aktiv-eiendomsmegling
Gamlegrendåsen Terrasse Trinn 2 - En 4-roms nyoppført toppleilighet med en fantastisk utsikt til Funkelia, Numedalslågen, fossen og Kongsberg by!
Gamlegrendåsen Terrasse Trinn 2 - En 4-roms nyoppført toppleilighet med en fantastisk utsikt til Funkelia, Numedalslågen, fossen og Kongsberg by!

KONGSBERG Goddokk 15 D102

Nyoppført, eksklusiv 4-roms toppleilighet med storslagen panoramautsikt i Gamlegrendåsen Terrasse trinn 2

 • kr 8 490 000
 • BRA 109 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 490 000
 • Omkostningerkr 12 467
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 502 467
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 102 m²
 • Felleskostnaderkr 4 033
 • Tomt5 906 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 175,- (Startkapital til sameiet) 2 950,- (Dokumentavgift 2,5% av anslått andel tomteverdi kr 118 000,-)) 12 467,- (Estimerte omkostninger totalt) 8 502 467,- (Estimert totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Goddokk 15 - Leilighet D102! Nyt livet i denne lekre toppleiligheten i Gamlegrendåsen Terrasse trinn 2. Her er det lyst og luftig, med store vinduer og vestvendt panoramautsikt. På soverommet er det rikelig med plass, i tillegg til muligheten for walk-in-closet. To fullt utstyrte baderom, en romslig entré og to ekstra soverom. Det tredje soverommet kan enkelt gjøres om til bibliotek, systue eller hobbyrom. Fra stuen har du utgang til en deilig balkong på 19 kvm. Det er vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken, og elektrisk gulvvarme på badene. Det medfølger én parkeringsplass i garasjeanlegget. Leiligheten er innflyttingsklar. Leiligheten ligger på øvre plan med panoramautsikt og gode solforhold. Beliggenheten er enestående i toppetasjen uten noen naboer rundt seg.
Naboer er kun i etasjene under deg

Goddokk 15 D102, Viken

 • Tomt
  5906m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt som er opparbeidet med asfalterte adkomstveien og internveier, i tillegg til lekeplasser og grøntareal. 

  Beliggenhet
  Gamlegrendåsen Terrasse har en alldeles god beliggenhet, forhøyet i terrenget med utsikt til Numedalslågen, fossen Kongsberg by og Skrim. Området har et godt renommé, med solrik beliggenhet og kort avstand til de fleste fasiliteter. Det er et godt utbygget nett av gang- og sykkelstier til barnehager og skoler, i tillegg til at det er kort vei til flott turterreng og kilometerlange lysløyper. Ellers gode bussforbindelser inn til Kongsbergs knutepunkt. Leiligheten ligger på øvre plan med panoramautsikt og gode solforhold. Beliggenheten er enestående i toppetasjen uten noen naboer rundt seg. Man får praktisk talt etasjen for seg selv.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskillere utføres i plasstøpt betong og/eller betongelementer. Takkonstruksjoner i betong/elementer, utvendig isolert og tekket med folie eller papp. Det leveres sedum på deler av taket. Fasader består hovedsakelig av tegl, trepanel, glass, fasadeplater og beslag. Innvendige vegger består av stålstendere kledd med gipsplater. Enkelte vegger kan ha overflate i betong, som for eksempel mellom leiligheter, mot trapperom og enkelte steder mot fasaden. Prosjektet er oppført etter TEK17. Den håndverksmessige utførelsen skal tilfredsstille NS3420, normalkrav for planhets og retningstoleranser.

  Innhold
  Entré, stue/kjøkken med utgang til balkong, 3 soverom, 2 baderom, soveromsgang og bod/teknisk rom. Det medfølger i tillegg én parkeringsplass i garasjeanlegget.

  Standard
  Innvendige gulvoverflater består hovedsakelig av en-stavs 14 mm eikeparkett og eik gulvlister. Baderommene og entré er flislagt og har gulvvarme. Vegger og himlinger er sparklet og malt. Listefri overgang mellom vegger og tak. Takhøyden i hele leiligheten (for utenom tekniske føringer) er ca 2,60 m. Også verdt å nevne er at leiligheten har lavtbyggende stikk og moderne brytere (Elko+). Høye vinduer og balkongdører med overkant på ca. 240 cm over gulv. Vinduer og balkongdører er levert med trekarmer med utvendig alukledning. Entrédør med kikkhull og FG-godkjent lås og beslag. Vinduer og dører er levert ferdig malt fra fabrikk. Vinduer og balkongdører er levert uten gerikter og listverk med vindusbrett. Leiligheten har to bad; ett ved entréen og ett større bad i tilknytning til soveromsgangen. Det er gjort tilvalg på begge badene der innredningen består av Sigdal, type Lilje. Begge bad er utstyrt med vegghengt toalett, servant med Alterna sort blandebatteri, og dusj med dusjvegger med sorte profiler. Det største badet er oppgradert med dobbel servant. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på det største badet. Kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Uno, med integrerte hvitevarer fra Siemens og dempere på skuffer og skap. Laminert benkeplate med oppvaskkum og sort Oras Vega armatur. Det er LED-downlights med dimmer og stikkontakt i underkant av overskapene. Balkong med dekke i betong. Rekkverk på balkonger er utført i en kombinasjon av stål, aluminium og glass. Balkongrekkverk leveres forberedt for innglassing. Balkonger er å betrakte som en utvendig konstruksjon og er utsatt for vær og vind. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg med aggregat med varmegjenvinning som er plassert i teknisk rom/bod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Det leveres 1 stk. uttak i stue til felles antenne i hver leilighet. Det leveres opplegg for bredbånd, men abonnement må bestilles av kjøper.

  Parkering
  Det medfølger én parkeringsplass i garasjeanlegget. Det vil være kapasitet for elbilladere (Type 2-kontakt, 16A) i garasjeanlegget. Det vil på et senere tidspunkt bli avklart om lading blir målt på egne målere eller belastes med et fast månedlig beløp. Utbygger har gått til innkjøp av 4 elsykler som er til dispensasjon av beboerne i sameiet.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 175,- (Startkapital til sameiet) 2 950,- (Dokumentavgift 2,5% av anslått andel tomteverdi kr 118 000,-)) 12 467,- (Estimerte omkostninger totalt) 8 502 467,- (Estimert totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken. Det er elektrisk gulvvarme på badene. Det er etablert luft-vann varmepumpe som forsyner bygningene.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Kommunale avgifter inngår i de stipulerte felleskostnadene for boligene. 

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  109/2563

  Felleskostnader pr. mnd
  4033

  Felleskostnader inkluderer
  Det er vedtatt at felleskostnader skal være kr 37 per kvm inntil videre. Fellesutgiftene vil dekke bl.a. vaktmester/renhold, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring, strøm/oppvarming fellesarealer, serviceavtaler, vedlikeholdsfond, felles kommunale avgifter og lignende. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnader til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på seksjonseierne.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring via eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter følger som et vedlegg til salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt ifølge sameiets vedtekter. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3006/8560/284/10: 04.01.2017 - Dokumentnr: 9004 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Kongsberg Kommune Org.nr: 942 402 465 Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 24.06.2020 - Dokumentnr: 2645789 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:283 Rett til bruk av utvendige fellesareal Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 14.07.2020 - Dokumentnr: 2744385 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Kongsberg Kommune Org.nr: 942 402 465 Bestemmelse om gjensidig bruksrett til kjørbar adkomstvei Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 14.11.2022 - Dokumentnr: 1292493 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eiendomsmegler 1 Sørøst Norge AS Org.nr: 982 832 632 Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Prioritetsbestemmelse Veket for: Pantedokument 2023/508671-1/200 Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.2023 - Dokumentnr: 541894 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:325 Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.2023 - Dokumentnr: 541894 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:325 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3006 Gnr:8560 Bnr:284 Gjelder denne registerenheten med flere 29.09.2023 - Dokumentnr: 1065223 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 109/2563

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan 270R med senere endringer - Gamlegrendåsen terrasse REGULERINGSFORMÅL OG HENSYNSSONER: Området reguleres til følgende formål og hensynssoner, jfr. Plan- og bygningslovens (PBL) §§ 12-5 og 11-8 a 1, jf § 12-6. a) Bebyggelse og anlegg (PBL § 12-5 nr 1): (Endret 27.02.2017) - Blokkbebyggelse - Frittliggende småhusbebyggelse - Energianlegg - Lekeplass b) Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (PBL § 12-5 nr 2): - Kjørevei - Gang-/sykkelvei - Sykkelveg/sykkelfelt - Fortau - Annen veigrunn ? tekniske anlegg c) Grønnstruktur (PBL § 12-5 nr 3): - Friområde - Turvei - Grønnstruktur d) Hensynssone (Pbl § 11-8 a): - Frisiktsone - Støysone, gul sone - Bevaring kulturmiljø Bestemmelser til reguleringsplan 270R Gamlegrendåsen terrasse - Andre sikringssoner: Tunnelanlegg i grunnen

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 175,- (Startkapital til sameiet) 2 950,- (Dokumentavgift 2,5% av anslått andel tomteverdi kr 118 000,-)) 12 467,- (Estimerte omkostninger totalt) 8 502 467,- (Estimert totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  12467

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Harald Elveseter

Megler

Harald Elveseter

97 55 49 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev