aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Kisgruveveien 131!
Velkommen til Kisgruveveien 131!

KONGSBERG Kisgruveveien 131

Flott enebolig fra 2012 med alt på en flate - Solrik beliggenhet i landlige og rolige omgivelser

 • kr 4 000 000
 • BRA 127 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 117 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 117 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 123 m²
 • Tomt1 774.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Eiendommen ligger landlig til i utkanten av kongsberg med ca. 10 km inn til sentrum. Fin beliggenhet med god avstand mellom husene, fine utearealer og svært gode solforhold. Tomten er på 1,7 mål og grenser mot friarealer hvor du har flott natur med mange gode turmuligheter. Med stor plen og marka like ved så er dette en beliggenhet som er godt egnet for barnefamilier som ønsker å bo i litt roligere omgivelser. Boligen er fra 2012 og inneholder entré, vaskerom, stue, kjøkken, gang, baderom, 3 soverom og bod. Stuen har utgang til en stor og fin terrasseplatting med utsikt til Jonsknuten. Boligen er bygget med livsløpsstandard, og har god tilgang til alle rom. Det er installert sentralstøvsuger, alarm og Flexit balansert ventilasjonsanlegg. Fiberbredbånd fra Altibox.

Kisgruveveien 131, Viken

 • Tomt
  1774.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt opparbeidet med gressplen og gruset gårdsplass. Det er oppført et medfølgende drivhus i hagen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger landlig til i utkanten av kongsberg med ca. 10 km inn til sentrum. Fin beliggenhet med god avstand mellom husene, fine utearealer og svært gode solforhold. Tomten er på 1,7 mål og grenser mot friarealer hvor du har flott natur med mange gode turmuligheter. Med stor plen og marka like ved så er dette en beliggenhet som er godt egnet for barnefamilier som ønsker å bo i litt roligere omgivelser.

  Adkomst
  Se kartskisse eller følg veibeskrivelse på google maps. Boligen vil bli merket med "Til Salgs" plakat og det vil bli satt ut visningsskilt ved annonserte visninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Beskrevet byggemåte er iht. tilstandsrapport: Enebolig fra 2012. Byggegrunn er av fjell. Boligen er oppført med støpt plate på mark. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Taktekkingen er av betongtakstein. Renner og nedløp er av plastbelagt stål fra byggeår, og takvannet ledes til rør i grunn/terreng. Veggene har bindingsverkskonstruksjon med liggende bordkledning. Fasade er overflatebehandlet i 2022. Boligen har en terrasseplatting på 55 m2 med adkomst fra stue og terreng. Terrassen er konstruert med trekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Boligen har inngangsdør av tre med isolerglass. Terrassedør av tre med isolerglass. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som kan kreve tiltak: - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Boligen har et skjult el-anlegg med automatsikringer. For el-anlegget er dette kun en enkel beskrivelse, ingen tilstandsbeskrivelse. Det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Taktekking: Noe mindre avvik på takstein i gradrenner. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er registrert avskalling på flis. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er noe ujevnheter på gulver   Forhold som har fått TG3: - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet.

  Innhold
  Entré, vaskerom, stue, kjøkken, gang, baderom, 3 soverom og bod. Stuen har utgang til en stor og fin terrasseplatting med utsikt til Jonsknuten.

  Standard
  Boligen er fra 2012 og holder en gjennomgående god standard. Innvendig er det gulv av parkett og fliser, mens veggene har tapet, trepanel, fliser, baderomspanel, og malte plater. Innvendige tak har himlingsplater. Boligen er bygget med livsløpsstandard, og har god tilgang til alle rom. Det er installert sentralstøvsuger, alarm og Flexit balansert ventilasjonsanlegg. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, laminert benkeplate, vaskekum i stål og kjøkkenventilator med avtrekk ut. Integrerte hvitevarer, herunder nedfelt komfyrtopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl-/fryseskap. Det er spotter i taket. Pent, flislagt baderom med veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdør og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med lys over. Vaskerommet er utstyrt med praktisk innredning, utslagsvask og det er plass for vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet kan man gå rett ut. Det er totalt 3 soverom hvor hovedsoverommet har utgang til terrassen. Ute er det oppført en utebod til lagring av verktøy etc. I tillegg er det oppført en mindre utebod langs veggen til boligen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Lampe over spisestue medfølger ikke

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiberbredbånd fra Altibox.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på egen eiendom.

  Forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer
  7379829

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Det er peisovn i stue og gulvvarme på bad, vaskerom og i entré. Panelovner forøvrig.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  6500

  Info kommunale avgifter
  Ca. kr 6 500,- per år. De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Opplysninger hentet fra Kongsberg kommune.

  Formuesverdi primær
  1059076

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3812675

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, veivedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3006/108/208: 15.03.1851 - Dokumentnr: 900019 - Erklæring/avtale GRUNNBYRDEBESTEMMELSER Overført fra: Knr:3006 Gnr:108 Bnr:117 Gjelder denne registerenheten med flere 26.01.2009 - Dokumentnr: 55660 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3006 Gnr:108 Bnr:117 01.01.2020 - Dokumentnr: 1123231 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0604 Gnr:108 Bnr:208

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 02.10.2012

  Vei, vann og avløp
  Vei: Tilknyttet offentlig vei med privat stikkvei opp til eiendommen. Veivedlikehold, brøyting og strøing privat stikkvei har kommet på ca. kr. 5 000,- per år. Vann og avløp: Eiendommen har privat vann fra eget borehull og er tilknyttet felles renseanlegg. Tømming/service på renseanlegg til de 3 husene som deler på anlegget koster ca. 3 000,- i året.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et uregulert område og kommuneplanens bestemmelser vil være gjeldene. Kommuneplan: Id: KPLAN2020 Navn: Kommuneplanens arealdel 2022 - 2030 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 22.06.2022 Delarealer: Delareal 1 775 m KPHensynsonenavn H220 KPStøy Gul sone iht. T-1442 Delareal 1 775 m Arealbruk: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, nåværende

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   117 042,- (Omkostninger totalt)   4 117 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  117042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev