aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stiåsen 44 - en helt rå eiendom
Velkommen til Stiåsen 44 - en helt rå eiendom

KODAL Stiåsen 44

Flott og nyere enebolig beliggende fritt og solrikt med solceller på taket - stor dobbelgarasje - flotte terrasser!

 • kr 6 500 000
 • BRA 223 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 179 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 679 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom4
 • ArealP-rom 165 m²
 • Tomt814.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Planskisse 2.etasje
Rålekker enebolig fra 2021, beliggende høyt og fritt i et veletablert og populært nabolag. Boligen er stor og innholdsrik med en ekstra stor integrert garasje. Dette er eiendommen for deg som drømmer om en nyere og moderne bolig med god planløsning for hele familien. Det er 3 bad, badstue, 4 soverom (et soverom er innredet som TV-stue), samt et rålekkert, moderne og praktisk kjøkken i åpen løsning med stuen. Det er terrasse i hver ende av det gjennomgående rommet. Det er en pent opparbeidet hage samt 4 terrasser! Stiåsen 44 ligger i et rolig og barnevennlig felt. Her finner du mange aktiviteter for både store og små, samt er det kort vei ned til Kodal sentrum med skole, barnehage, butikk, bensinstasjon m.m. Trygg skolevei fra boligen (ca. 5 minutt).
Planskisse 1.etasje

Stiåsen 44, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 142 kvm
  2. etasje: 81 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 91 kvm Hall m/trapp , 3 soverom , Bad, Bad ved hall, Vaskerom og Badstue
  2. etasje: 74 kvm Stue/kjøkken , Soverom og Bad
  Sekundærrom
  1. etasje: 51 kvm Teknisk rom og garasje
  2. etasje: 7 kvm Garderobe  Tomt
  814.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med gressplen og platting utenfor soverommet. Solrik tomt som strekker seg rundt hele boligen.

  Beliggenhet
  Velkommen til Stiåsen 44 som ligger i et rolig og barnevennlig felt. Her finner du mange aktiviteter for både store og små, samt er det kort vei ned til Kodal sentrum med skole, barnehage, butikk, bensinstasjon m.m. Barneskolen ble ferdig i 2020 hvor du har en trygg skolevei fra boligen på ca. 5 minutter Ellers finner du fine akebakker, oppkjørte langrennsløyper, nærhet til skog, freesbeegolfkurv på lekeplassen, samt lekekamerater til barna i området. Nærmeste busstopp er Sti som tar ca. 1 minutters gange fra boligen. For de aktive er det både taekwondo, fotball, håndball, ungdomsklubb, allidrett, barneidrett, skikarusell, gråtassen triathlon, Kodalmila, stor freesbeegolfbane - en for barn og en som er ganske kjent for mer øvede, ballbinge, treningsrom med spinning timer og styrketrening, stor ny fotballbane og håndballhall, lysløype og masse merkede turer, beverhuken med gapahuk robåt og bålpanner man kan benytte seg av. Det er heller ikke langt fra naturperlene oppe i Heia, og ved Goksjø, hvor det er både roklubb og kajakkutleie. DNT arrangerer mye artig ved Goksjø og der er det også klatreløype for barn. Badevann i Andebu, blant annet Kleivern og merkedammen som ikke er alt for langt, med god vannkvalitet. I Andebu er det også gokartbane og stor lekeplass. Det er også egen revy for de som ønsker dette, samt arrangementer i Vonheim. Fra Kodal er det ca. 15-18 minutter til Sandefjord sentrum med alle sentrumsfasiliteter som kjøpesenter, restauranter, kafeer, mm. Ellers tar det ca. 20 minutter til Tønsberg og Larvik.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av trehusbebyggelse og eneboliger. Eiendommen består av enebolig med integrert garasje.

  Byggemåte
  Eiendommen fremstår som vedlikeholdt, og utover nevnte punkter er det i hovedsak ikke observert avvik av betydning. Utvendig mangler det rekkverk på støttemurer, samt at det mangler snøfangere på takk. Innvendig mangler det rekkverk på trapper til kjeller, samt at det mangler håndløper på trapp til 2. etg. Dette er avvik som bør påregnes utbedret. Støpte betongfundamenter på stabile masser. Det er støpt plate på terreng med isolittelementer e.l. Selger opplyser at byggegrunn består av fjell og sprengstein. Det er på befaringsdagen ikke observert tegn til setninger i bygget. Grunn og fundamenter antas derfor å være stabile. Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra takfot i stige. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Boligen er oppført med bindingsverk i tre. Utvendige fasader består av liggende trekledning og fiberpuss. Det er ventilasjonsanlegg i boligen med ventilasjonsmotor plassert på teknisk rom. Ventilasjonsanlegg er ikke faglig vurdert av takstmann, men det opplyses at anlegget var i bruk og fungerte på befaringsdagen. Det opplyses at ventilasjonsanlegg ikke bør slås av, dette for å hindre problemer med fukt og kondens.

  Innhold
  Boligen går over to plan og inneholder: 1.etg.: Hall m/trapp , 3 soverom , Bad, Bad ved hall, Vaskerom , Badstue. Teknisk rom , Garasje 2.etg.: Stue/kjøkken , Soverom og Bad. Garderobe.

  Standard
  Boligen ønsker deg velkommen inn i en stor, flott hall. Her er det god plass til interiør samt oppheng av yttertøy. I tillegg er det godt med lagring på det tekniske rommet i forbindelse med hallen. Boligen har totalt 3 bad - hovedbadet ligger i 1.etasjen. Rommet har en god atmosfære med stor dusj og deilig badekar. Baderom II i 1.etasjen ligger innenfor TV-stuen (soverom IV) - her finner du også boligens badstue! Badstuen kan styres med mobilen, så på vei hjem fra en lang dag er det bare å nyte både badekar og badstue. Det er i dag innredet 3 soverom, men godkjent med 4. Det fjerde soverommet er som nevnt i dag innredet som en TV-stue. Det er i tillegg til TV-stuen innredet 2 soverom til i 1.etasjen. Begge rommene er romslige med god plass til stor seng og garderobeskap. Ett av rommene har i tillegg utgang til egen markterrasse! Vaskerommet er et pent og praktisk innredet rom meg god plass til både vaskemaskin, tørketrommel, strykebrett og oppbevaring av klær. Det er også her utgang direkte til en terrasse og hagen samt dør inn til garasjen. Det er gulvvarme i hele 1. etasjen samt på badet i 2.etasje. I hovedetasjen (2.etg.) ligger hovedsoverommet. Her er det innredet med et eget bad. Badet har WC og dusj. I tillegg er det et walkin-closet! Stue og kjøkken har nesten hele arealet til 2.etasjen. Dette gir rom for både en stor sofagruppe samt spisebord. Kjøkkenet er et rålekkert og praktisk arbeidskjøkken. Alle hvitevarene medfølger. Kjøkkenøya blir et naturlig samlingspunkt, både til hverdags og fest. De store vindusflatene gir et åpent utrykk. Det er utgang til en terrasse i hver enda av rommet. Så her kan man nyte solen hele dagen, grille med kort vei til kjøkkenet eller hente forfriskninger fra kjøleskapet. Generelt er boligen gjennomgående moderne med gode og tidsriktige løsninger. I forbindelse med salget er det utarbeidet en tilstandsrapport. Her er tilstandsgrader 3 og 2 gjengitt fra rapporten: TG3: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav. TG2: I overgang gulv og vegger er det stedvis observert noe glipper i silikonfuger. Dette gjelder badet i ved hallen i 1.etg. Det mangler håndløper på vegg i trappelø mellom etasjene.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger salget.

  Parkering
  Boligen har en integrert, stor dobbeltgarasje samt at det er godt med biloppstillingsplass i egen gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Huset har solcellerpanel på taket levert av Trinasolar 25, du kan installere en app å følge med på produksjonen. Det er 18 stk med 420 W hver. Ellers er det elektrisk oppvarming og varmekabler i hele første etasje samt badet i 2.etg.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12767

  Info kommunale avgifter
  Vann og avløp, renovasjon. Opplyste avgifter er kommunens prognodetall basert på etimert vannforbruk og avløp m.m.

  Formuesverdi primær
  1580946

  Formuesverdi sekundær
  5691404

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3804/308/65: 10.01.2017 - Dokumentnr: 29020 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3804 Gnr:308 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 203932 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0710 Gnr:308 Bnr:65


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på enebolig med integrert garasje.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel 2019 (24.9.2019) er avsatt til boligbebyggelse - nåværende. Eiendommen er regulert etter planid 20130017 med plannavn Stiåsen 3 med formål om boligbebyggelse.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  179542

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  18 000,- oppgjørshonorar kr 5 900 ,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  65 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Tea Wærland

Megler

Tea Wærland

93 05 02 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev