aktiv-eiendomsmegling

KOLVEREID Furumovegen 18

Enebolig med garasje i etablert nabolag i Furumoveien på Kolvereid

 • kr 2 250 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 250 000
 • Omkostningerkr 73 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 323 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1980
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Tomt764.6 m²
 • Eierform tomt -
 • 2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,00))   73 292,- (Omkostninger totalt)   2 323 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere denne eneboligen i Furumoveien. Velholdt enebolig, flott opparbeidet hage. 2 soverom, oppvarmes ved hjelp av vedovn og varmepumpe. Velkommen på visning!

Furumovegen 18, Trøndelag

 • Tomt
  764.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er opparbeidet med en flott beplantet hage, gruslagt innkjørsel

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et veletablert og populært nabolag på Kolvereid, med gangavstand til skole, butikker og barnehager samt idrettsanlegg.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra Furumoveien

  Bebyggelse
  Det er en enebolig med innbygd garasje på plassen.

  Barnehage/skole/fritid
  Kolvereid

  Skolekrets
  Kolvereid

  Offentlig kommunikasjon
  Det går buss både til Rørvik og Grong, hurtigbåt fra Rørvik.

  Byggemåte
  Enebolig satt på ringmur. Trebjelkelag med stubbelofts system. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående tømmermannspanel. Liggende kledning i gavler. Taket er et saltak og er tekket med pappshingel. Vinduer med 2-lags glass. Info er hentet fra takstrapport utførtav Aksel Roaldsvik datert 29.08.23

  Innhold
  1. etasje: Stue, kjøkken, teknisk/ vaskerom, bad, gang, yttergang, soverom 1, soverom 2 Sekundærrom: 1. etasje:1 stk Bod.

  Standard
  Yttergang: vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, takess plater i himling. Gang: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, takess plater i himling. Skyvedørsgarderobe. Luke til kaldloft. Teknisk/ vaskerom: Belegg på gulv med oppkant, malte plater på vegger, takess plater i himling. Utstyrt med vaskemaskin, skyllekar og varmtvannsbereder. Egen utgang med ytterdør/ balkongdør. Bad: Flis på gulv med oppkant, våtromsbelegg på vegger, Takess plater i himling, med innfelte spotter. Gulvvarme. Utstyrt med vegghengt wc, dusjvegger, servantskap med speil over. 1 stk høyskap. Soverom 1: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på 3 vegger og smartpanel på 1 vegg. Takess plater i himling. Garderobeskap. Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger. Takess plater i himling. Garderobeskap. Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, takess plater i himling. Kjøkkeninnredning med frittstående kjøleskap, frittstående komfyr med vifte over, frittstående micro, oppvaskmaskin benkmodell og kum. Stue: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger med brystningslist, takess plater i himling. Bod: Gulvbelegg, malte plater på vegger. Det er fjernet 1 vindu på boden. Det er sponplater ubehandlet. Takess plater i himling. Garasje: Bruksareal på ca 27m². Støpt plate på mark, reisverk av treverk, saltak tekket med pappshingel.. Tømmermannskledning på vegger, og liggende bordkledning i gavler. Garasjeport med port åpner, samt ytterdør. Det er innvendig på vegger kledd med ubehandlet panel liggende. Oppgraderinger: Garasje oppført i 2012. Byttet port på garasje i 2019. Nytt pappshingel tak i 2009/ 2010. Ytterdør byttet i 2012. Alle vinduer + balkongdør byttet i 2020.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber i boligen.

  Parkering
  I garasje og på egen tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,00))   73 292,- (Omkostninger totalt)   2 323 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisk oppvarming og vedfyring. Følgende er opplyst av Nærøysund kommune: Det ble sist feiet 16.10.2019, da ble det også tatt ut sot. 17.08.21 ble det utført kontroll og konstatert at det ikke var behov for feiing. Neste feiing er estimert til 17.08.2025. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Info strømforbruk
  Boligen varmes opp ved hjelp av elektriske ovnerog vedovn.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15767

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr ?.. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1610663

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5798386

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og festeavgift, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/62/14/246: 28.07.1978 - Dokumentnr: 6061 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 99 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 347
  MED FLERE BESTEMMELSER
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
  Kan overdras uten samtykke av
  hjemmelshaver/utleier
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.07.1978 - Dokumentnr: 6060 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5060 Gnr:62 Bnr:14
  01.01.2018 - Dokumentnr: 172514 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1751 Gnr:62 Bnr:14
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 730659 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5051 Gnr:62 Bnr:14
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for eneboligen datert 08.03.1978. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Utvendig puss av grunnmur over terreng. Utvendig trapp v/dør til vaskerom. Utvendig trapp V/dør til sportsbod. Ventilasjonsavtrekk fra vaskerom må føres i kanal over tak. Ventilasjonskanaler fra bad og WC må isoleres bedre på kvisten for å unngå kondens og fuktskader i himling Utvendig beis eventuelt maling. Tilfylling/planering med anordning av fall fra huset. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er noe forskjellig fra dagens bruk, de to bodene bakstuen er slått sammen til ett rom og bad og WC er også ett rom, ellers likt.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,00))   73 292,- (Omkostninger totalt)   2 323 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  73292

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr   ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr    ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev