aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bjørneveien 22B!
Velkommen til Bjørneveien 22B!

KONGSBERG Bjørneveien 22B

Lindbojordet - Nyoppusset og innbydende 2-roms leilighet nær Kongsberg sentrum

 • kr 1 300 000
 • BRA 32 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 300 000
 • Omkostningerkr 8 901
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 360 203
 • EierformAndel
 • Byggeår1967
 • Soverom1
 • ArealP-rom 32 m²
 • Andel fellesgjeldkr 51 302
 • Felleskostnaderkr 3 720
 • Tomt7 817 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 300 000 (Prisantydning) 51 302 (Andel av fellesgjeld)   1 351 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   1 360 203 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
Delikat og innbydende 2-roms leilighet i 1. etasje med veranda. Leiligheten er nylig pusset opp i sin helhet med unntak av baderom og fremstår med en god standard. Arealeffektiv og god planløsning. Entréen har plass til å henge fra seg yttertøy, og soverommet er romslig og har en skyvedørsgarderobe. Åpen løsning mellom stue og kjøkken med ny, fin kjøkkeninnredning. Herfra er det utgang til en ny veranda med videre adkomst til fellesarealer. Det er LED-spotter i taket i kjøkken/stue, soverom og entré. Leiligheten ligger cirka 3 km nord-vest for Kongsberg sentrum og befinner seg i et rolig og barnevennlige bomiljø med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og idrettsanlegg. Det er også gangavstand til Kongsberghallen med bowlinghall.
Stue/kjøkken har utgang til en veranda

Bjørneveien 22B, Viken

 • Tomt
  7817m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er beliggende på en flat tomt med opparbeidede fellesarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger cirka 3 km nord-vest for Kongsberg sentrum og befinner seg i et rolig og barnevennlige bomiljø, med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og idrettsanlegg. Det er også gangavstand til Kongsberghallen med bowlinghall og muligheter for å se basket- og ishockeykamper. God tilknytning til sentrum med enkle bussforbindelser og fine gangveier hvor du og kan ta en flott spasertur langs Lågen. Dersom du ønsker turer i skog og mark så er også dette i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 1. etasje i en boligblokk med veranda ut mot felles grøntarealer.

  Adkomst
  Følg Numedalsveien ut av Kongsberg og ta til venstre etter at du har passert Kongsberghallen, inn Dyrgravveien. Ta deretter av første vei til høyre, inn Bjørneveien. Følg så Bjørneveien i ca 200 meter og du vil få nr. 22 på høyre hånd. Leiligheten er merket med salgsplakat. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse, småhus og eneboliger.

  Byggemåte
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Byggemåte iht. tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven: Boligen er fundamentert med støpt/murt grunnmur. Yttervegger er av tre/ mur, og er utvendig kledd med liggende trepanel. Fasade er overflatebehandlet i 2016. Taket er tekket med papp av ukjent alder. Borettslaget opplyser at det er planer om utskifting av taktekket i 2024. Renner og nedløp er av plastbelagt stål, og takvannet ledes til rør i grunn, og terreng. Bygningen har saltakkonstruksjon av tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Boligen har inngangsdør av tre. Terrassedør av tre med isolerglass, fra 2018. Boligen har en terrasse på 8 m2 med adkomst fra kjøkken/ stue og terreng. Terrassen er konstruert med trekonstruksjon, og har et rekkverk av tre. Terrassen er oppusset og utvidet i 2023. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Andre utvendige forhold. Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet. - Tekniske installasjoner > Vannledninger og avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger og avløpsrør. - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen (Ikke avtrekk ut i det fri fra kjøkken. Kun tilluft via ventiler i vinduer) - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløps- og vannledninger.   Forhold som har fått TG3: - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. TG 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

  Innhold
  1. etasje: Entré, stue/kjøkken, soverom, og baderom. Det er 2 stk boder og et felles vaskerom i kjelleretasjen med plass til egen vaskemaskin.

  Standard
  Delikat og innbydende 2-roms leilighet i 1. etasje med veranda. Leiligheten er nylig pusset opp i sin helhet med unntak av baderom og fremstår med en god standard. Innvendig er det gulv av laminat og belegg, mens vegger har malte plater og baderomspanel. Det er LED-spotter i taket i kjøkken/stue, soverom og entré. Kjøkkenet er fra 2023, og har åpen løsning mot stuen. Herfra er det utgang til veranda med videre adkomst til felles grøntarealer. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter, laminert benkeplate, vaskekum, kjøkkenventilator med kullfilter og integrerte hvitevarer, herunder nedfelt komfyrtopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap. Baderom er av eldre dato og er utstyrt med nytt toalett, dusj og baderomsinnredning. Varmvannsbereder på 200 liter fra 2020 er plassert i boden i kjelleretasjen. Det er to egne boder i kjelleretasjen i tillegg til én stor fellesbod. Det er i tillegg et vaskerom med plass til egen vaskemaskin. Leiligheten har ellers et romslig soverom med skyvedørsgarderobe.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Veggfeste til TV medfølger (ikke TV'en) Følgende kan kjøpes av selger etter nærmere avtale: Sofa, stuebord, spisebord, utebord og utesofa

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Endret planløsning - Nytt kjøkken - Nye overflater - Ny terrasse - Oppgradert el-anlegget Hele leiligheten er nyoppusset unntatt baderom. Baderom har ny sanitærinnredning og malte overflater.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har i dag avtale med Telia for kollektiv TV, samt kollektivt bredbånd 50. I 2024 skal borettslaget gå over til Global Connect som leverandør av fiber og evt. TV.

  Parkering
  Parkeringsmuligheter på felles gårdsplass. Borettslaget har garasjeplasser som tildeles av styret etter ansiennitet i borettslaget.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 300 000 (Prisantydning) 51 302 (Andel av fellesgjeld)   1 351 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   1 360 203 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  394616

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1420617

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  41

  Part.obl.nr.
  953413590

  Felleskostnader pr. mnd.
  3720

  Andel fellesgjeld
  51302

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-25T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  17400

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Dyrgrav Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953413590

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 4 lavblokker à to etasjer. Hver blokk har to innganger med 6 leiligheter innenfor hver inngang. Borettslaget består av 48 enheter.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av Kongsberg Boligbyggelag har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir utlyst på forhånd på hjemmesiden til KBBL. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Hvis du har spørsmål vedrørende forkjøpsrett, ta kontakt med megler eller Kongsberg Boligbyggelag.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Borettslagets regnskap for 2022 viser et underskudd på kr 93 341,-. Det er i 2023 budsjettert med et underskudd på kr 353 762,-. Underskuddet skyldes hovedsakelig økte rentekostnader og vedlikehold.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har ett lån via DNB Bank ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 26.07.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 143 Saldo per 26.07.2023: 2 564 442 Andel av saldo: 51 303 Første termin/første avdrag: 23.07.2020 ( siste termin 23.06.2035 ) Annuitet over 15 år

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  if... Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP561282

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Hver enkel andelseier plikter å vaske gulvflater og rekkverk i inngangsparti og trappeoppgang. Trappevask går på omgang. Dette arbeid skal utføres i henhold til vaskeliste på oppslagstavle i trappoppgang.

  Dyrehold
  Dyrehold er kun tillatt innenfor de begrensninger og i overensstemmelse med de vilkår som er fastsatt i borettslagets ordensregler. Se ordensregler vedlagt salgsoppgaven for mer informasjon.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse er ikke funnet, jf opplysninger fra kommunen. De nye bestemmelsene om brukstillatelse og ferdigattest finner på i plan- og bygningsloven § 21-10 femte ledd: Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998. Det gjøres oppmerksom på at endringen i planløsning har medført at tidligere sovealkove med utgang til balkong er tatt inn som stue/kjøkken, mens et soverom er laget der det tidligere var stue. Selger har informert borettslaget om endringen, men rommet er ikke omsøkt til soverom ovenfor kommunen. Byggetegninger fra kommunen er fra byggeår og med original planløsning. Innholdet i disse er derfor ikke i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse. Kommuneplaner: Navn: Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 Ikrafttredelse: 12.11.2014 BestemmelseOmrådenavn: Sone B Delareal: 6 430 m2 Hensynsonenavn: H290 KPStøy: Andre støysoner Delareal: 7 818 m Områdenavn: Sone B KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal: 7 818 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Reguleringsplaner: Id: 165-3 Navn: Gang- og sykkelvei fra Idrettsveien til Bikjenn - endr. 9 punkter Plantype: Mindre reguleringsendring Ikrafttredelse: 25.01.1995 Id: 047 Navn: Lindbojordet Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 16.08.1976 Planbestemmelser og plankart kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 300 000 (Prisantydning) 51 302 (Andel av fellesgjeld)   1 351 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   1 360 203 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  8901

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev