aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Glimmerveien 1

KONGSBERG Glimmerveien 1 H0202

Flott toppleilighet med fin utsikt - gode forbindelser til sentrum og nærhet til teknologiparken - Egen garasjeplass!

 • kr 1 150 000
 • BRA 35 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 150 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 418 247
 • EierformAndel
 • Byggeår1 975
 • Soverom1
 • ArealP-rom 35 m²
 • Andel fellesgjeldkr 250 646
 • Felleskostnaderkr 4 518
 • Tomt13 211 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 150 000 (Prisantydning) 250 646 (Andel av fellesgjeld)   1 400 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   1 418 247 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Glimmerveien 1 Pen leilighet med en moderne og god standard, passer utmerket til bl.a. førstegangskjøpere og pendlere! Leiligheten ligger i et populært boligområde på Steglet med en ideell beliggenhet midt mellom Teknologiparken og Arsenalet. Leiligheten ligger i toppetasjen med en østvendt balkong hvor du har sola fra morgen og til godt utpå dagen. Fra leiligheten har du kort avstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage og fine turområder med bl.a. Kongsberg skisenter som har et godt aktivitetstilbud både sommer og vinter. Fra Steglet er det gode bussforbindelser og gangveier til sentrum og Krona med universitet, kino og bibliotek. Meld deg på til en hyggelig visning!

Glimmerveien 1 H0202, Viken

 • Tomt
  13211m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et populært boligområde på Steglet med en ideell beliggenhet midt mellom Teknologiparken og Arsenalet. Leiligheten ligger i toppetasjen med en østvendt balkong hvor du har sola fra morgen og til godt utpå dagen. Fra leiligheten har du kort avstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage og fine turområder med bl.a. Kongsberg skisenter som har et godt aktivitetstilbud både sommer og vinter. Fra Steglet er det gode bussforbindelser og gangveier til sentrum og Krona med universitet, kino og bibliotek.

  Adkomst
  Følg E134 gjennom sentrum, over brua og kjør mot Notodden. Ca 2,5 kilometer senere, etter å ha passert Meny-butikken på Steglet, tar du til høyre, inn Granittveien. Ta deretter neste avkjøring til venstre, inn Glimmerveien, som er en blindvei. Glimmerveien 1 er den første blokken på venstre side.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av konsentrert boligbebyggelse i form av blokker og rekkehus, samt en del frittliggende eneboliger nede langs Sandsværveien

  Byggemåte
  Byggemåte slik den er beskrevet i tilstandsrapport gjennomført av Rua Bygg & Takst AS: Fundamentert med støpt såle og gulv på antatte steinmasser. Grunnmur i betong/Leca. Vegger i Leca og bindingsverk i tre. Veggene er kledd med fasadeplater og trepanel. Etasjeskillere i betong. Utkraget balkong med støpt gulv mot øst. Balkongen er overbygget med glasstak. Det er lagt tregulv oppå betonggulvet. Rekkverk i stål og tre. Levegger i tre. Flatt tak som antatt er tekket med papp eller helsveiset duk. Sammendrag av forhold som har fått tilstandsgrad 2 og 3. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport. Tilstandsgrad 2 (avvik som kan kreve tiltak): - Balkong > Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

  Innhold
  Leiligheten inneholder stue, kjøkken, sovealkove, bad/vaskerom og utgang til en romslig, takoverbygget balkong. Det medfølger og egen garasjeplass i felles garasjeanlegg og egen bod i samme etg. som leiligheten.

  Standard
  Tiltalende ettromsleilighet med en moderne og fin standard. Det er god utnyttelse av arealet og praktisk innredet med stort garderobeskap i entré og skyvedørsgarderobe på sovealkove. Etter kjøp i 2018 har eier modernisert overflatene med en fin ny laminat og malt i lune tidsriktige farger. Flislagt og romslig bad med gulvvarme som ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2012. Innredet med vegghengt toalett, dusj på vegg med innfellbare glassvegger, baderomsinnredning, mekanisk avtrekk og opplegg for vaskemaskin. Spotbelysning i himling. Kjøkkenet ble pusset opp med ny innredning i 2014 og er utstyrt med IKEA høyglans innredning med bra skapplass og takhøye skap. Komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin er integrert. Det er Kitchenboard plater på veggen mellom benk- og overskap.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Medfølger: Hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin og alt av taklamper.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Viken Fiber- Altibox 200 Flex. Dette er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkeringsplass i medfølgende garasjeanlegg følger leiligheten. Garasjelaget har lagt opp trekkerør med kabler, klart for innstallering av ladeboks for den som ønsker. For mer informasjon se vedlagte vedtekter for garasjelaget.

  Diverse
  Det er vedtatt at KBBL's tekniske avdeling skal bistå som prosjektleder for sikring av terrasser. Bakgrunn for dette er at det ofte har oppstått vannskader som borettslaget må dekke. Det vil bli lagt fram forslag på generalforsamlingen på eventuelle tiltak. Ut ifra hva som blir vedtatt så må det påregnes en økning i felleskostnadene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 150 000 (Prisantydning) 250 646 (Andel av fellesgjeld)   1 400 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   1 418 247 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  430402

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1549448

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: strøm, felleskostnader og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  84

  Part.obl.nr.
  954112705

  Felleskostnader pr. mnd.
  4518

  Andel fellesgjeld
  250646

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-08T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  34678

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Utsikten Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954112705

  Om borettslaget
  Utsikten borettslag er et todelt borettslag, hvorav langblokka (Granittveien 3) utgjør Utsikten I og de terrasserte blokkene i Glimmerveien utgjør Utsikten II. De er én juridisk enhet, har felles styre, felles vedtekter og husordensregler, men det føres adskilte regnskaper/budsjetter. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Kongsberg Boligbyggelag sine medlemmer har forkjøpsrett ved salg. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonserte frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Ta kontakt med oppdragsansvarlig hvis du har spørsmål ifm. forkjøpsretten.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12127105500, DNB BANK ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 09.03.2023: 4.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 249 Saldo per 09.03.2023: 14 034 260 Andel av saldo: 250 647 Første termin/første avdrag: 25.12.2013 ( siste termin 25.11.2043 ) Annuitet, 30 års nedbetalingtid Refinansiert ifm rehabilitering av tak

  Sikringsordning fellesgjeld
  Tilbyder: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000561298

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold så fremt naboer ikke blir sjenert eller plaget av allergi. Hunder og katter skal registreres hos styret på epost til utsiktenbrl@kongsbergbbl.no, og borettslagets dyreholds erklæring skal underskrives. Dersom en ønsker å holde mer enn en hund/katt må dette godkjennes av styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstillatelse datert 01.12.1975

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse. Kommuneplaner: Id: KPLAN13 Navn: Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 12.11.2014 Delareal: 80 m2 Arealbruk Friområde, Nåværende Delareal: 13 175 m2 Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende Delareal: 13 256 m2 BestemmelseOmrådenavn Sone B KPBestemmelseHjemmel Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal: 3 359 m2 KPHensynsonenavn H290 KPStøy Andre støysoner Reguleringsplaner: Plannavn: Svartås - Endring av planen - unntatt krysset m-Sandsværveien Formål: Boliger Planidentifikasjon: 043R7 Planer og plankart kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 150 000 (Prisantydning) 250 646 (Andel av fellesgjeld)   1 400 646 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   1 418 247 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Harald Elveseter

Megler

Harald Elveseter

97 55 49 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev