aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Nøtteskogen 46 presenteres av Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt.

KNARREVIK Nøtteskogen 46

Knarrevik | Flott og moderne 3-roms fra 2013 med gode bokvaliteter! Fast garasjeplass m/m for elbillader. barnevennlig.

 • kr 2 790 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 790 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 1 802
 • Tomt6 565.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Nøtteskogen 46. Dette er en flott og moderne leilighet fra 2013 med en fin og skjermet beliggenhet i et rolig og tilbaketrukket boligfelt. ?Bygg fra 2013 med god standard ?Gjennomgående 3-stav parkett i alle rom, forutenom bad ?Fast parkeringplass i lukket garasjeanlegg med mulighet for elbillader ?Tv og internett inkludert i de månedlige felleskostnadene ?Barnevennlig og rolig område ?Trappefri adkomst til leiligheten Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang/entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg medfølger det innvendig bod på 3kvm, eksterne bod og fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Nøtteskogen 46, Vestland

 • Tomt
  6565.9m²

  Beliggenhet
  Velkommen til Nøtteskogen 46! En svært flott leilighet med en sentral beliggenhet i et sentralt boområde på Knarrevik. Av dagligvarebutikker i nærområdet er tilbudet mangfoldig med både Meny, Rema 1000 og Coop Obs innen kun en ca 4-5 minutters kjøretur unna ettersom alle ligger ved kjøpesenteret Sartor storsenter. Senteret består av 170 butikker og virksomheter som blant annet apotek, motebutikker, frisør og vinmonopol. Det er også flere spisesteder i området rundt Sartor som blant annet iSushi, Egon og Milano Pizzeria for å nevne noen. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo i et hyggelig og sentralt boområde med et godt utvalg av fasiliteter ikke altfor langt unna. Det er flere barnehager og skoler som ligger i området, og den nærmeste er Marihøna barnehage (1-5 år) bare få minutters kjøretur unna. Ellers er Veksthuset barnehage og Liljevatnet barnehage like i området. For de eldre barna har Hjelteryggen skole trinn fra 1-7 kl. og ligger kun 5 minutters kjøretur unna. Fjell ungdomsskole og Sotra videregående skole er også i området. Er man glad i å bevege seg ute er det mange fine turmuligheter i området rundt boligen, som tur til Liatårnet eller en spasertur rundt Storavatnet. Den gamle kirkevegen i Fjell er også verdt å nevne som et spennende turmål. Veien ble hovedsakelig nyttet av folk som skulle til og fra Fjell kirke, hvor det har vært kirkested gjennom 700 år. Turveien går også nær flere vann i et vakkert naturområde med lyng og fjellknauser. For de som foretrekker innendørs trening ligger treningsstudioene SKY Fitness Drotningsvik og Sprek og blid på Straume ca. en 5-6 minutters kjøretur unna. Ønsker du å benytte deg av kollektivtransport er nærmeste busstopp ved hovedveien rett ved boligen. Her går det hyppige avganger til flere bydeler, blant annet til Bergen sentrum. Ellers ligger Bergens flyplass Flesland rundt en 22 minutters kjøretur unna, samt 16 minutter til Bergen jernbanestasjon.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan Eirik Bjordal. Grunn og fundamenter: Betongkonstruksjon på fundament av antatt faste masser. Yttervegger: Ytterveggene er utført i tre og pusset murkonstruksjon. (Bewielementer) Takkonstruksjoner: Flatt tak tekket med papp/belegg Gulvsystemer: Etasjeskiller er av betongdekke. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. - Innvendig > Overflater. Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Bom i flis. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank- Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Sikringsskap henger i bod. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 65 kvm BRA / 62 kvm P-rom Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang/entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 3 kvm, samt 1 stk fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg.

  Standard
  Velkommen til Nøtteskogen 46! Dette er en leilighet med gjennomgående god standard. På gulv er det parkett og veggene har malte plater. Med utgang fra stue har du tilgang til en stor terrasse på 15 kvm. Her har du god plass til å nyte de fine dagene Knarrevik har å by på. Entré | Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er den romslige gangen på 7 kvm. Her har du god plass til å innrede med garderobeløsninger for yttertøy og sko. Det er også elektrisk varme i gulvet her. Stue/kjøkken | Stuens utforming og størrelse gjør at du enkelt kan innrede i ulike soner og etter behov. I tillegg til den favoriserte sofakroken har du god plass til spisebord og annet møblement etter ønske. Stuen domineres ellers av store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Kjøkkenet er levert av HTH. Det har en innredning av glatte fronter og benkeplate av laminat. Kjøkkenet inneholder: Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Avtrekk via balansert ventilasjon. Bad | Badet måles til et areal på 5,3 kvm, og er helfliset. Det har en innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne, samt opplegg for vaskemaskin. Av varmekilde er det elektriske varmekabler i gulvet. Soverom | Leilighetens to soverom måles til hhv. 11,1 kvm og 6,5 kvm. På det største romme har du god plass til å innrede med en seng av stor størrelse, samt garderobeløsning.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast parkering i felles lukket garasjeanlegg. Det er mulig å installere el.bil lader om det er ønskelig.

  Diverse
  - Kjøleskap, induksjonsplate, ovn, oppvaskmaskin samt kombi vaskemaskin/tørketrommel medfølger handelen. - Fryseboks medfølger ikke handelen. - Det opplyses at det har vært observert sølvkre på badet i leiligheten. - Det opplyses om at mobildekning i leiligheten er variabel fra de ulike leverandørene, men med wifi anrop er den den helt optimal. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13715

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer: Vann, avløp og renovasjon.

  Formuesverdi primær
  632973

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  2278703

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 632 973 per 2020 Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 278 703 per 2020

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  65/2302

  Felleskostnader pr. mnd
  1802

  Felleskostnader inkluderer
  TV/internett (altibox), vedlikehold og strøm i fellesareal, felles byggforsikring, samt brøyting og salting.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4626/41/59/23: 01.03.1950 - Dokumentnr: 1416 - Utskifting Gjelder inn- og utmark
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:41 Bnr:59
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.05.1950 - Dokumentnr: 2906 - Utskifting Overutskiftning over inn- og utmark
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:41 Bnr:59
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2011 - Dokumentnr: 945754 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av frittstående nettstasjon og tilhørende kabelanlegg
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:41 Bnr:59
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.11.2022 - Dokumentnr: 1252164 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eie Økonomi AS
  Org.nr: 990 025 983
  Elektronisk innsendt
  30.05.2013 - Dokumentnr: 432714 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 23
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/2302


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 27.08.2015 vedrørende 3 bustadblokker, bygg 1, bygg 2 og bygg 3.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boliger ifølge Øygarden kommune. Reguleringsformål: PlanID: 124620060036. Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate. Formål: Boliger. Feltbetegnelse: B. Reguleringsplan: PlanID: 24620060036. Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate. Plannavn: 193 RP Botnen,Valen(41 59,282,283 mfl)_E1. Planbestemmelse: Med bestemmelse som egen tekst. Ikrafttredelsesdato: 14.06.2007. Arealformål: PlanID: 124620130020. Oversiktsplanareal: Boligbebyggelse. Arealbrukstatus: Nåværende. Kommuneplan: PlanID: 124620130020. Plantype: Kommuneplanens arealdel. Planstatus: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelsesdato: 18.06.2015. Plannavn: Arealplandelen til kommuneplan.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tommy Myrtvedt

Megler

Tommy Myrtvedt

98 08 63 25

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev