aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Stiåsen 36, presentert av Aktiv v/Kaia Hostvedt Dahle.
Velkomen til Stiåsen 36, presentert av Aktiv v/Kaia Hostvedt Dahle.

KODAL Stiåsen 36

Lekker nyoppført enebolig med utleieleilighet. Solcellepanel, carport og barnevennlig. Lav dok.avgift!

 • kr 6 730 000
 • BRA 183 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 6 730 000
 • Omkostningerkr 42 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 772 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom5
 • ArealP-rom 177 m²
 • Tomt997.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 730 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 772 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Utleieleilighet - Plantegning 1 etasje
Velkommen til denne flotte eneboligen i Stiåsen fra 2023. Ideell for barnefamilier eller som generasjonsbolig med en godkjent utleieleilighet. Boligen byr på gode kvaliteter med laminatgulv, flislagte badegulv og stilige kjøkken i sort utførelse med integrerte hvitevarer. De imponerende takhøydene i soverommene og stuen gir rommene et unikt og kult preg. Solcellepanelene på taket leverer 10.000 kWh årlig. Boligen leveres med carport. Denne kan enkelt endres til garasje etter ny eiers ønske. Gangavstand til skole/barnehage, natur rett utenfor døren og ingen gjennomgangstrafikk i gaten. Dette er en flott bolig i et attraktivt område, som du ikke vil gå glipp av!
Det er fin plass til spisestue i stuen/kjøkkenet.

Stiåsen 36, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Hovedhus
  Bruksareal
  1. etasje: 71 kvm Entre, gang, hall m/ trapp, toalettrom, soverom, stue/kjøkken og teknisk bod.
  2. etasje: 59 kvm Gang m/ trapp, 3 x soverom, omkledningsrom og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Entre, gang, hall m/ trapp, toalettrom, soverom og stue/kjøkken.
  2. etasje: 59 kvm Gang m/ trapp, 3 x soverom, omkledningsrom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Teknisk rom

  Utleieleilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm Entre, gang, stue/kjøkken, bad og bod. Hemsen har ikke målbar takhøyde, men gulvarealet er på 13 kvm.
  Primærrom
  1. etasje: 50 kvm Entre, gang, stue/kjøkken, bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod.  Tomt
  997.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig tomt med pent opparbeidet areal til parkering og store terrasser. Ferdig opparbeidet uteområde med store solrike terrasser. Det er avsatt plass til garasje.

  Beliggenhet
  Velkommen til Stiåsen 36 som ligger i et rolig og barnevennlig felt. Her finner du mange aktiviteter for både store og små, samt er det kort vei ned til Kodal sentrum med skole, barnehage, butikk, bensinstasjon m.m. Barneskolen ble ferdig i 2020 hvor du har en trygg skolevei fra boligen på ca. 5 minutter Ellers finner du fine akebakker, oppkjørte langrennsløyper, nærhet til skog, freesbeegolfkurv på lekeplassen, samt lekekamerater til barna i området. Nærmeste busstopp er Sti som tar ca. 3 minutters gange fra boligen. For de aktive er det både taekwondo, fotball, håndball, ungdomsklubb, allidrett, barneidrett, skikarusell, gråtassen triathlon, Kodalmila, stor freesbeegolfbane - en for barn og en som er ganske kjent for mer øvede, ballbinge, treningsrom med spinning timer og styrketrening, stor ny fotballbane og håndballhall, lysløype og masse merkede turer, beverhuken med gapahuk robåt og bålpanner man kan benytte seg av. Det er heller ikke langt fra naturperlene oppe i Heia, og ved Goksjø, hvor det er både roklubb og kajakkutleie. DNT arrangerer mye artig ved Goksjø og der er det også klatreløype for barn. Badevann i Andebu, blant annet Kleivern og merkedammen som ikke er alt for langt, med god vannkvalitet. I Andebu er det også gokartbane og stor lekeplass. Det er også egen revy for de som ønsker dette, samt arrangementer i Vonheim. Fra Kodal er det ca. 15-18 minutter til Sandefjord sentrum med alle sentrumsfasiliteter som kjøpesenter, restauranter, kafeer, mm. Ellers tar det ca. 20 minutter til Tønsberg og Larvik og Torp flyplass.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde med enebolig og småhusbebyggelse.

  Skolekrets
  Kodal

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i bindingsverk i tre over støpt såle. Boligen er oppført med saltak i moderne stil og har integrerte sol-paneler i flat takstein. Estimert produksjon av el. ca.10 000 kw i året. Boligen bærer preg av luftige og spennende rominndelinger. Begge bo-enhetene er utstyrt med varmtvannsberedere som utnytter bruk av elektrisitet i best økonomisk tid på døgnet. Det er ikke avholdt tilstandsrapport for eiendommen da boligen er nyoppført og selges med garanti iht bufl fra selger (inntil 6 mnd etter ferdigstillelse)

  Innhold
  Hoveddel: 1.etg.: Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda, soverom, bad, teknisk rom, gang, entre og bod. 2.etg.: 3 soverom, bad og bod. Adkomst til loft. Leilighet: Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda, bad, soverom og adkomst til hems. Entre og bod. Areal 1. etg. boligdel. BRA: 71 m². P-rom: 68 m² (Entré, gang. hall m/trapp, toalettrom, soverom, stue/kjøkken) S-rom: 3 m² (teknisk rom) Areal 2. etg. boligdel. BRA: 59 m² P-rom: 59 m² (gang m/trapp, soverom x 3, omkledningsrom, bad) S-rom: 0 m² Areal 1. etg. hybel. BRA: 53 m?² P-rom: 50 m² (entré, gang, stue/kjøkken, soverom, bad?) S-rom: 3 m² (bod) Areal hems hybel Ikke målbar takhøyde. Gulvareal 13 m². Sum areal: BRA: 183 m² P-rom: 177 m² S-rom: 6 m² Arealberegningene er hentet fra arealmålingsrapport datert 9/10-23 av Olav Kvilhaug.

  Standard
  Velkommen til denne lekre eneboligen i Stiåsen. Boligen stod ferdig 2023 og er klar for nye eiere. Huset er godt tilbaketrukket på tomten slik at man får god plass til hage, parkering og carport (evt garasje). Med solrik beliggenhet og ikke minst barnevennlig område er dette er super bolig for en barnefamilie eller som generasjonsbolig da man har en godkjent utleieleilighet. Kvalitetene er gjennomgående gode med slette flater, laminat på gulv i oppholdsrom og soverom, mens badene har fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Vedovn i hoveddelens stue. Begge enhetene har lekre kjøkken i sort utførelse og integrerte hvitevarer. Badene er fliset med delikate fliser i nøytrale farger. Tidløs innredning og finisher som sorte detaljer på glassvegg mm. Legg merke til takhøyden i soverommene i 2.etg. Her er takhøyden helt opp i mønet beholdt - noe som gir et kult uttrykk og i tillegg gir rom for eks lagring eller en liten hems til seng. Leiligheten har også denne løsningen i stuen. En statementlampe her vil møblere hele rommet. Leiligheten har fått utnyttet arealet i takhøyden med en stor hems. Begge enhetene har store entreer med tilhørende bod/vaskerom. Herfra er det direkte gjennomgang til verandaen. Verandaene er avskilt slik at man får hver sin usjenerte plass. Gode arealer å boltre seg på. Det er montert solcellepanel på taket. Legg merke til de stilige panelene som "blender" inn og ikke er prangende. Disse forsyner strøm til hovedenheten og leverer ca 10.000 kWh pr år. Boligen vil bli levert med carport som kan modifiseres til garasje om ønskelig. Evt. søknad og kostnader ved endring til garasje må ny eier stå for. En meget flott bolig i et attraktivt område!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Klargjort for fiber

  Parkering
  Rikelig med parkering i egen gårdsplass. Boligen blir levert med carport. Denne kan oppgraderes til garasje men da vil kostnad og søknad tilfalle kjøper.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 730 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 772 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Solcellepanel på taket sørger for ca 10.000 kWt pr år. Anlegget har en garanti på 30 år. Vedovn i stue. P.t. er denne ikke registrert hos feievesenet, men besørges av selger.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  20054

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er stipulerte kostnader. Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse av boligen. Gebyrene er iflg kommunen: Standard abonnement renovasjon = 2937,50 *2 Fast abonnementsgebyr vann = 1813,75 * 2 Forbruk vann bolig over 70 kvm, 160 m3 = 2580,00 * 1 Forbruk vann bolig mellom 50 og 60 kvm, 96 m3 = 1548,00 * 1 Fast abonnementsgebyr avløp = 2015,00 * 2 Forbruk avløp bolig over 70 kvm = 342,00 Forbruk avløp bolig mellom 50 og 70 kvm = 2052,00*1 Hvis boenhetene har pipeløp/peis/ovn/vedovn så få de i tillegg årsgebyr feiing på 305 kr. per enhet. Noen av beløpene er ganget med to da boligen har egen utleiedel.

  Formuesverdi primær
  663000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Andre utgifter
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3804/308/62: 10.01.2017 - Dokumentnr: 29006 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3804 Gnr:308 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1131371 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0710 Gnr:308 Bnr:62


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel (24.9.2019) er avsatt til boligbebyggelse - nåværende. Eiendommen er regulert etter planid 20130017 med plannavn Stiåsen 3 (16.6.2015) med formål om boligbebyggelse. Det er regulert turvei i bakkant av boligen (mellom tomtene, se kart), og regulert til videre vei etter snuhammeren ved siden av Stiåsen 34. Se vedlagte kart.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det er gitt tillatelse etter plan- og bygningsloven for utleie av selvstendig boenhet. 

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 730 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (Avgiftsgrunnlag 1 000 000,00))   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 772 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  42042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon.  Selger har ikke anledning til å tegnet boligselgerforsikring på boligen ihht vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 18000,-, oppgjørshonorar kr. 5900,- og visninger kr. 3000,-. (helg 4000,-). Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 55000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg, samt et rimelig vederlag. Alle beløp er inkl. mva.

Kaia Hostvedt Dahle

Megler

Kaia Hostvedt Dahle

90 98 29 98

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev