høyre hånd. Følge Furubakken oppover, og du vil snart se Stordamringen 4 på høyden foran deg.

    Bebyggelse
    Nærområdet består av det nye boligfeltet Borgen vest, som er bygget inntil det gamle boligfeltet på Borgen. Her er det både rekkehus, eneboliger og tomannsboliger.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er gangavstand til Borgen skole, og flere barnehager. Ungdomsskoleelever på Borgen tilhører Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim, og det går skolebuss dit. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet på Hvam, Jessheim, Nannestad, Skedsmo og Lillestrøm.

    Skolekrets
    Borgen skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Det er togstasjon på Kløfta med god togforbindelse til/fra Oslo (ca 33 minutter). Parkering for pendlere ved stasjonen.

    Byggemåte
    Boligen er etablert med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et flatt tak tekket med papp/asfaltbelegg. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags glass. Terrasse 1: Terrasse bygget med impregnert bjelkelag og terrassebord. Trerekkverket er målt til ca. 100cm. Terrassen er målt til ca. 7 kvm. Terrasse 2: Terrasse bygget med impregnert bjelkelag og terrassebord. Trerekkverket er målt til ca. 100cm. Terrassen er målt til ca. 14 kvm. Det medfølger del av dobbel garasje, som deles med naboen. Bygningen har en ringmur av Leca, med veggkonstruksjon i bindingsverk av tre, kledd med liggende trekledning. Taket er flatt og tekket med papp, og det er installert en automatisk leddport.

    Innhold
    Overflater: Gulv: Innvendig gulv med laminat. Fliser på våtrom. Vegger: Malte overflater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater. Downlights i bad, gang, stue og kjøkken. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Innredningen har grå, glatte fronter og benkeplate av laminat. I kjøkkenet er det integrerte hvitevarer, herunder kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, vannstoppsystem og komfyrvakt. Bad 1. etasje: Pent bad med flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Rommet har innredning med nedfelt servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusjhjørne med glassvegger. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Bad 2. etasje: Flott bad med flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Rommet har innredning med nedfelt servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusjhjørne med glassvegger. Kort fortalt: - Halvpart tomannsbolig over to etasjer med god planløsning på ei flott tomt med utsikt. - Tidsriktig kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Romslig stue i 2. etasje med peisovn. - 3 gode soverom. - Pene flislagte bad i hver etasje. - Flotte terrasser/balkonger med god plass til utemøblement. - Sportsbod i underetasjen. - Garasjeplass. - Balansert ventilasjon. - Fremtrukket 32 mm rør til carport for fremtidig el-bil lader. - TEK17 standard. - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Borgen med kort vei til skole, barnehage, idrettshall og gode rekreasjonsmuligheter. - Kort vei til E6, og flott for pendlere. - Ca 30 minutter med bil til Oslo!

    Standard
    Ingen bemerkninger angående tilstandsgrad 2 og 3. Boligen er oppført i 2023 etter TEK 17. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 01.10.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Kabel/fiber er fremlagt fra sikringsskap til 1stk TV/Data punkt. Tilknytning til avtale med fiber selskap ordnes av kjøper.

    Parkering
    Det følger en garasjeplass i dobbelgarasje som deles med naboen. Det er også parkeringsmuligheter foran denne. Det er forberedt for el-bil lader med trekkerør i garasje.

    Forsikringsselskap
    Byggmester forsikring.

    Radonmåling
    Radonduk i grunnen og radonbrønn med lufting over tak. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger. Dokumentert med ferdigattest.

    Diverse
    Det er ca 100 mål på feltet som på sikt skal bygges ut, så kjøpere må påregne utbygging i området i flere år fremover. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 149 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 150 990 Omkostninger totalt 161 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 164 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 140 990 Totalpris. inkl. omkostninger 6 151 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 6 154 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp elektrisk med panelovner og gulvvarme i badene, teknisk rom og hall. Det er vedovn i stuen. Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner fra Flexit i bod/vaskerom.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    17794

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt reguleres av kommunen, og derfor kan tilkomme ved en senere anledning.

    Formuesverdi primær
    1231591

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    4926365

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, velavgift, snømåking, tv/internett, m.m.

    Årlig velavgift
    1500

    Velforening
    Det er pliktig medlemskap i Borgen Vest Vel. Vellet drifter interne veier på feltet med snømåking, lys og lekeplasser. Velavgiften er pt. på kr 1.500,- pr år.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/45/91/2: 24.02.1869 - Dokumentnr: 900036 - Utskifting Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 29.10.2014 - Dokumentnr: 934400 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:69 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709083 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:73 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:74 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:75 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:76 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:77 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:78 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:79 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:80 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Rett til bruk av felles lek og turdrag Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709083 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:73 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:74 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:75 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:76 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:77 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:78 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:79 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:80 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709420 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:212 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:213 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:214 Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709420 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:212 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:213 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:47 Bnr:214 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.2021 - Dokumentnr: 510110 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Borgen Vest Velforening Org.nr: 924 967 366 Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:91 Gjelder denne registerenheten med flere 27.06.2023 - Dokumentnr: 677015 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2 Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m. Det vil bli tinglyst veirett inn til eiendommen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for nybygg - oppføring av tomannsbolig med dobbelgarasje på eiendommen (gnr/bnr) 45/91 Stordamringen 4A og B, 2040 Kløfta datert 10.11.2023.

    Vei, vann og avløp
    Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Furubakken og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel. Felles vei til eiendommen for de to seksjonene. Det må påregnes kostnader for vintervedlikehold av denne. Faktura kommer fra nabosameiet, ca kr 3.000 pr år. Boligen er koblet til offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "B3 og B6 og Borgen vest" m/best. vedtatt 08.03.2016. Avsatt i kommuneplanen til: nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Borgen til: nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 05.12.2011. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 149 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 150 990 Omkostninger totalt 161 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 164 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 140 990 Totalpris. inkl. omkostninger 6 151 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 6 154 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    150990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har ikke bebodd eiendommen, og kjenner dermed ikke til boligen slik daglig bruk fordrer.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 2.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 7.800,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysningsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev