aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bjørneveien 23!
Velkommen til Bjørneveien 23!

KONGSBERG Bjørneveien 23C 22

Pent og vestvendt beliggende rekkehus med nylig rehabilitert fasade og tak - Garasje

 • kr 2 150 000
 • BRA 130 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 150 000
 • Omkostningerkr 8 776
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 805 327
 • EierformAndel
 • Byggeår1 966
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Andel fellesgjeldkr 646 551
 • Felleskostnaderkr 7 050
 • Tomt23 078 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 150 000 (Prisantydning) 646 551 (Andel av fellesgjeld)   2 796 551 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 805 327 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg.
Et populært og modernisert rekkehus som ligger fint til på Lindbojordet ca. 3 km fra Kongsberg sentrum. Her har du kort avstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, treningssenter og idrettsanlegg. Det er også kort avstand til marka som gjør det enkelt å komme seg ut på tur. Gode bussforbindelser og fine gang- og sykkelstier til sentrum. Boligen ligger vestvendt og har en ny, solid terrasse med gode solforhold med videre tilgang til plenarealer. Boligens fasade og tak er nylig rehabilitert i regi av borettslaget. Innvendig er den lys og fin og fremstår godt vedlikeholdt. Innhold: 1. etg.: Vindfang, gang, stue og kjøkken. Fra stuen er det adkomst til en romslig terrasse med videre adkomst til hage. 2. etg.: Gang, bad/vaskerom og 3 soverom. Kjeller: Boder og innredet bodrom
Nyoppusset vindfang

Bjørneveien 23C 22, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 40 kvm Boder og innredet bodrom
  1. etasje: 47 kvm Vindfang, gang, stue, kjøkken
  2. etasje: 43 kvm Gang, bad/vaskerom, 3 soverom
  Primærrom
  1. etasje: 47 kvm Vindfang, gang, stue, kjøkken
  2. etasje: 43 kvm Gang, bad/vaskerom, 3 soverom  Tomt
  23078m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for hele borettslaget. Tomten er flat og opparbeidet med plenarealer, beplantning, asfalterte veier og lekeplasser.

  Beliggenhet
  Populært rekkehus som ligger fint til på Lindbojordet ca. 3 km fra Kongsberg sentrum. Her har du kort avstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, treningssenter og idrettsanlegg. Det er også kort avstand til marka som gjør det enkelt å komme seg ut på tur. Gode bussforbindelser og fine gang- og sykkelstier til sentrum. Leiligheten ligger vestvendt til og har gode solforhold på verandaen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

  Byggemåte
  Eiendommen er oppført i 1966 og veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning som ble oppgradert i 2022. Flat takkonstruksjon av tre. Taket ble oppgradert og etterisolert i 2022. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass, og vinduer med 2 lag enkle glass i kjeller. For mer informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 6: Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar; Ja. Kondens gjennom tak. Tak og yttervegger er nå rehabilitert i 2022 i regi av boretslaget . AG entreprenør har utført arbeidene. Pkt. 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Byttet el-anlegg i andre etasje ved nye tak under rehabiliteringen. Nytt anlegg i yttergang. Arbeid utført av Forenede montører Pkt. 12: Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. Hadde el-sjekk i ca 2019. Pkt. 16: Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Bygd ny terasse

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Vindfang, gang, stue og kjøkken. Fra stuen er det adkomst til en romslig terrasse med videre adkomst til hage. 2. etasje: Gang, bad/vaskerom og 3 soverom. Kjeller: Gang og ett innredet bodrom (+ adkomst til felles gang med en egen bod) Det medfølger egen garasjeplass i garasjerekke

  Standard
  En pen og lys bolig som fremstår godt vedlikeholdt og løpende oppgradert. Borettslaget har i 2022 etterisolert og kledd fasade og tak. Innvendige overflater er i all hovedsak renovert i 2018-2022. Vindfanget er totaloppusset, og det ble i 2020 etablert en lydvegg mot naboleiligheten. Innvendige gulvoverflater består hovedsakelig av laminat. Det er fliser på bad og vindfang, og betong i kjellerboder. På veggene er det tapet, malte plater, trepanel og betong. Innvendige tak har trepanel. Stuen har utgang til en vestvendt, romslig og solid terrasse med levegger. Herfra er det trapp ned til borettslagets fellestomt med plenarealer og lekestativer. I boligens 2. etasje ligger det 3 samlokaliserte soverom hvorav ett er med garderobe, i tillegg til bad/vaskerom. Bad/vaskerom er flislagt og har gulvvarme. Det er malt panel på vegger og ny panel i taket. Rommet er utstyrt med elektrisk vifte, toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning i tillegg til opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, laminert benkeplate, kjøkkenventilator og medfølgende hvitevarer, herunder en nyere (2021) oppvaskmaskin, et eldre komfyr og kjøleskap. Kjelleretasjen er med boder og et innredet bodrom med laminatgulv. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3 i korte trekk. For utfyllende beskrivelser vises det til tilstandsrapporten.   Forhold som har fått TG2: Vinduer har fått TG2 grunnet alder. Etasjeskille/gulv mot grunn: Det er målt høydeforskjell på over 15 mm, TG2 gis med bakgrunn i krav til godkjente avvik. TG2 på radon da det ikke er foretatt radonmålinger. Pipe/ildsted: Det mangler ildfast plate under/foran ildstedet. Innvendige trapper har for lav rekkverkshøyde og for store åpninger ift. dagens krav. Vindu på bad er med ikke fuktbestandige materialer. Membran på bad har overskredet mer enn halvparten av forventet brukstid. Innvendige vann- og avløpsledninger får TG2 grunnet alder. Varmtvannstanken er eldre enn 20 år.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Følgende medfølger ved salg: - Kjøleskap, oppvaskmaskin fra 2021 og komfyr - Lampe over spisestuebord - Innvendige trepersienner - Lampetter - Taklampe i stuevindu

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke fra Telia på TV og bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger en enkel garasje med portåpner i garasjerekken. Her er det innlagt strøm og støpt gulv. Øvrig parkering skjer på borettslagets tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 150 000 (Prisantydning) 646 551 (Andel av fellesgjeld)   2 796 551 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 805 327 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg.

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på vedfyring og elektrisitet. Vedovn i stue. Gulvvarme på bad. Panelovner forøvrig.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  777082

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2797495

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  22

  Part.obl.nr.
  953749041

  Felleskostnader pr. mnd.
  7050

  Andel fellesgjeld
  646551

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-19T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  575912

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Lindbojordet Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953749041

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 9 rekkehus à 6 leiligheter, totalt 54 enheter, med adresser Bjørneveien 17, 19, 21, 23, 25, Elgfaret 18, 20 og 22, og Rådyrveien 6.

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Det foregår et større rehabiliteringsprosjekt som er påbegynt i nov. 2021. Rehabiliteringen omfatter: - Rehabilitering og etterisolering av tak/vegger - Ny kledning på alle bygg - Etablering av brannskiller på loft - Etablere fuktsperre i 2. etg på alle enhetene. Arbeidene er ferdig i denne rekken, blant annet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har ett lån i Handelsbanken: Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 20.04.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 344 Saldo per 20.04.2023: 34 913 775,- Andel av saldo: 646 551,- Første termin/første avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.11.2051 ) Refinansiert ifm. rehabilitering Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If... Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP561289

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Selv om det i utgangspunktet er et forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen søke styrets godkjennelse til det. Dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, vil søknaden bli innvilget. Se husordensreglene for nærmere informasjon om dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 07.07.1967 og ferdigattest for nybygg garasjer, datert 05.01.2005.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål. Kommuneplan: Planidentifikasjon: KPLAN13 Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Formål: Boligbebyggelse Ikraftredelsesdato: 12.11.2014 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2013-2025 Reguleringsplan: Planident: 047R Lovreferanse: Plan- og bygningsloven av 1985 eller før Plannavn: Lindbojordet Type: Eldre reguleringsplan Ikrafttredelsesdato: 16.08.1976 Det foreligger plan for utbygging av deler av området: Elgfaret og Dyrgravveien Boligprosjekt (PlanID: 480). Det er regulert inn 27 leiligheter fordelt på tre etasjer i Elgfaret 21. Plankart og planbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler eller på Kongsberg kommunes hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 150 000 (Prisantydning) 646 551 (Andel av fellesgjeld)   2 796 551 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 805 327 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg.

  Omk. kjøper beløp
  8776

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,-, markedsføringspakke kr 12900,- oppgjørshonorar kr 3000,-, elektronisk grunnbok kr 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev