aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Glimmerveien 2! Leiligheten ligger i toppetasjen i en boligblokk på Steglet
Velkommen til Glimmerveien 2! Leiligheten ligger i toppetasjen i en boligblokk på Steglet

KONGSBERG Glimmerveien 2

Steglet - Modernisert 3-romsleilighet med garasjeplass - Varmtvann er inkludert i felleskostnadene

 • kr 1 750 000
 • BRA 61 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 17 476
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 139 389
 • EierformAndel
 • Byggeår1 975
 • Soverom2
 • ArealP-rom 61 m²
 • Andel fellesgjeldkr 371 913
 • Felleskostnaderkr 6 271
 • Tomt13 255 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 750 000 (Prisantydning) 371 913 (Andel av fellesgjeld)   2 121 913 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 139 389 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Pen 3-roms leilighet som i 2015 ble generelt modernisert med nytt kjøkken og overflater. Baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2012. Leiligheten har en god standard og kan flyttes rett inn i. Den inneholder gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda. Det følger med 2 boder i kjelleren, i tillegg til en parkeringsplass i felles garasjebygg. Leiligheten ligger i 2. etasje i en boligblokk på Steglet med overbygd balkong. Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har blant annet på grunn av sin beliggenhet nær teknologiparkene i byen økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved.
Flislagt bad med gulvvarme som i 2012 ble rehabilitert i regi av borettslaget

Glimmerveien 2, Viken

 • Tomt
  13255m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med fine plenarealer, asfalterte internveier, beplantning og sitteplasser. Det kommer til å bli plantet et tre på uteområdet mellom Glimmerveien 2 og langblokken i Granittveien for bedre skjerming.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i 2. etasje i en boligblokk på Steglet med overbygd balkong. Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har blant annet på grunn av sin beliggenhet nær teknologiparkene i byen økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved. Godt kollektivtilbud med hyppige avganger store deler av døgnet fra Sandsværveien til lokalbussens og TIMEkspressens destinasjoner.

  Adkomst
  Følg E134 gjennom sentrum, over brua og kjør mot Notodden. Ca 2,5 kilometer senere, etter å ha passert Meny-butikken på Steglet, tar du til høyre, inn Granittveien. Ta deretter neste avkjøring til venstre, inn Glimmerveien som er en blindvei. Glimmerveien 2 ligger så på høyre side. Leiligheten er merket med salgsplakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av konsentrert boligbebyggelse i form av blokker og rekkehus, samt en del frittliggende eneboliger nede langs Sandsværveien.

  Byggemåte
  Byggemåte iht. tilstandsrapport av Rua Bygg & Takst: Fundamentert med støpt såle og gulv på antatte steinmasser. Grunnmur i betong/Leca. Vegger i Leca og bindingsverk i tre. Veggene er kledd med fasadeplater og trepanel. Etasjeskillere i betong. Flatt tak som er tekket med duk/papp. Vinduene er fra 2002.

  Innhold
  Leiligheten inneholder gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda. Det følger med 2 boder i kjelleren på ca. 1,5 m2 og 4 m2. I tillegg medfølger det en parkeringsplass i felles garasjebygg.

  Standard
  Pen 3-roms leilighet som i 2015 ble generelt modernisert med nytt kjøkken og overflater. Baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2012. Leiligheten har en god standard og kan flyttes rett inn i. Innvendige overflater består av laminatgulv og malte plater på vegger og tak. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er flislagt mellom benk- og overskap. I 2021 ble kjøkkenet utvidet med ekstra skap og benkeplate. Det er medfølgende kjøl/fryseskap og integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, micro og stekeovn. Kjøkkenventilator er med avtrekk ut til felles rørkanal i bygget. Flislagt baderom med gulvvarme som er utstyrt med innredning med nedfelt servant med speil og lys over, vegghengt toalett, dusjhjørne og medfølgende, nyere vaskemaskin. Det er spotter i taket og elektrisk vifte. Varmtvann er felles for bygget og inngår i felleskostnadene. Stuen har utgang til en nord/østvendt balkong. Borettslaget har avtale med Viken Fiber (altibox 200 Flex) som inngår i felleskostnadene. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Rekkeverket på balkongen er for lavt ift. dagens krav. Målt høydeforskjell på gulv, TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. TG2 på tekniske installasjoner pga. at det ikke er kjent om det foreligger el-tilsyn i senere år. Forhold som har fått TG3: Ingen

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende medfølger leiligheten: - Kjøleskap - Garderobe på soverommet - Vaskemaskin Taklampe over spisebordet følger ikke med.

  Moderninseringer og påkostninger
  Leiligheten ble generelt pusset opp i 2015 med nye overflater og kjøkken. I 2021 ble kjøkkenet utvidet. Baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2012.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Viken Fiber- Altibox 200 Flex.

  Parkering
  Parkering i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten. Øvrig parkering/gjesteparkering i nærheten av boligblokken. Garasjelaget har lagt opp trekkerør med kabler, klart for innstallering av ladeboks for den som ønsker.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000 (Prisantydning) 371 913 (Andel av fellesgjeld)   2 121 913 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 139 389 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet med varmepumpe og varmekabler på bad.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  655340

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2359223

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  58

  Part.obl.nr.
  954112705

  Felleskostnader pr. mnd.
  6271

  Andel fellesgjeld
  371913

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-28T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  51452

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene

  Borettslaget
  Utsikten II

  Borettslagets org.nr
  954112705

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av Kongsberg Boligbyggelag har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Borettslagets regnskap for 2021 viser et overskudd på kr 1 108 243,-. Det er budsjettert med et overskudd på kr 1 096 032 i 2022. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Borettslaget har generalforsamling i april der rehabilitering og/eller innglassing av verandaer kommer til å bli et tema.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har ett lån i DNB BANK ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 29.03.2023: 4.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 248 Saldo per 29.03.2023: 14 034 260 Andel av saldo: 371 914 Første termin/første avdrag: 25.12.2013 ( siste termin 25.11.2043 ) Annuitet, 30 års nedbetalingtid Refinansiert ifm rehabilitering av tak

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000561298

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Utdrag av borettslagets husordensregler: Det er tillatt med dyrehold så fremt naboer ikke blir sjenert eller plaget av allergi. Hunder og katter skal registreres hos styret og borettslagets erklæring skal underskrives. Dersom en ønsker å holde mer enn en hund/katt må dette godkjennes av styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3006/7382/4: 29.06.1981 - Dokumentnr: 3564 - Bestemmelse om veg 22.08.1972 - Dokumentnr: 2995 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3006 Gnr:7382 Bnr:2
  01.01.2020 - Dokumentnr: 735338 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0604 Gnr:7382 Bnr:4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt brukstillatelse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000 (Prisantydning) 371 913 (Andel av fellesgjeld)   2 121 913 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 139 389 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17476

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev