aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjørneveien 18B
Velkommen til Bjørneveien 18B

KONGSBERG Bjørneveien 18B H0202

Lindbojordet - Pen og lettstelt leilighet like utenfor Kongsberg sentrum - En fin inngangsbillett til boligmarkedet!

 • kr 1 190 000
 • BRA-i 32 m²
 • Prisantydningkr 1 190 000
 • Omkostningerkr 19 221
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 258 721
 • EierformAndel
 • Byggeår1967
 • Soverom -
 • Andel fellesgjeldkr 49 500
 • Felleskostnaderkr 4 083
 • Tomt7 817 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 190 000 (Prisantydning) 49 500 (Andel av fellesgjeld)   1 239 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   1 258 721 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Bjørneveien 18B Leiligheten ligger cirka 3 km nord-vest for Kongsberg sentrum og befinner seg i et rolig og barnevennlige bomiljø, med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og idrettsanlegg. Det er og gangavstand til Kongsberghallen med bowlinghall og muligheter for å se basket- og ishockeykamper. God tilknytning til sentrum med enkle bussforbindelser og fine gangveier hvor du og kan ta en flott spasertur langs Lågen. Dersom du ønsker turer i skog og mark så er også dette i umiddelbar nærhet, med flotte turer til bl.a. Rundtjern, Tangentjern, Beckerkjøkkenet og Barbrokollen. Leiligheten inneholder gang, stue, kjøkken, bad, sovealkove og en liten balkong. God lagring med to boder i kjeller. Meld deg på til en hyggelig visning!

Bjørneveien 18B H0202, Buskerud

 • Tomt
  7817m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt med opparbeidede fellesarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger cirka 3 km nord-vest for Kongsberg sentrum og befinner seg i et rolig og barnevennlige bomiljø, med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og idrettsanlegg. Det er og gangavstand til Kongsberghallen med bowlinghall og muligheter for å se basket- og ishockeykamper. God tilknytning til sentrum med enkle bussforbindelser og fine gangveier hvor du og kan ta en flott spasertur langs Lågen. Dersom du ønsker turer i skog og mark så er også dette i umiddelbar nærhet, med flotte turer til bl.a. Rundtjern, Tangentjern, Beckerkjøkkenet og Barbrokollen.

  Adkomst
  Følg Numedalsveien ut av Kongsberg og ta til venstre etter at du har passert Kongsberghallen, inn Dyrgravveien. Ta deretter av første vei til høyre, inn Bjørneveien. Følg så Bjørneveien i ca 200 meter og du vil få nr. 18 på høyre hånd. Leiligheten er merket med salgsplakat. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse, småhus og eneboliger.

  Byggemåte
  Byggemåte slik den er beskrevet i tilstandsrapport gjennomført av Rua Bygg & Takst AS: Fundamentert med støpt gulv og ringmur. Veggene er oppført med bindingsverk og kledd med liggende og stående trepanel utvendig. Saltak med konstruksjon i tre. Taket er tekket med papp. Sammendrag av forhold som har fått tilstandsgrad 2 og 3: Tilstandsgrad 3 (Store eller alvorlige avvik): - Utvendig > Balkong: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav. Tekkingen på balkong har utettheter. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt - Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold: Mangler brannslukningsapparat. Tilstandsgrad 2 (Avvik som kan kreve tiltak): - Innvendig > Overflater: Lokal knirk og svikt i parkettgulv ved alkove mot balkongdør. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Innvendig > Radon - Våtrom > Ventilasjon: Rommet har kun naturlig avtrekk - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tilstandsgrad 2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): - Utvendig > Dører: Det var en del skader i dør ved befaring. Opplyst at ytterdør skal skiftes før salg. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport.

  Innhold
  leiligheten inneholder gang, stue, kjøkken, bad, sovealkove og en liten balkong. God lagring med to boder i kjeller.

  Standard
  Leiligheten holder en god standard med lyse og fine overflater som har blitt malt opp i 2024. De innvendige overflatene består av gulv i parkett og belegg. Veggene har tapet og malte plater. Innvendige tak har malte plater. Badet har flislagt gulv med varmekabler og rommet er innredet med nedfelt servant, toalett og dusjvegger/hjørne. Tilgang til felles vaskerom i kjeller. Kjøkkenet har en lys innredning med profilerte fronter fra IKEA og en heltre benkeplate. Det er kjøl/fryseskap og komfyr. Veggen mellom benk og overskap er flislagt. Varmtvanntank fra 2022 i kjøkkenbenk. Det er bestilt ny inngangsdør til leiligheten som vil bli byttet på selgers regning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Telia for kollektiv TV, samt kollektivt bredbånd 50.

  Parkering
  Parkeringsmuligheter på felles gårdsplass. Borettslaget har og 14 garasjeplasser som tildeles av styret til en leie som styret fastsetter. For nærmere info om garasjene se vedlagt husordensregler.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 190 000 (Prisantydning) 49 500 (Andel av fellesgjeld)   1 239 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   1 258 721 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på vedfyring og elektrisitet

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Formuesverdi primær
  420261

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  1596990

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: felleskostnader, strøm og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  23

  Part.obl.nr.
  953413590

  Felleskostnader pr. mnd.
  4083

  Andel fellesgjeld
  49500

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-03-07T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  18905

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Dyrgrav Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953413590

  Gebyr forkjøpsrett
  7981

  Forkjøpsrett
  Kongsberg Boligbyggelag sine medlemmer har forkjøpsrett ved salg. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Ta kontakt med oppdragsansvarlig eller Kongsberg boligbyggelag dersom du har spørsmål vedrørende forkjøpsretten.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 16362045383, Dnb Bank ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 08.03.2024: 5.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 136 Saldo per 08.03.2024: 2 474 368 Andel av saldo: 49 501 Første termin/første avdrag: 23.07.2020 ( siste termin 23.06.2035 ) Annuitet over 15 år

  Sikringsordning fellesgjeld
  Tilbyder: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP561282

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er kun tillatt innenfor de begrensninger og i overensstemmelse med de vilkår som er fastsatt i borettslagets ordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Ingen tinglyste heftelser eller rettigheter på andelen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.10.1967. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område som er regulert til boligformål. Kommuneplan: Planid: KPLAN2020 Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Ikraftredelsesdato: 22.06.2022 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2022 - 2030 Reguleringsplan: Planid: 047R Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: Lindbojordet Ikraftredelsesdato: 16.08.1976 Lovreferanse: PBL 1985 eller før Formål: Boliger Planidentifikasjon: 047R Planbestemmelser og plankart kan fås ved henvendelse til megler eller på kommunens hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 190 000 (Prisantydning) 49 500 (Andel av fellesgjeld)   1 239 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   1 258 721 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  19221

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr. 34 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 4900,- markedspakke kr. 12 900,- oppgjørshonorar kr. 4900,- og visninger kr. 1750,- pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 13 085,-. Utleggene omfatter eierskiftegebyr, fotograf og opplysninger fra forretningsfører. Alle beløp er inkl. mva. 

Harald Elveseter

Megler

Harald Elveseter

97 55 49 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev