aktiv-eiendomsmegling
Solgt
19082022_04.jpg
19082022_04.jpg

KOLVEREID Jeger Johns veg 22

Enebolig som ligger nært turterreng og i et etablert boligfelt

 • kr 2 900 000
 • BRA 160 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 900 000
 • Omkostningerkr 89 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 989 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2002
 • Soverom4
 • ArealP-rom 136 m²
 • Tomt749.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   89 542,- (Omkostninger totalt)   2 989 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plan_1._etasje
Velkommen til Jeger Johns veg 22. Her har vi gleden av å presentere en enebolig med fire soverom, garasje, solrik terrasse, flat og enkel tomt. Flott oversikt over Foldafjorden inn mot Foldereid. Trives du med å bo i et etablert nabolag, med nærhet til naturen, ja da bør du se hit. Velkommen på visning.

Jeger Johns veg 22, Trøndelag

 • Tomt
  749.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt opparbeidet med plen og noe busker. Gode sol og lysforhold og utsikt ut over Foldafjorden

  Beliggenhet
  Enebolig beliggende i et mindre boligområde like sør for Kolvereid sentrum. 1 km til Kolvereid sentrum med butikker, skole og idrettsanlegg. Gangavstand til barnehage. Eiendommen ligger like i nærheten av en etablert og populær turløype, hvor det er preparerte skispor på vinteren. Turløypa er på hele ti km, og går inn til Skihytta, og her kan du også gå opp til Vattind.

  Adkomst
  Adkomst direkte fra Jeger Johns veg med parkeringsplass for biler foran boligen.

  Bebyggelse
  Enebolig med garasje

  Barnehage/skole/fritid
  Kolvereid

  Skolekrets
  Kolvereid

  Offentlig kommunikasjon
  Buss til Grong med togforbindelse, buss til Rørvik med hurtigbåtforbindelse til Leka og Namsos samt flyplass.

  Byggemåte
  Boligen er oppført over ringmur/grunnmur av lettklinker med utvendige slemmede overflater og støpt plate på grunn. Veggkonstruksjon i bindingsverk med stående malt kledning. Takkonstruksjon i saltaks form utført med A-takstoler med steinbelagte plater type Decra. Takrenner i aluminium Vinduer som malte trevinduer og ytterdør og balkongdør som malte tredører med glass. Ytterdør til gang/trapperom som isolert boddør utvendig med malt trepanel. Plattinger på mark foran inngang samt stue. Garasje tilknyttet boligen med betongggulv, vegger av lettklinkermur med utvendig pussede overflater. Info hentet fra tilstandsrapport, utført av Takstforum Midt Norge, takstmann Knut Terje Årsandøy

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har bodd i boligen siden byggeår, forsikret i Eika, tett avløp på kjøkken for 4 år siden, Weddes rør åpnet igjen, ingenting etterpå. Hadde maur inne og ute for tre år siden, sprayet eiendommen, ikke plaget i ettertid, en bekjent har lagt opp strøm på loftet, el-sjekk i 2002, alt ok da. Elcom har hatt utstedt godkjenning på strømnettet i hele huset sommeren 2023. Har innredet loftet selv, og med hjelp av bekjente. Tegner boligselgerforiskring.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, toalettrom, 3 ganer og garasje Loft: 1 soverom, 1 stue/soverom, gang, bod og kottrom

  Standard
  1. etasje Stue: Malt tregulv, vegger med malt trepanel og taket med malt panel. Kjøkken: Malt tregulv, vegger med malt trepanel og malt tapet og taket med malt panel. Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og laminat benkeplate. Plater type kitchenboard mellom benkeskap og overskap. Plass for komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad/vaskerom: Bad/ vaskerom med flislagt betonggulv med varmekabler, vegger med malt trepanel. Flis på vegger i dusjsone. Himling med mate plater. Rommet utstyrt med badekar, innredning med folierte profilerte fonter med heldekkende servant, skyllekar i rustfritt stål, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Soverom 1: Beiset tregulv, vegegr med malt tapet og malte plater i tak. Soverom 2 : Beiset tregulv, vegegr med malt tapet og malte plater i tak. Gang 1: Malt tregulv, vegger med malt trepanel og taket med malt panel Gang/ trapperom: Belegg på gulv, malt og ubehandlet trepanel på vegger og taket med ubehandlet trepanel. Vindfang: Belegg på gulv og malt trepanel på vegger og i tak. WC: Flis på gulv, malt trepanel på vegger og malte plater i tak. Rommet utstyrt med toalett og servant. Loft: Soverom 1. Belegg på gulv, malte plater på vegger og malt panel i tak. Soverom 2: Belegg på gulv, malte plater på vegger og malte plater i tak. Bod: Malte plater på gulv, malte panelplater på vegger og malt panel i tak. Info er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Knut Terje Årsandøy.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er lagt fiber inn til husvegg. Dagens internett er trådløs løsning fra Telenor.

  Parkering
  I garasje og på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   89 542,- (Omkostninger totalt)   2 989 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse. Opplysninger gitt av Nærøysund kommune: Ble sist kontrollert 01.06.2021, og da var det ikke behov for feiing. Neste feiing planlagt i juni 2025.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  20077

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eierndomsskatt samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr ?.. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  535184

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1926662

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» , påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/62/341: 15.06.2001 - Dokumentnr: 3132 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5060 Gnr:62 Bnr:328
  01.01.2018 - Dokumentnr: 124147 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1751 Gnr:62 Bnr:341
  01.01.2020 - Dokumentnr: 906993 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5051 Gnr:62 Bnr:341


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 25.06.2001.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp med private stikkledinger fra tomtegrensen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under reguleringsplanen Langmyra boligfelt, vedtatt 18.12.2018, og er regulert til boligområde. Reguleringsplanen ligger vedlagt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   89 542,- (Omkostninger totalt)   2 989 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  89542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10000 ,- oppgjørshonorar kr 4750 ,- og visninger kr 2000, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 22000 ,-. Utleggene omfatter fotografering, tilstandsrapport. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg, samt inntil kr 25 000. Alle beløp er inkl. mva. 

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev