aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sentrumsgata 10, har du lyst til å bo i sentrum, i en flott leilighet, se hit!
Velkommen til Sentrumsgata 10, har du lyst til å bo i sentrum, i en flott leilighet, se hit!

KOLVEREID Sentrumsgata 10

Innflyttingsklare leiligheter, på 70 kvm, 81 kvm og 102 kvm ledig. Visning onsdag kl 15-16- ved påmelding til megler

 • kr 944 000 - 95 034 000
 • Priser fra og tilkr 944 000 - 95 034 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 3 216 000
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 2 360 000 - 95 034 000
 • Omkostninger fra og tilkr 121 186 - 2 377 777
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 2 481 186 - 97 411 777
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 19 908
 • Areal primærareal - fra og til0 - 70.5 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 102 m²
 • Tomt2 375 m²
 • EierformAndel
 • MatrikkelGNR. 62 BNR. 391
 • Informasjon om meglerforetaketBoli Eiendomsmegling AS Søren R Thornæs veg 4 7800 Namsos
 • OppdragsansvarligAnniken Waagø
 • Oppdragsnummer1706235009
 • Omkostninger i forbindelse med overskjøting til borettslaget. Disse Kostnadene blir delt på antall andelseiere: - Dokumentavgift, 2,5 % av total kjøpesum kr 2.355.750,- - Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 585,- - Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. x2 kr 1.070,- - Stiftelsesgebyr borettslag kr 49.870,- Totalt kr 2.407.275,- Dette gir ca. kr. 100.304,- pr andel + under nevnte omk. Omkostninger pr andel: - Tinglysning av pant i andelen kr 480,- - Tinglysning av andel i borettsregistret kr 480,- - Grunnboks utskrift kjøper kr 172,- - Startkapital til borettslaget kr 5.000,- - Andelskapital til borettslaget kr 5.000,- - Tilknytningsavgift NTE bredbånd kr 3.500,- Totalt kr 114.936,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning på HO203 er den løsningen med to soverom
Det er en lun og skjermet bakgård, hvor morgen og formiddagssolen skinner

Sentrumsgata 10, Trøndelag

 • Om prosjektet
  Sentrumsgata 10 består av 24 leiligheter. Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter og vil bli tilknyttet Sentrumsgata 10 borettslag. Sentrumsgata ligger midt i sentrum av Kolvereid. Gangavstand til alle funksjoner som butikker, kulturhus, idrettshall, helsesenter, sykeheim, bank, post, hotell, vinmonopol og småbåthavn for å nevne noe. Sentrumsgata 10 består av totalt 24 prosjekterte andelsleiligheter fordelt over 4 etasjer med parkeringskjeller i 1. etasje. Etasjene kobles sammen med trapperom og heishus. Den enkelte leilighet får adkomst via fine svalganger. Alle leilighetene har egen balkong og egen sportsbod i parkeringskjeller. Innholdsrike og moderne leiligheter i god kvalitet som inneholder gang, bad/wc/vaskerom, 2 eller 3 soverom, stue, kjøkken, innvendig bod/ teknisk rom og balkong. Hver leilighet har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Kjøkken og baderom innredning leveres av kvalitetsleverandøren HTH kjøkken. På kjøkken leveres integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin samt kjøl-/fryseskap. Det leveres 14 mm 3- stavs parkett i eik natur på gulv på stue/ kjøkken, gang og soverom. Gulv på bad leveres med flis. Leilighetene har vannbåren gulvvarme med unntak av soverom og bod. Ta kontakt for en hyggelig prosjektprat.

  Priser fra og til
  kr 944000 - 95034000

  Omkostninger fra og til
  kr 121186 - 2377777

  Garasje/parkering
  Det er etablert en felles parkeringskjeller for borettslaget i 1. etasje. 18 av leilighetene har parkeringsplass i selve parkeringskjelleren, dette gjelder HO203. I tillegg vil en leilighet få egen utvendig garasjeplass med egen inngang og port, dette gjelder leilighet HO206, samt 2 leiligheter har utvendig carportplass, dette gjelder HO408. I tillegg medfølger en sportsbod til den enkelte leilighet. Det er styret i borettslaget som har ansvaret for tildeling og organisering av parkeringsplass og bod. Lading av El-bil/Hybrid bil: Det er lagt opp til infrastruktur til El-bil lading.

  Boder
  Bod i kjeller

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Ferdigstilt desember 2023

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse.

  Tomteareal
  2375m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Ca. 2.375 kvm felles eiet tomt for borettslaget. Tomten vil disponeres av borettslaget i felleskap iht. vedtektene.

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fra HTH, type hvit glatt. Plassering av tekniske installasjoner kan ikke endres. Det vil bli mulig å velge andre alternative kvaliteter hva gjelder fronter og benkplater, samt annet som ikke påvirker det tekniske system. Det leveres integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøl-/fryseskap.

  Bad
  Baderomsinnredning i h.h.t. tegning, Aubo eller tilsvarende, type hvit glatt.

  Garderobe-fasiliteter
  Det leveres ca en meter garderober pr. inntegnet seng. Og 1-2 1 m garderober i gang/entre i hver leilighet. Kjøper kan selv endre innredning som tilvalg etter eget behov og til egen kostnad.

  Diverse
  Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Konstruksjon
  Parkeringskjeller, etasjeskillere, trapperom, og heishus oppføres som prefabrikkert stål og betongkonstruksjon. Takverk over 4. etasje oppføres som lettere konstruksjon av stål, og isolasjon.

  Fasade
  Det leveres vedlikeholdsvennlige, type Vivix plater på ytterveggene. Farge avgjøres av selger.

  Yttertak
  Etableres med flatt tak. Tekkingsmateriale papp eller tilsvarende.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Leveres i betong. Materiale og design bestemmes av utbygger i samråd med arkitekt. Materiale på terrassegulv er trykkimpregnerte terrassebord.

  Trapper
  Gulv, trapperepos og trappetrinn utføres med flis. Vegger leveres behandlet betong/gips, farge/utseende i samråd med arkitekt.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon 85% virkningsgrad. Separat avtrekk fra kjøkkenhette.

  Dører og vinduer
  Design i henhold til tegninger. Vindu og terrassedører leveres med gj.snittlig U-verdi 0,8. Karmer, innvendig fabrikkmalt overflater, farge hvit og utvendig kledd med aluminium (60 års levetid).

  Overflater og kledning
  Øvrige gulvflater Parkett av 14 mm av type 3-stavs eik natur. Øvrige veggflater Ferdig behandlet MDF plater, farge bomull.

  Bodløsning
  1 bod til hver leilighet etableres i kjeller. Ubehandlet vegger (betong/OSB, tak og betonggulv).

  Garasjeport
  Vegger og gulv i betong som støvbindes. Garasjeport leveres med 1 automatisk portåpner til hver leilighet.

  Kabel-tv/bredbånd
  TV/Internett via kollektiv avtale for Borettslaget.

  El-anlegg
  I h.h.t. NEK 400. Dvs tilstrekkelig belysning i alle fellesarealer, utvendig både på bygget og ved utearealer. Likeså leveres belysning ved samtlige balkonger. Valg av belysning gjøres av arkitekt/utbygger. Spotter i himling i bad, entre, kjøkken og stue. Lysarmatur med opalisert glass i soverom og bod.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Selger har på vegne av Borettslaget, inngått bindende forretningsføreravtale med 6 måneders oppsigelsestid vedrørende løpende forvaltning, stifting, utarbeidelse av budsjett og vedtekter med TOBB Eiendomsforvaltning. Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte. Her vil nytt styre bli valgt, i tillegg vil det bli en gjennomgang av borettslagets budsjett, vedtekter og evt husordensregler. Lokalleie i forbindelse med møte og ev. gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres Borettslaget ved overtakelse ev. via startkapital. Stipulering av budsjett samt stifting av borettslaget anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven. Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet av Tobb og følger som vedlegg til prospektet, og vil være vedlegg til kontrakt. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom andelseierne etter andelenes størrelse med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Normalordningen er at felleskostnaden fordeles etter bruksareal (BRA).

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld: 56.538.000,- Total løpetid: 40 år Avdragsfrihet: 10 år Annuitetslån. Rentesats pr. 02.11.2023 på 5,65 % flytende rente.

  Avdragsfri periode
  10 år

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling i år 11 utgjøre i snitt fra ca. kr. 2.881,- til 6.544,- pr mnd.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for borettslaget følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, stiftelse av borettslaget.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/62/391: 06.01.2005 - Dokumentnr: 63 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5060 Gnr:62 Bnr:310 01.01.2018 - Dokumentnr: 57419 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1751 Gnr:62 Bnr:391 01.01.2020 - Dokumentnr: 52122 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5051 Gnr:62 Bnr:391 Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Vann, vei og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen omfattes av kommunedelplan Kolvereid Sentrum - Detaljregulering. Planområdet er regulert til kombinertformål forretning/bolig og kontor. Skisser/ illustrasjoner over utbyggingen i prospektet må det forventes endringer på ifm detaljregulering av det enkelte område og utbyggingstakt. Konferer megler. Kopi kan fås hos megler, og vil være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg kan det påløpe et administrasjonsgebyr. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Dokumenter

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev